Bir de hala yüzsüz gibi onu sevmiyorum seninle sevgili olmazdım sevseydim diyo ya... Gerçekten çıldıracağım pislik herifUnutamamış. Ayrılarılalı çok olmamış. Yara bandı olmayın derim.
Ayrıl.Merhaba herkese
inanılmaz üzgünüm şuan. 2 aydır bir ilişkim var. Sevgilimin eski sevgilisiyle 2 yıllık bir ilişkisi olmuş daha önce de ayrılıp barışmışlar. En son 5 ay önce ayrılmışlar ve sonra biz tanışıp sevgili olduk. Kız 2 aydır sevgilime her yerden yazıyormuş,fake hesaplardan, annesinin telefonundan, arkadaşından, başka yerlerden... Sevgilim wp engelini kaldırmış ve ordan 4-5 gün konuşmuşlar. Kız benimle sevgili olduğunu biliyor ona rağmen sevgilime seni çok özledim,seni yeniden kazanıcam, sen benimsin, barışmak istiyorum gibi şeyler yazmış. Sevgilim eski fotolarından atmış el ele videolar falan...Sonra buluşmak için yalvarmış 2-3 gün çok özledim seni lütfen göreyim bi kez diye. Sevgilim gidip kızı evden almış ve kahve içmeye gitmişler. Tabi ben bunu öğrenince çılgına döndüm resmen. Aramızda hiç bi şey geçmedi, onu sevmiyorum artık diyor. Sevmese neden engeli kaldırıp konuşsun hadi konuşuyo neden gidip buluşsunKızın yanına giderken kızın niyetini biliyodu kız sevgilime seninle barışmak için her şeyi yapacağım falan da yazmış... Kavga ettik ve sevgilim ben mesajları yakalamasam bana bunu söylemeyecekti bile. Sevmiyorum soğudum ben o kızdan diyor ama yalan dimi hala onu seviyor köpek gibi... Yakınlaşmadık diyo ama kesin arabada öpüşme sarılma oldu.. Yardım edin lütfen ayrılmalıyım değil mi
Aynısını yaşadım. Ama ben eski sevgili olarak. Banada seni unutmak için sevgili oldum demişti.Bir de hala yüzsüz gibi onu sevmiyorum seninle sevgili olmazdım sevseydim diyo ya... Gerçekten çıldıracağım pislik herif
Yav yakınlaşma olmasına gerek varmı?Merhaba herkese
inanılmaz üzgünüm şuan. 2 aydır bir ilişkim var. Sevgilimin eski sevgilisiyle 2 yıllık bir ilişkisi olmuş daha önce de ayrılıp barışmışlar. En son 5 ay önce ayrılmışlar ve sonra biz tanışıp sevgili olduk. Kız 2 aydır sevgilime her yerden yazıyormuş,fake hesaplardan, annesinin telefonundan, arkadaşından, başka yerlerden... Sevgilim wp engelini kaldırmış ve ordan 4-5 gün konuşmuşlar. Kız benimle sevgili olduğunu biliyor ona rağmen sevgilime seni çok özledim,seni yeniden kazanıcam, sen benimsin, barışmak istiyorum gibi şeyler yazmış. Sevgilim eski fotolarından atmış el ele videolar falan...Sonra buluşmak için yalvarmış 2-3 gün çok özledim seni lütfen göreyim bi kez diye. Sevgilim gidip kızı evden almış ve kahve içmeye gitmişler. Tabi ben bunu öğrenince çılgına döndüm resmen. Aramızda hiç bi şey geçmedi, onu sevmiyorum artık diyor. Sevmese neden engeli kaldırıp konuşsun hadi konuşuyo neden gidip buluşsunKızın yanına giderken kızın niyetini biliyodu kız sevgilime seninle barışmak için her şeyi yapacağım falan da yazmış... Kavga ettik ve sevgilim ben mesajları yakalamasam bana bunu söylemeyecekti bile. Sevmiyorum soğudum ben o kızdan diyor ama yalan dimi hala onu seviyor köpek gibi... Yakınlaşmadık diyo ama kesin arabada öpüşme sarılma oldu.. Yardım edin lütfen ayrılmalıyım değil mi
Zaten o kızada bunu demiştir. Adam akıllı 2 yeri de sağlama alıyor. Duruma göre nereden devam edecekse diğerine baybay diyecek.Aynısını yaşadım. Ama ben eski sevgili olarak. Banada seni unutmak için sevgili oldum demişti.
evet... darladığı için gittim diyor ama yalan biliyorumSana rebound girl derler. Yani ayrilman lazim. Gercekten unutmus olsa gitmezdi
Kız sevgilime '' o 2 günlük kızı sevmediğini biliyorum, beni unutamayacağını da biliyorum'' gibi şeyler de yazmış zaten... En çok üzüldüğüm kısımlarda bu. Kız kendinden eminmiş zaten sevgilimin ona koşa koşa gitmesine şaşırmamıştırYav yakınlaşma olmasına gerek varmı?
Seni eski sevgilisi ile aldatmış.
Hatta seni yarabandı olarak kullanıyor.
Ayrıl. Ben bunu kabul etmezdim. Seninle sevgili iken başka bir kişiyle mesajlaşıp buluşuyor.
haklısınız ayrılacağımAyrılmazsan kendine saygın olmaz. Bu adam da bunu gördüğünde sana saygı duymaz.
Ayrıl gitsin
Sen ayrilmazsan o bikac güne senden ayrılır kesin ve net tecrübeMerhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?