Sevgilim en yakın arkadaşımdan mı etkileniyor diye tüm gece onları izledim anormal miyim

Farkindalik onemlidir. Kendinin farkindasin ve gecmisinden gelen birseu yuzunden boyle davrandigini biliyorsun sonucta.
Cözümü de sende.

vallahi bu dunyada kimseye guvenilmez.. ama benden sana tavsiye een yakin arkadasinda olsa sevglinle tanistirma. bu sadece sevgili degil kocanda dahil olsa. ben oyle yasamadim ama yakin cevremde cook gorup duydugum icin bir evli kadin olarak kocami bile arkadaslarimla tanistirmam.

Gerçekten çok komik yok arkadaşınla sevgilini tanıştırmasaydın yok neden üçünüz gittiniz eğlenmeye diye yorumlar ay iyi aman sevgilimizi kaparlar diye hiçbir kız arkadaşımızla tanıştırmayalım beraber bir yerlere gitmeyelim aklı karışır falan nasıl yorumlar bunlar? ya zaten o öyle bir insansa ve tutup arkadaşından etkilenecek biriyse gitsin zaten bu güvensizlik yani hem kendine hem sevgilisine ayrıca dışarıda da dekolteli birçok kız var yapacak olan başkasıyla da yapar biraz özgüvenli olmak lazım öyle izlemek bakıyor mu diye takip etmek sağlıklı değil

normal değil.ya da ben çok safım:)
diyelim ki geçmiş tecrübelerinize dayanarak tanıştırmadınız arkadaşlarınızla.
o zaman bu adamın böyle bir karakteri olup olmadığını nereden anlayacaksınız.
adam da ya da kız arkadaşınızda iğrenç bir karakter var ama siz bundan bihabersiniz.
bu şekilde izole yaşayamazsınız.

İzlemişsin ve onun bakmadığını görmüşsün bundan sonra bir daha böyle bir şüpheye düşmezsin. İster istemez aklıma böyle şeyler düşüyoe diyorsan da bir müddet daha iki kişi takılın ama bu durumu aşmaya çalış. Ömür böyle geçmez.

Burası birbirine yardım etme sitesi mi yoksa upuzun yazıdan cümle seçip laf sokmaya çalışma sitesi mi? Ben her bildirimde sevinip bana yardım edebilecek bir mesaj geldiğini düşünüp tıklıyorum. Sonuç bu mu. Baya iyi :)
Tatlım kadın kadın'a yardım ederken bile laf sokar :KK66: azcık başın ağrır artık, konu açılmış bikere :)

Aman tanıştırmayın sevgililerinizi, kocalarınızı bekar arkadaşlarınızla da kapmasınlar. Hatta en iyisi hiç görüşmeyin, çiftler ve tekler olarak ayrı ayrı takılsın tüm insanlık. Yalnız sonra ayrılınca ben çok emek verdim, bütün çevremden uzaklaştım ilişkim için, şimdi hiç eşim dostum kalmamış diye ağlıyorsunuz. Onu yapmayın.

Sevgilinizi arkadaşlarınızla neden bu kadar içiçe getiriyorsunuz ki zaten .
3 kişi eğlenmeye çıkmak ne yani ...
Valla bu devirde artık herşey oluyor görüyoruz bırak arkdaşı eşinin, sevgilisinin öz kardeşine yan gözle bakanlar var ....

Evet anormalsin. Benim eski sevgilimin sevgilisi beni aramisti suan banyoda birsey demek ister misin diye... ki kendisi de su siralar cok ortada gorunmese de o donem meshur bir turkucunun takildigi bir kizmis. Eski sevgilim af dilerken anlatmisti (niye dinlediysem)
Esimle 7 yildir beraberiz hicbir zaman senin gibi dusunmedim ki burada yazdigim yasadigimin onda biri degil.
Gecsin gitsin hayat cok kisa. Aldatan yaptigi serefsizlikle kalsin sen yasmana bak. Ben oyle yaptim 2 evladim cok sevdigim esim var...
Hayat gercekten tahmininden daha hizli geciyor degmez...

Niye tanıştırıyor Sun diyenler de komik yanı. Sevgilisi aldatacak diye tanıştırmayacak mi en yakın arkadaşıyla. Hem aldatacaksa da gerçek yüzünü görür ve ayrılır. Sevgilisini ne olur ne olmaz diye arkadaşıyla gorusturmeyecekse bence kendisi ikisiyle de görüşmeyi biraksin. Konu sahibi siz de önceden sizi üzen şeyler yaşamış olabilirsiniz ama bunu guvendiginiz sevgilinize de mal etmeniz ona haksizlik

Yaşamayan bilemez benim de 15 yıllık arkadaşım en güvendiğim insan sevgilimi elimden almak için ne pislikler yaptı ben yine de anlamadım en son sevgilim açık açık bu arkadaşınla görüşmek istemiyorum senin de görüşmeni istemiyorum deyip yazdıklarını bana gösterince başımdan kaynar sular döküldü sanki o an en yakın arkadaş tabi ki tanıştırılır ama zırt pırt bir araya gelmeye gerek yok bence de belki senin ki şuan paranoya ama gerçek olmaması da yine senin elinde

Hayır bence olması gerekeni yapmışsın. Ben olsam bende sevgilime dikkat ederim. Hemde onu denemiş olurum. Ama bence sevgiliniz ve arkadaşlarınızla çıkmayın. Bu hayatta herşey var.

Biz normal değiliz:) ama ben öyle 3 kişi takılmayı ssevmiyorum. Yani sevgilimle başbaşa takılırım hep. Aman ister anormal desinler ister kıskanç ruh hastası umrumda değil. Bu hayatta herşey mümkün herşey olabilir sonuçta

X