Sevgilim eski sevgilisi ile görüşmüş...

Ayrıldım ama çok kandırılmış hissediyorum.. başından beri beni kullandı bence kızı kıskandırmak için çünkü kız ondan ayrılmış
Aptal oyunlarına devam etsinler kendi aralarındaki sen hiççç oralı olma. Olan oldu. Herkes kandırılabilir önemli olan kandırıldığını anladıktan sonra ne yaptığın sen zaten en iyi duruşu sergiledin

Ayrıldım ama çok kandırılmış hissediyorum.. başından beri beni kullandı bence kızı kıskandırmak için çünkü kız ondan ayrılmış
Kötü hissetme hayat da herşeyden ders çıkarmak gerek. Yeni ilişkiden çıkmış bir insanla sevgili olmazsın tekrardan.

evet tecrübe oldu yaşattığını yaşasın..

Bu noktada asıl önemli olan onun hala sevip sevmediği değil.
Senin onunla ilişkide olduğun süre boyunca bu olayı asla ama asla unutup, sindiremeyeceğin gerçekliği bence.
Bu ilşki burada bitmeli, yoksa toksik mi toksik günler sizi bekler.

bitirdim ama kendimi aptal yerine konduğum için suçluyorum... kızın ona yazdıklarından sonra kızı bir de görmeye gitmesi şaka gibi..

Hala soruyor musun gerçekten? Sence ayrılmalı mısın? Sana değer veren adam bunları mı yapardı aklı hala onda olmasa konuşur mu bir de buluşmuş allahım seninki nasıl bir akıl tutulması acilen kendine gel

bitirdim ama kendimi aptal yerine konduğum için suçluyorum... kızın ona yazdıklarından sonra kızı bir de görmeye gitmesi şaka gibi..
Bu durumda aptal olan siz değilsiniz.
Karşınızdaki karaktersiz.
Yapıcağınız en son şey kendinizi suçlamak ve kıyaslamak olsun.
Özürlerine aldanmayın hiç olmamış gibi düşünün.
Yok sayın en güzeli

Kız delirdin mi ne üzülmesi. 3 yıllık sevgilimden ayrılınca bile en fazla 3 gün ağlayıp 4 gün üzüldüm bitti gitti. Senden ayrılınca barışacaklar, max 2-3 ay sonra başkasına gidecek. O takıntılı kız asla mutlu olamaz. Karma is coming

umarım ya

Adam sevgilisinden ayrilinca bosluktan seninle sevgili olmus ama gonlu hala onda. Bu adamla devam etmen buyuk hata. Simdiye coktaan bitirmen gerekirdi. Bitirmen icin bitti demene bile gerek yok. Heryerden engelle gitsin.

evet biliyorum... zaten en başından ilk öğrendiğim andan itibaren istemese asla ne konuşur ne giderdi diyorum Resmen aklı hala onda

Adam sevgilisinden ayrilinca bosluktan seninle sevgili olmus ama gonlu hala onda. Bu adamla devam etmen buyuk hata. Simdiye coktaan bitirmen gerekirdi. Bitirmen icin bitti demene bile gerek yok. Heryerden engelle gitsin.
evet zaten ayrılalı çok olmamış kızla kızı hala sevdiğini biliyorum ama en azından bana dürüstçe bunu söyleseydi salak yerine koymak yerine.. buluşmaya gitmesi ve her şeyi kendim öğrenmem çok koydu

Aslında cevabını sen biliyosun...

Soylemezler ki. Soylese sen kabul etmezdin. Onu unutmak icin seni yatabandi yapmis. Kendine kizarak haksizlik yapma. Ama bundan sonra da iliskisi yeni bitmis kimsenin yara bandi olma.

Soylemezler ki. Soylese sen kabul etmezdin. Onu unutmak icin seni yatabandi yapmis. Kendine kizarak haksizlik yapma. Ama bundan sonra da iliskisi yeni bitmis kimsenin yara bandi olma.
evet inanılmaz ders oldu zaten bundan sonra asla... bile bile lades yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…