- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
- Konu Sahibi terelellili
-
Sizin yerinize koymaya ne gerek var görünen köy kılavuz mu ister? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama adam gidip eski sevgilisine hala mesajlar yazıyorsa ona rest çekip tüm bağlarını koparıp sana hala dönmüyorsa sen ne bekliyorsun ki ? yok efendim konuşmuş yok efendim mesajlaşmış yok efendim kibarmış.. Bırak bu ayakları arkadaşım adam seni dikkate alsa bunları yapar mı? Bu yüzden diyorum gururun yokmu senin diye.. Gidip o erkeğin ağzını burnunu necasetlendireceksin ki kendini bi .... sanmasın!!! Sende az gururlu ol dünyada insan mı yok!! Neyse ben çok asabiyim doğumum yaklaşıyor zaten kusura bakma arkadaş.. Bazen kendine getirmek için yerden yere mi vurmak gerekiyor kimilerini?? Yaşa ve gör kendini küçültme bu kadar gider o adam
bitti diyor bundan sonra aramayacak diyor. bunun üstüne bir şey diyemiyorum.sözleriniz canımı yaktı. bana da yazık haketmiyorum ne bu sözleri ne de olanları
zaten dedim ona da ben senin oyuncağpın değilim onunla da görüşeyim seninle de görüşeyim diye bir şey olmaz. ha eğer diyorsan ki ben sanırım onu seviyorum ben aradan çekilirim.kimse vazgeçilmez değil ama şunu bil ki siz barışsanız da olmaz bu ilşki dedimbende pasif kaldığını düşünüyorum.
ayrılmak istemiyorsan ayrılma.
ama al erkek arkadaşını karşına açıkca konuş ve sor.
kararını sonra ver canım.
senin sessiz kaldığını düşünmeside gelecek açısından kötü...
Eger ayrilamam diyosan caba göstermelisin. O numarayı alıp kızı aramali ve erkek arkadaşını rahat bırakmasini söylemelisin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
Canım benimde erkek arkadaşım dört yıllık bir ilişkiden kopmuştu sonra biz sevgili olduk uzun süreli ilişkilerde alışkanlık vardır erkekler ondan kopmaaz erkek arkadaşım hem benimle olmak istedi hem onunla konuşuyrdu başlarda sonra ben tepki gösterdim gizli gizli görüşmeye başladı ilişki yaşamıyolardı ama konuşuyolardı iki kere hat değiştirdik sonra bi baktım mailden konuşuyolar bu süreç çok büyük kavgalarla geçti beni de bırakmadı ayrılınca yalvarıyordu ama ben çok aşık olduğum için sabrettim ona sevgimi ıspatladım bir süre sonra o kızın lafı bile geçmemeye başladı iki yıldır beraberz şuan ve atlattık eger sevıyosan savas vazgeçme ama bu bi hevesse inan zorlanrsın yol yakınken dön derim
kızı aramam daha da bütyütmez mi olayı. kız inada bindirir o zmn daha da
durmadan soru soruyorum ne konuştunuz ne dedi ne söyeldi diye.elimde değil herşeyi öğrenmek istiyorum.eskisi gibi içten mi davranayım?Herseyi gectim soguk davraniyorsa bu kafasinin epey karisik oldugunu gosteriyor. Bes yillik bir iliskinin hesabi goruluyor telefonda dakikalarca ve dusunuyor, secim yapmasi uzun surmez bence. Senin bir hamle yapmana gerek yok. Sakin kizi aramak gibi birsey yapma, cok cocukca bir hareket olur ve sevgilinin gozunde basitlesirsin. Dir dir yapip laf sokmanda onu daha cok diger kiza itmekten baska biseye yaramaz. Kendinden sogutursun ancak. Sen cok seviyor olabilirsin ama karsi tarafin akli ordaysa yapacak birsey yok ki. Kizmamak elde degil belki ama sogukkanli olman umursamaman daha ise yarar gibi geliyor bana.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten dedim ona da ben senin oyuncağpın değilim onunla da görüşeyim seninle de görüşeyim diye bir şey olmaz. ha eğer diyorsan ki ben sanırım onu seviyorum ben aradan çekilirim.kimse vazgeçilmez değil ama şunu bil ki siz barışsanız da olmaz bu ilşki dedim
durmadan soru soruyorum ne konuştunuz ne dedi ne söyeldi diye.elimde değil herşeyi öğrenmek istiyorum.eskisi gibi içten mi davranayım?
çok canım yanıyor ve insanlaracımasız.ben ne bu sözleri hakedecek ne de bunlarıı yaşayacak birisi değilim. 2 ay olmasına rağmen onu tek bir gün bile üzmedim. ayrıca bizim mezheplerimiz de farklı.ilerleyen zmanlarda ailemle oluşacak sorunlara bile gögüs germeye razıyken şu onlara inanamıyorum
sevgilim kimsenin uzulmesını ıstemeyen biridir sert bır sekılde soyleyemez demıssınız belkı de sızı uzmemek adına sızden ayrılmak ıstedıgını aklının eskı sevgılısınde oldugunu soyleyemıyordur....
ınsanın davranısı gozlerı herseyı anlatır iyi gözlemleyin kendınızı kandırmayın...
durmadan soru soruyorum ne konuştunuz ne dedi ne söyeldi diye.elimde değil herşeyi öğrenmek istiyorum.eskisi gibi içten mi davranayım?
evet duygusalım ve ikizler burcuyumAyrılma sakın
Sen çok duygusal bir kzısın anladığım kadarıyla
biraz güçlü davranman lazım kızla ilgilenme aşırı ciddiye almıyormuş gibi davran
Sadece sevgilini uyar herhangi bir arama ya da mesaj daha görürsen tüm ciddiyetinle...Kıza dair konuşma duygularını öğrenmeye çalışma gözlemleyerek anlarsın zaten kız hakkında konuşturdukça aklına sokarsın kızı düşünmeye başlar düşünmüyorsa da...Biraz sakin ve sabırlı davranmak lazım
Tüm sakinliğinle durumu atlattıktan sonra sevgilinin canını okursun yine istersen tabi böyle böyleydi beni deli etmiştin diye çoook sonra tabi
çok canım yanıyor ve insanlaracımasız.ben ne bu sözleri hakedecek ne de bunlarıı yaşayacak birisi değilim. 2 ay olmasına rağmen onu tek bir gün bile üzmedim. ayrıca bizim mezheplerimiz de farklı.ilerleyen zmanlarda ailemle oluşacak sorunlara bile gögüs germeye razıyken şu onlara inanamıyorum
vicdanımdan kaybediyorum diyorSizi bu duruma, bu meraka sokuyor.Değer miymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?