sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

senin yanında kızı arasın. bir daha beni rahatsız etme ben artık bir başkasıylayım desin. hemde sert bir şekilde ! böyle giderse karşı taraf değil de sen kırılmaya devam edeceksin.
peki bunu kız eğer onu bir kez daha mı ararsa yapayım. çünkü şuan diyorki kz birdaha asla arayamıyacak.şimdi demez mi zaten aramayacak sen nden tekrar tekrar açıyorsun bu konuyu diye

peki sevgili0inize karşı tutumunuz değişti mi? ben mesela 10 kere arıyorsa 1 kere açıyorum onda da soğuk konuşuyorum falan.

Hayır gayet normal davranıyordum sonuçta o an benim sevgilim değil mi? Onunla olmak istiyorsa onunla olurdu diye düşünerek umursamayarak devam ettim...

kolay değil diyor 5 yıllık ilişki bu ve ona saygısızlık yapmak istemiyorum diyor. eğer bitmediyse benmle iişi ne ndn senin yanında mutluyum huzurluyum diyor. ailesindeki cevresindeki herkese beni tanıştırıyor?

rest çekmelisiniz ya o ya ben diyerek değilde
onunla konuşman beni rahatsız ediyor bi daha seni aramasını istemiyorum tepkini koy dersiniz

söyledim zaten bundan sonra bir daha konuşmatyacaksın arasa bile msj atsa da cwp atmıyacaksın söz ver bana diyorum. zaten garanti veririm arayamayacak diyor

Farkındamısın 2 cümle arasında tezatlık var. 5sene bu kolay değil unutmak ama aynı zamanda seni seviyorum sendne hoşlanıyorum . Unutamayan insan sevemez seven insan asla sevgilisini bu duruma düşürmez

peki bunu kız eğer onu bir kez daha mı ararsa yapayım. çünkü şuan diyorki kz birdaha asla arayamıyacak.şimdi demez mi zaten aramayacak sen nden tekrar tekrar açıyorsun bu konuyu diye

şimdi durup dururken yapma. sen sevgilini hissettirmeden takip et. whatsappına bak online mi diye. eğer bir şey fark edersen çok hırçınlaşmadan soğuk kanlı bir şekilde konuyu açarsın. benim yanımda arayıp bir daha konuşmak istemediğini söyle dersin. sen onu kırmamak için konuyu halletmeye çalışıyorsun ama en çok ben kırılıyorum. gibilerinden söylersen daha doğru olur gibi.

Farkındamısın 2 cümle arasında tezatlık var. 5sene bu kolay değil unutmak ama aynı zamanda seni seviyorum sendne hoşlanıyorum . Unutamayan insan sevemez seven insan asla sevgilisini bu duruma düşürmez

5 senelik ilişki kolay değil unutmak değil demiyor.5 senemiz geçti saygısızlık yapmak istemiyorum diyor.ben bir şey yapmıyorum vicdanım rahat diyor.

bnde öyle diyorum ama o zmn ndn konuşuyor ya

Bizimkinin de konuşmaları aylarca sürdü...Hatta şimdi okuyorum mailleri o zaman sinirlenmemiştim şimdi sinir oluyorum akşama kavga çıkarıcam

bence olayın üzerine düşme, sadece tekrar ararsa bilmek isterim de o kadar. Neden soğuk davranıyorsun ki sonuçta eski sevgilisi ulaşmış, muhtemelen "hiç vakit kaybetmemişsin, başkasını bulmuşsun..." gibi şeyler söylemiştir.

şöyle de bir durum var adam normalde hep whatsappa girer. dünden beri girmiyor. ben de onun altında da bir şey aramaya başladım. msjları normalden yazıyor artık?bunda da bir şey olabilir mi ki=

5 senelik bir iliskiyi 6 ayda unuttugunu iddia edip sizinle birlikte olmaya baslayan bir adama guvenmekle buyuk bir hata yapmissiniz.

Eger ki o eski sevgili gercekten korkunc seyler yapip, sizin sevgilinizin gozunde kuculduyse... sevgiliniz bir nebze sizi secebilir.

Ama severek ayrildilarsa, tutkulu ayrildilarsa, acili ayrildilarsa... 6 ay 5 seneyi unutmak icin cok kisa bir sure. Hadi sizinle de 2 ay daha gecirmis, 8 ay.

Kiz, sevgilinizi geri kazanmayi kafasina koyduysa ve sevgiliniz ona karsi bu kadar sessiz kaliyor, ustune ustluk gorusuyorsa... sevgiliniz o kizi tercih edip sizden vazgecmeden siz bitirin bu iliskiyi.

O kizi unutmussa ve artik sizi seviyorsa, pesinizden gelecektir.

Bu haliyle elinin altinda gibi hisseder sizi.

Bu da eski sevgiliyi daha kiymetli kilar.

Bana Allah yeter...

Ya aslida senin icin uzuldum cunku insan az surede olsa alisir zor boyle seyler ama ondanda 5 yillik birini unutmasini bekleme bence veya unutturmaya calisma iyi kotu bisey yasamislar ayrilmislar ama kiz rahatsizlik boyutuna ulasmadigi surece pek ses etme olacagina varir diye dusunuyorum. Sevgilinide darlama oyle yaparsan belki cikis yolu arar daha ilimli yaklas normalden daha sicak davran ona bu konuda sakince akil verebilirsin bulusunca bak kuzum hani boyleyken boyle diyip akli basinda insanda zaten dogru karar verir dedigin gibi kiramiyosa birini senide kircagini dusunmuyorum cok canini skma kizinda yerine koy kendini onunda yarasi tazedir ama dikkat et yinede ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama degil 8 ay 80ay unutulmazki insan hemencecik ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok artıkkk :26: hala ayrılmak istemiyorum diyorsunuz pes vallahi. Durum o kadar açık ve netki kızla barışma durumunu tam garantilemeden senden ayrılmak istemiyor kızla herşeyi halledip barışsın sana güle güle dicek. Neyi hala bekliyorsun anlamadım o ayrılmadan sen ayrıl gurursuz olma lütfen kusura bakma ama birazcık öyle.

5 senelik ilişki kolay değil unutmak değil demiyor.5 senemiz geçti saygısızlık yapmak istemiyorum diyor.ben bir şey yapmıyorum vicdanım rahat diyor.

iyi arkadasım eski sevgilisine saygısızlık yapmasın ama sana yapsın bu senin hoşuna gidiyorsa dicek bişey yok sen çoktan kabullenmişşin zaten bence o yuzden konu açıp fikir almanada gerek yok

şöyle de bir durum var adam normalde hep whatsappa girer. dünden beri girmiyor. ben de onun altında da bir şey aramaya başladım. msjları normalden yazıyor artık?bunda da bir şey olabilir mi ki=

whatsapp ile ilgili durum olunca o yüzden girmiyordur.normal mesaj atıyor da olabilir. biraz sular durulsun diyordur. sen hissettirmeden takip et.

Erkek arkadaşınız kibar biri olabilir ama en azından ilişkinizi korumak için biraz sertçe yazarak o kıza tavır koyabilir gerektiği zaman sert davranmak mecburidir sizde bu durumdan rahatsız olduğunuzu ona sertçe uyarmasını söyleyin sizle gelecek düşünüyosa önce eski sevgilisiyle konuşmamalı 15 dakika az değil açmasına bile gerek yoktu bence zaten aklına gelen her bahaneyi yapar diye tahmin ediyorum o eski kız arkadaşıda numarasını engelletebilir erkek arkadaşınız beraber gidin engelletin çünkü böyle giderse ilişkinizde rahat olamazsınız

Son düzenleme:

Vah vah vah,o kadar kibar ki,eski sevgilisine benim artık bir ilişkim var,sevgilimin üzülmesini istemiyorum,lütfen beni arama diyemiyor öyle mi?Onu üzmemek için seni üzüyor.Ne demek kolay değil,5 yıllık ilişki.Kolay değildi de 8 ay nasıl ayrı kaldı.Senle nasıl sevgili oldu.
Birşey bitmişse bitmiştir.Kusura bakma da sizin de daha 2 aylık bir ilişkiniz varmış.Hangi ara bu kadar tanıdın yakın oldun,gelecek düşünecek kadar paylaşımlarınız oldu da,başka kızla görüştüğü halde vazgeçemeyecek duruma geldin.
Bir kere restini çekersin karşındaki adammı yoksa aklı eski sevgilisinde mi anlarsın.Yoksa bu şekilde nasılsa yarın o bırakır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…