evet... darladığı için gittim diyor ama yalan biliyorum
Kız sevgilime '' o 2 günlük kızı sevmediğini biliyorum, beni unutamayacağını da biliyorum'' gibi şeyler de yazmış zaten... En çok üzüldüğüm kısımlarda bu. Kız kendinden eminmiş zaten sevgilimin ona koşa koşa gitmesine şaşırmamıştır
Hayır tabi ki ayrılma.
O ikinize de yeter..
HaklısınızGelecek sefer öyle daha yeni ayrilan veya uzun iliskiden cikan birine sans vermeyin. Öyle hemen bir iliskiden bir iliskiye gecen adama güvenmem sahsen
Kız seni tekrar kazanacağım demiş ve aylardır peşinde zatenKızada bak yalnız hedefe koşar adım yürümüş ve başarmışAlsın başına çalsın boşver .İkisi birbirine layık bence
Diğer kızla zaten daha önce de ayrılmışlar ama hep dönmüşler birbirlerine.. sanırım beni bu kez kızdan kurtulmak için bir yol olrak kullanmak istedi ama kızı hala sevdiği belliCevabini zaten bildiginiz sual olmus bu. Baskasiyla bile isteye gorusmus olmasi yeter de artar. Daha da ileri gitmis olmasi veya olmamasi muhim degil.
Keske 2 kiz tarafindan da terkedilse guzel ders olurdu.
haklısınız ama inanılmaz üzüldümHiç gururun kırılmasın, onların terbiyesizliği sen ayrıl önüne bak
Kız seni tekrar kazanacağım demiş ve aylardır peşinde zatenşaka gibi
evet mesaj atıp söyledim yüzünü bile görmek istemiyorum ayrılmak için bile olsa...Ayrıldın mı?
Saçmalama istersen bu adama da bir şey yazma direk ayrılıyorum senden de. Ne bir açıklama yap ne bir açıklama dinle. Sen gittiğin an karakterini koydun. Benim senin gibi adamla işim olmaz de.haklısınız ayrılacağımama çok gururum kırıldı...
Bu tarz 1 erkegin, hic kimseyi sevebilecegini sahsen dusunmuyorum. Gununu geciriyordur iste yalniz kalmamak icinDiğer kızla zaten daha önce de ayrılmışlar ama hep dönmüşler birbirlerine.. sanırım beni bu kez kızdan kurtulmak için bir yol olrak kullanmak istedi ama kızı hala sevdiği belli
kesinlikleErkegin hosuna gitmese onu bicak gibi keserdi. Demek ki yeterli kadar net konusmamis kiza
AyrıldımSaçmalama istersen bu adama da bir şey yazma direk ayrılıyorum senden de. Ne bir açıklama yap ne bir açıklama dinle. Sen gittiğin an karakterini koydun. Benim senin gibi adamla işim olmaz de.
Bırak dönsün diğer kıza. Bir erkek bunu nasıl yedirecek kendine onu şaşırıyorum. Toksik bir kız için elindekinden oldu. Senin ağırlığın da direk ayrılmak olsun ondan.
Bu adam için değer mi sen bir ödülsün. O seni kaybetti
Ben rahatladımevet mesaj atıp söyledim yüzünü bile görmek istemiyorum ayrılmak için bile olsa...
Uzulerek soyluyorum ki seni araya kaynak yapmis. O kiza doner uzuldugunle kalirsin 2 aylik iliskide bu kadar takma ayril gitsinMerhaba herkese
inanılmaz üzgünüm şuan. 2 aydır bir ilişkim var. Sevgilimin eski sevgilisiyle 2 yıllık bir ilişkisi olmuş daha önce de ayrılıp barışmışlar. En son 5 ay önce ayrılmışlar ve sonra biz tanışıp sevgili olduk. Kız 2 aydır sevgilime her yerden yazıyormuş,fake hesaplardan, annesinin telefonundan, arkadaşından, başka yerlerden... Sevgilim wp engelini kaldırmış ve ordan 4-5 gün konuşmuşlar. Kız benimle sevgili olduğunu biliyor ona rağmen sevgilime seni çok özledim,seni yeniden kazanıcam, sen benimsin, barışmak istiyorum gibi şeyler yazmış. Sevgilim eski fotolarından atmış el ele videolar falan...Sonra buluşmak için yalvarmış 2-3 gün çok özledim seni lütfen göreyim bi kez diye. Sevgilim gidip kızı evden almış ve kahve içmeye gitmişler. Tabi ben bunu öğrenince çılgına döndüm resmen. Aramızda hiç bi şey geçmedi, onu sevmiyorum artık diyor. Sevmese neden engeli kaldırıp konuşsun hadi konuşuyo neden gidip buluşsunKızın yanına giderken kızın niyetini biliyodu kız sevgilime seninle barışmak için her şeyi yapacağım falan da yazmış... Kavga ettik ve sevgilim ben mesajları yakalamasam bana bunu söylemeyecekti bile. Sevmiyorum soğudum ben o kızdan diyor ama yalan dimi hala onu seviyor köpek gibi... Yakınlaşmadık diyo ama kesin arabada öpüşme sarılma oldu.. Yardım edin lütfen ayrılmalıyım değil mi