sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

biz sünniyiz o ise alevi erkeklerde sorun olmuyormuş ya ad daha doğrusu onun ailesi için sorun değilmiş. ama benim annem kesin önyargıyla yaklaşır

bencede kızın derdi kıskançlık. whatsappta fotomuzu görünce çıldırdı.sevse zaten o kdr zaman ayrı olmazlardı. benim peşimde 3 ay koşacağına eski sevgilisinin peşinde koşardı

evet duygusalım ve ikizler burcuyum ben zaten adamın aklına sokacağım kadar soktum sanırım kızı. durmadan sorular soruyorum adama. şimdi şehir dışına çıkacak o zmn ya daha da soğursa benden

Kaç günlüğüne çıkacak? Gitmeden önce ona güzel bir jest yapın aklında görüntü olarak o kalsın size dair:)

Ama bu durum tekrarlarsa birkaç daha...
O zaman biraz da kendi açınızdan düşünün lütfen.Siz şu an sanrım duygularınızla onu biraz yüceltmişsiniz ama siz de en azından onun kadar değerlisiniz kendiniz için.O yüzden canınızı fazla sıkmasına da izin vermeyin...Yani gerekirse ayrılın kendiniz için.Soğursa diye de çok takılmayın o düşünsün benden soğudu mu diye..Bilmiyorum anlatabildim mi.. Yani kendi açınızdan da bakın peki ben ne hissediyorum şu an??Bunu hakediyor muyum diye..

Adamın popo iyice kalkmış. Daha çok yeni ilişkiniz bu şekilde davranması size haksızlık. Madem sizle gelecek düşünüyor ne akla hizmet eski sevgilisiyle konuşuyor. Kafasında bitmişse bitmiş olması gerekir. Yoksa gerisi hep bahane...

peki o ne dedi bunlara cevap olarak canım? şuan nasıl davranıyor? konuşuyorlar mı?

bu hayatta bir şey yaşamış bilmişsem sana önerim kızı asla arama. bu işi bitirmek erkek arkadaşının görevi.

bitti onunla kafamda da bitti bir daha aramayacak ciddi bir ilişkim var beniarama dedim diyor. şuan ne soğuk ne de eskisi gibi.yaşananlara üzüldüm diyor.

1 haftalığına falan ama ailesiyle. ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. normalde o aramasa ben arardım. ben yazmasam o yazrdı. dün kızla konuşmuş ve 2 buçuk saat hiç bir şry yazmadı ki normalde asla yazmadan ya da aramadan durmazdı

o kız sana ve ilişkinize saygısızlık yapıyor ama.

Son düzenleme:

bu cumartesi için plan yapmıştık günü brlik şehir dışına gideceğiz. ama hala karar veremiyorum nasıl davranıcam. telefonumdaki ismi değiştirip kendi adını yazdım içimden gelmiyorr başka bir şey yazmak. ve normalde hiç ismi ile hitap etmezken bir konuşmada en az 4-5 kere ismiyle hitap ettim

5 yillik bir iliski 8 ay once bitmis... siz 2 aydir berabersiniz.. zamanlana super kiz demekki geri kazanmaya calisiyo bence kendinizi fazla kaptirmayin aliskanliklar kolay unutulmuyo uzucu bir durum yaptiklarida cok ayip ama kiz cocugu kendi hakki olarak goruyo olabilir 5 sene dile kolay..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne yapacaksın biliyo usun, bırakacaksın gidecek!

şu sözü çok seviyorum:

Eğer onunla benim aramda kaldıysan, O nu seç!
Çünkü; beni gerçekten sevseydin,
Seçenek yapmazdın.
Elif Şafak

evet ama elimden bir şey gelmiyor ki
yani ona saygısızlık yapmam diye savunduğu kiz sevdiğine yani sana saygısızlık yapıyor. ne demek saygısızlık yapamam.
kız aradığında şöyle bir kızı benzetse aradığına pişman etse o kız bak bakalım bu kadar rahat ararmı.
ama saygısızlık yapamamın içinde çok şeyin gizli olduğu o kadar belliki.onu düşünmek,ilgi,kırmama hissi. bunlarda duyguların hala tam bitmediğine işaret.
bitmiş olsa ilşkisi olan bir erkek arayan eski sevgiliye gerekeni derdi. saygıyı düşünmezdi bile.
ha ayrıca telefon numarasını o kişinin aramasına kapatabiliyorsun. bir arkadaşım yapmıştı. o numara seni ararsa devamlı meşgule geçiyordu. istese bunuda yapardı.

Son düzenleme:
kızı falan aramayı düşünme sen karışma derim ayrılmak istemiyosan zor bir dönemden geçen erkek arkadşaına yardımcı olmalısın. ama bu özveriye değermi bilemem. sonuçta bi tarafta 5 sene bi tarafta 2 ay ve size diyoki ben seninle gelecek düşünüyorum hemde 2 ayda pek inandırıcı gelmedi açıkçası

sevgilinin gönlü eski sevgilisinden geçmemiş, bence sen de zorlama görüşüyorsa iradesi ile zorla değil.

2 aylık sevgiliniz sizi eski sevgilisiyle aldatıyor ve siz ayrılamam diyorsunuz. Pardon da 2 ay içinde ne yaşadınız da ayrılamıyorsunuz siz bu adamdan? 2 sene falan deseniz anlayacağım da 2 ay yahu tanımaya bile fırsatınız olmamıştır. Kısa süreli ilişkileri büyütmeyin gözünüzde bu kadar. İnsanlar senelerini veriyor bir çırpıda ayrılıyor siz 2 aylık sevgilinizi aldatıldığınız halde bırakamıyorsunuz. Tuhafff

Iliskiler nadiren iki taraf için de aynı anda biter. Biz artık ayrılalım denilerek, ortak kararla bitirilmiş kaç ilişki gördünüz ya da duydunuz ? 5 sene oldukça uzun bir süre. Kız ayrılığı kabullenemenis olabilir, hala çok seviyor olabilir, bin sebepten sevgilinizi arıyor olabilir. Sevgilinizi tanıyan sizsiniz. Sizi exi kiskandirmak için mi kullanıyor ? Exe dönmek istemiyor ama alışkanlıklarını unutmak için mi sizinle beraber? Yoksa onunla ilgili herşeyi bitirmiş, yeni bir ilişkiye hazır, hevesli biri Mi? Sizden baska kim bilebilir ki bunları!
Kız aradığı zaman s.ktir git, ben yeni askimla çok mutluyum, geber mi Desin? Vefasız bir serseri gibi davransa mutlu mu olacaksınız? 5 senelik sevgilisini uzmeden, insanca artık ilişkilerinin bittiğini anlatmaya calisiyordur. Size de garanti veriyormus, güven istiyormuş. Madem seviyorsunuz o zaman inanın ve güvenin.

Son düzenleme:
ne hakkıya bitmiş gitmiş ayrılmşlar ya

ben işte şuan ne düşünüyor ne yapmak istiyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…