sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

zaten dedim ona da ben senin oyuncağpın değilim onunla da görüşeyim seninle de görüşeyim diye bir şey olmaz. ha eğer diyorsan ki ben sanırım onu seviyorum ben aradan çekilirim.kimse vazgeçilmez değil ama şunu bil ki siz barışsanız da olmaz bu ilşki dedim

Eger ayrilamam diyosan caba göstermelisin. O numarayı alıp kızı aramali ve erkek arkadaşını rahat bırakmasini söylemelisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızı aramam daha da bütyütmez mi olayı. kız inada bindirir o zmn daha da

sevgilim kimsenin uzulmesını ıstemeyen biridir sert bır sekılde soyleyemez demıssınız belkı de sızı uzmemek adına sızden ayrılmak ıstedıgını aklının eskı sevgılısınde oldugunu soyleyemıyordur....

ınsanın davranısı gozlerı herseyı anlatır iyi gözlemleyin kendınızı kandırmayın...

Herseyi gectim soguk davraniyorsa bu kafasinin epey karisik oldugunu gosteriyor. Bes yillik bir iliskinin hesabi goruluyor telefonda dakikalarca ve dusunuyor, secim yapmasi uzun surmez bence. Senin bir hamle yapmana gerek yok. Sakin kizi aramak gibi birsey yapma, cok cocukca bir hareket olur ve sevgilinin gozunde basitlesirsin. Dir dir yapip laf sokmanda onu daha cok diger kiza itmekten baska biseye yaramaz. Kendinden sogutursun ancak. Sen cok seviyor olabilirsin ama karsi tarafin akli ordaysa yapacak birsey yok ki. Kizmamak elde degil belki ama sogukkanli olman umursamaman daha ise yarar gibi geliyor bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben görüşmelerine dayanamam.kı zaten başka şehirde. ama tatil için şehir dışına çıkacak ya o zmn görüşürlerse

durmadan soru soruyorum ne konuştunuz ne dedi ne söyeldi diye.elimde değil herşeyi öğrenmek istiyorum.eskisi gibi içten mi davranayım?

peki o ne dedi bunlara cevap olarak canım? şuan nasıl davranıyor? konuşuyorlar mı?

bu hayatta bir şey yaşamış bilmişsem sana önerim kızı asla arama. bu işi bitirmek erkek arkadaşının görevi.

Son düzenleme:
cnm 5 senelik ilişkiyi unutmak zordur hele hele erkekler ııcın bence daha zor. sızın daha 2 aylıkmıs .. sana elli desin seni sevıyorum dıye..belli ki unutamamıs eskisini.. bıraz geri cekın kendinizi ondan bakalım ne yapıcak.. bi ilişkide 3 kişi olmaz.. ya eskiyi kapatıcak hıc konusmucak o kızla.. gerekırse telini degıstırıcek yada sen ayrılmalısın.. daha yolun basındasın zaten ..

Son düzenleme:
İnsandan insana fark vardır.
5 yıllık ilişki gayet kolay silinebilir ben hiç acı çekmemiştim misal, üstelik sevgiliyi geçtim nişanlımdı. Evime girip çıkan insan yani.

Şu an ayrılmanı gerektirecek bir durum yok o kadar seviyorlarsa 8 ay ayrı kalmazlardı,1-2 aydan bahsetmiyoruz burada. Kocaman 8 ay akılları neredeydi. Adam başkasıyla olunca "beni ne çabuk unuttun" diye hazmedemeyen bir tip kız da. İlişkisi olduğunu bile bile nasıl ulaşabilir ki kendine ait olmayan bir adama?

Bir daha aramayacak diyorsa uzatma derim şimdilik.

durmadan soru soruyorum ne konuştunuz ne dedi ne söyeldi diye.elimde değil herşeyi öğrenmek istiyorum.eskisi gibi içten mi davranayım?

he canım içten davran , adam ne ondan ne senden vazgeçiyor sen iyice içten davran .

madem kafasında bitirmiş ilişkisini ararsa açmayacak numarasını değiştirecek . 5-6 aydır tanıdığın birisine koşulsuz güvenemezsin ne bileceksin ne konuşuyorlar telefonda , yapman gereken şey belli hani 3 ay peşinden koşmuş ya sevgilin şimdi de diyeceksin ki eğer o kızla bir daha görüşürsen ben yokum eğer seni isterse peşinden koşar zaten ki hiç öyle görünmüyor aslında

Ayrılma sakın
Sen çok duygusal bir kzısın anladığım kadarıyla
biraz güçlü davranman lazım kızla ilgilenme aşırı ciddiye almıyormuş gibi davran
Sadece sevgilini uyar herhangi bir arama ya da mesaj daha görürsen tüm ciddiyetinle...Kıza dair konuşma duygularını öğrenmeye çalışma gözlemleyerek anlarsın zaten kız hakkında konuşturdukça aklına sokarsın kızı düşünmeye başlar düşünmüyorsa da...Biraz sakin ve sabırlı davranmak lazım
Tüm sakinliğinle durumu atlattıktan sonra sevgilinin canını okursun yine istersen tabi böyle böyleydi beni deli etmiştin diye çoook sonra tabi

bu açıdan düşünmemiştim haklısınız. ama ben ona dedim. böyle her gün üzüleceğime ayrılırız unutur giderim diye

Aynen oyle icten davran ve kaybetme korkun oldugunu ona belli etme ve o kizla hic bir sekilde muhatap oolmasini istemedgni anlat ona empati kurmasini iste .kararli ve guclu gorunmen sart

evet duygusalım ve ikizler burcuyum ben zaten adamın aklına sokacağım kadar soktum sanırım kızı. durmadan sorular soruyorum adama. şimdi şehir dışına çıkacak o zmn ya daha da soğursa benden

insanlara uzaktan konuşması kolay gelir. sen kalbinin sesini dinle. körkütükte aşık olma. sonra üzülen biz oluyoruz. mantığını devreye sokmalısın yeri geldiğinde. farklı mezhep derken hangi mezheptensiniz. onun ailesi kabul eder mi. erkekler zoru görünce kaçıyorlar. başıma geldiği için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…