- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
- Konu Sahibi terelellili
-
insanlara uzaktan konuşması kolay gelir. sen kalbinin sesini dinle. körkütükte aşık olma. sonra üzülen biz oluyoruz. mantığını devreye sokmalısın yeri geldiğinde. farklı mezhep derken hangi mezheptensiniz. onun ailesi kabul eder mi. erkekler zoru görünce kaçıyorlar. başıma geldiği için söylüyorum.
bencede kızın derdi kıskançlık. whatsappta fotomuzu görünce çıldırdı.sevse zaten o kdr zaman ayrı olmazlardı. benim peşimde 3 ay koşacağına eski sevgilisinin peşinde koşardıİnsandan insana fark vardır.
5 yıllık ilişki gayet kolay silinebilir ben hiç acı çekmemiştim misal, üstelik sevgiliyi geçtim nişanlımdı. Evime girip çıkan insan yani.
Şu an ayrılmanı gerektirecek bir durum yok o kadar seviyorlarsa 8 ay ayrı kalmazlardı,1-2 aydan bahsetmiyoruz burada. Kocaman 8 ay akılları neredeydi. Adam başkasıyla olunca "beni ne çabuk unuttun" diye hazmedemeyen bir tip kız da. İlişkisi olduğunu bile bile nasıl ulaşabilir ki kendine ait olmayan bir adama?
Bir daha aramayacak diyorsa uzatma derim şimdilik.
evet duygusalım ve ikizler burcuyumben zaten adamın aklına sokacağım kadar soktum sanırım kızı. durmadan sorular soruyorum adama. şimdi şehir dışına çıkacak o zmn ya daha da soğursa benden
peki o ne dedi bunlara cevap olarak canım? şuan nasıl davranıyor? konuşuyorlar mı?
bu hayatta bir şey yaşamış bilmişsem sana önerim kızı asla arama. bu işi bitirmek erkek arkadaşının görevi.
Kaç günlüğüne çıkacak? Gitmeden önce ona güzel bir jest yapın aklında görüntü olarak o kalsın size dair:)
Ama bu durum tekrarlarsa birkaç daha...
O zaman biraz da kendi açınızdan düşünün lütfen.Siz şu an sanrım duygularınızla onu biraz yüceltmişsiniz ama siz de en azından onun kadar değerlisiniz kendiniz için.O yüzden canınızı fazla sıkmasına da izin vermeyin...Yani gerekirse ayrılın kendiniz için.Soğursa diye de çok takılmayın o düşünsün benden soğudu mu diye..Bilmiyorum anlatabildim mi.. Yani kendi açınızdan da bakın peki ben ne hissediyorum şu an??Bunu hakediyor muyum diye..
o kız sana ve ilişkinize saygısızlık yapıyor ama.]kolay değil diyor 5 yıllık ilişki bu ve ona saygısızlık yapmak istemiyorum diyor. [/COLOR]eğer bitmediyse benmle iişi ne ndn senin yanında mutluyum huzurluyum diyor. ailesindeki cevresindeki herkese beni tanıştırıyor?
Adamın popo iyice kalkmış.Daha çok yeni ilişkiniz bu şekilde davranması size haksızlık. Madem sizle gelecek düşünüyor ne akla hizmet eski sevgilisiyle konuşuyor. Kafasında bitmişse bitmiş olması gerekir. Yoksa gerisi hep bahane...
evet ama elimden bir şey gelmiyor kio kız sana ve ilişkinize saygısızlık yapıyor ama.
yani ona saygısızlık yapmam diye savunduğu kiz sevdiğine yani sana saygısızlık yapıyor. ne demek saygısızlık yapamam.evet ama elimden bir şey gelmiyor ki
biz sünniyiz o ise alevi erkeklerde sorun olmuyormuş ya ad daha doğrusu onun ailesi için sorun değilmiş. ama benim annem kesin önyargıyla yaklaşır
ne hakkıya bitmiş gitmiş ayrılmşlar ya5 yillik bir iliski 8 ay once bitmis... siz 2 aydir berabersiniz.. zamanlana super kiz demekki geri kazanmaya calisiyo bence kendinizi fazla kaptirmayin aliskanliklar kolay unutulmuyouzucu bir durum yaptiklarida cok ayip ama kiz cocugu kendi hakki olarak goruyo olabilir 5 sene dile kolay..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne yapacaksın biliyo usun, bırakacaksın gidecek!
şu sözü çok seviyorum:
Eğer onunla benim aramda kaldıysan, O nu seç!
Çünkü; beni gerçekten sevseydin,
Seçenek yapmazdın.
Elif Şafak
ben işte şuan ne düşünüyor ne yapmak istiyor anlamıyorumIliskiler nadiren iki taraf için de aynı anda biter. Biz artık ayrılalım denilerek, ortak kararla bitirilmiş kaç ilişki gördünüz ya da duydunuz ? 5 sene oldukça uzun bir süre. Kız ayrılığı kabullenemenis olabilir, hala çok seviyor olabilir, bin sebepten sevgilinizi arıyor olabilir. Sevgilinizi tanıyan sizsiniz. Sizi exi kiskandirmak için mi kullanıyor ? Exe dönmek istemiyor ama alışkanlıklarını unutmak için mi sizinle beraber? Yoksa onunla ilgili herşeyi bitirmiş, yeni bir ilişkiye hazır, hevesli biri Mi? Sizden baska kim bilebilir ki bunları!
Kız aradığı zaman s.ktir git, ben yeni askimla çok mutluyum, geber mi Desin? Vefasız bir serseri gibi davransa mutlu mu olacaksınız? 5 senelik sevgilisini uzmeden, insanca artık ilişkilerinin bittiğini anlatmaya calisiyordur. Size de garanti veriyormus, güven istiyormuş. Madem seviyorsunuz o zaman inanın ve güvenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?