- 23 Ağustos 2012
- 50.954
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.120
- 898
- Konu Sahibi terelellili
-
çok haklısınız ben hala anlamak istememekte direniyorum slakalar gibi. belli işte adam hala onu seviyor. bense hala onu düşünüp ne yapsam diye düşüneyim. nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum onu sevmekten başka bir şey yapmadım inanın herşey o kadr güzeldi ki bir gün bile onu üzüp kıracak bir şey yapmadım. onunda bu yaptıklarını haketmedim. dediğiniz gibi gurursuz davranıyorum şuanda ama öyle bir şey ki insan birisine tutunmak istiyor onu kollasın korusun istiyor. ben de onu bunda görmüştüm ya da gördüğümü sanmıştım. ama yanılmışım. bunları yazarken canımın ne kadar yandığını anlayamıyorsunuz belkide şuan ki halimi görseydiniz inanın anlardınız. iş yerindeyim ve sabahtan beri aklımdan bir an olsun çıkmadı.elimden hiç bir şey gelmiyor.ağlamamak için yutkunuyorum ama olmuyor göz yaşlarım su gibi akıp gidiyor. çünkü ben bunu haketmedim.
ya o ayrılık döneminde çıktığınız insanın ne suçu vardı.benim ne suçum var ya bir tek beni sevsin istedim başka hiç bir şeyi düşünmedim istemedim.Esimle 4 yillik sevgililik donieminden sonra 6 7 aylik bi ayrilik yasadik. Bu donemde ikimizin de hayatina baskalari girdi. Ikimiz de baskalariyla yapamadik yeniden konusmaya baslamalarin sonu hic hayra alamet olmuyor. Ben cok vicdan azabi cekmistim hayatima soktugum o insan yuzunden. Sevgiliniz de yavas yavas bu noktaya gelcek gibi.
yok siz hakklısınız ben aptallığıma doymayayım gitsin mutlu olsun bana da yazık.şu mübarek ramazan ayında oruçlu halimle beni üzüp ağlatmaya ne hakkı varHasa, kesinlikle gurursuzsun demedim sekerim, insan kalbine bazen soz geciremiyor. Bence herifi bir sure kendi haline birak, seninle olmak isterse gelir olur zaten. Bu kizla ne yapti, ne dedi, ne halt yedi dusunmeyi birak bence, kendine yazik.
yok siz hakklısınız ben aptallığıma doymayayım gitsin mutlu olsun bana da yazık.şu mübarek ramazan ayında oruçlu halimle beni üzüp ağlatmaya ne hakkı var
Sonuç ne peki ne yapmaya karar verdin?
8 ay önce ayrılmışlar 3 ay peşinizde koşmuş. 2 aydır sevgilisiniz doğru anladıysam. E bu matematikle adam kızdan ayrılıktan ortalama 2 3 ay sonra sizi bulmuş. Hiç mi aklınıza gelmedi e adam sen ne ara unuttun 5 senelik kızı da benim etrafımda dönüyorsun, hiç mi saygın yok olanlara diye?
Terkedilmen an meselesi ve hala ayrılmak istemiyorum diyorsun. 5 yıllık yaşanmışlık kolay değil demiş hemde yüzüne? Bunun anlamını biliyorsun değil mi?
ayrıca bizim mezheplerimiz de farklı.ilerleyen zmanlarda ailemle oluşacak sorunlara bile gögüs germeye razıyken şu onlara inanamıyorum
hiç bir şey yapmıcam.elif şafak ın sözünü yazıp yollucam zaten sonrasını o düşünsün bakalım gerçekten beni seviyorsa gelir gelmezse de kendi kaybeder.
biz hiç eskileri konuşmadık üzülmeyelim diye.ben 5 yıllık ilişkisininin bittiğini ben daha yeni öğrendim
yok siz çok haklısnız. en iyisi bitmesi. kimse vazgeçilmez değil.sanki ona muhtacım gibi düşünüyorum.tek istediğim yanımda güvende hisssedeceğim birisiydi. üniversite mezunu kendi ayaklarında duran birisiyim.kendimce güzelim de. BENİ DAHA BAŞTAN MUTSUZ EDEN BİRİSİ İÇİN ÜZÜLMEYECEĞİMKiz nabiz yoklamis... Bugun tekrar bir araya gelmek icin, yarin bir derdim var diye, baska gun bir yakinimi kaybettim diye bu cocuk 'saygi ve yasanmisliklara istinaden' he seferinde cevap verir... Kozler muhakkak bir yerde alevlenir ve direkt sebebi bu kiz olarak gostermese yarin yukarida yazdiginiz sebep bozar aranizi...
Hataniz da yukarida yaziyor zaten... Bir yerde 'uc ay pesimden kostu bu cocuk' yazmissiniz... İste genc kizlarin en cok dustugu yanlislardan biri bu... Baslarda naz niyaz kapris, sonra yelkenleri bir indiriyorsunuz ardindan o kisinin pesinizde kostugu sureyi kredi kabul ediyor ve ne yapsa 'ama o kadar ugrasti' diyorsunuz, evlenince aldatilan kadinlarin 'benim kocam yapmaz' kafasinin nikah oncesi hali...
Mezhep, kulturel, ekonomik vs farkliliklar genelde sorundur... Siz iki aylik iliskide ailenizle yasayacaginiz sorunlari goze almissiniz, ne icin, eski sevgilisiyle gorusmus ve sıkıstirmasaniz sizi haberdar etmeyecek biri icin... Siz su an buyuk bir askiniz oldugu icin degil, yasananlara ofkenizden, hirs yaptiginiz icin kabullenmiyorsunuz ama sizin 'cok kibar cocuk o yuzden net bir sekilde reddedemiyor kizi' dediginiz durum birinci dereceden ayrilik sebebi... 'Onu kaybedersin, hemen ayrilma' vs demek iyimserligin nirvanasi, sizin uyanikliginiz sayesinde haberiniz olmus durumdan, cok cirkin... Siz bizi dinlemeyecek, devam edeceksiniz ama ayni seyi siz yapsaniz coktan hatiralarinda tozunuzun bile kalmayacagi biriyle, bu da aklinizda olsun...
BEN HAZIRIM ŞUAN. benden sonra ne hali varsa görsün. koşsun eski sevgilisinin kollarına.Aynısı benimde başıma geldi. Ama birini bulan bendim. Tekrar bana ulaşınca o kadar yıl, alışkanlık vs vs agır bastı ona geri döndüm. Üzgünüm ama hazırlayın kendinizi. Zaten adam 5 yıl kolay değil demiş. Gerçekten silmiş olan adam açmaz o telefonu.
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
yok siz çok haklısnız. en iyisi bitmesi. kimse vazgeçilmez değil.sanki ona muhtacım gibi düşünüyorum.tek istediğim yanımda güvende hisssedeceğim birisiydi. üniversite mezunu kendi ayaklarında duran birisiyim.kendimce güzelim de. BENİ DAHA BAŞTAN MUTSUZ EDEN BİRİSİ İÇİN ÜZÜLMEYECEĞİM
istedikleri kadar konuşsunlar .AMA kimsenin ahı kimse de kalmaz bunu bilir buna inanırım.Adına çok üzüldüm. Sana birazcık değer verse ağzının payını verir sustururdu kızı. Eminimki şu anda konuşuyorlar ve senin için neler söylüyorlar Allah bilir. Neyse inşallah üzülmessin.
kendi hallerine bırak onları bi tercih yapacak mecburen........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?