Sevgilim doğumgünümde bir şey yapmadığı için ayrıldım. Çok mu abarttım bilmiyorum

Hediye değil, bir çiçek veya özel mekan. Bir pasta. Ve başta ben asla konusunu açmazken bana “ohoo hediyeni hazır ettim” demesi
İşte bunları bile beklemen hata. 1 aylık ilişki, bitince özleyeceğin bir ilişki değildir. Ne kadar tanıdınız birbirinizi? Beğenilerinizi, ilgi alanlarınızı ne kadar anladınız.
Yapman gereken son ana kadar bekleyip sonrasına tekmeyi basmaktı. Hem sözünün arkasında ne kadar durduğunu görmüş olacaktın, hemde doğru mu söylüyor bunu anlayacaktın. Sana değer veriyormu o zaman anlardın. Doğum günü için hediye alan biri bunu asla evde unutmaz.

Öfff amma abartmiş engelleyin geçin bence kafanızı ütülemesin daha fazla

Yahu tabii ki de unutmaz biliyorum beni deli eden yalanı zaten. Benş salak yerine koyuyor. Bakin 12 den akşam 6 ya kadar beraberdik bekledim zaten son ana kadar ama bir tık olmadı.

Ayrılmakla iyi yapmıssın 1 aylık ilişki çok basit silinir aslında boşluktasınız diye özledim sanıyorsunuz sakın mesaj atmayın mesaj atarsa da yazmayın. Biten bir ilişkiyi tekrardan başlatma hatasına düşmeyin.

Evet maalesef duygusal boşluktayım sanırım. Teşekkür ederim

Ayyy sünepe. Bir de üste çıkmaya çalışmış haspam.

Evet yılda bir kere oluyor ve ilk beraber kutlayacağımız doğumgünümdü
Sonuçta hayatındaki kadının dünyaya geldiği gün... En şımartılası özel hissettireceği gün... Ama şapşallığı tutmuş Özleminizi de anlıyorum yeni bi heyecan yeni başlayan bi ilişki tam güzel bi tutku beklerken şok oldunuz ama bi yandanda inanamıyorsunuz olup bitene... Büyük ihtimalle duyduğunuz özlem ilişkinin verdiği duygudan... Yoksa pek özlenesi biri değil gibi

Ayyy sünepe. Bir de üste çıkmaya çalışmış haspam.
Yani hiç şaşırmadım o sormam sandı. Ama bana telefonda hediye aldım da demedi “ohoo çoktan hazır ettim” dedi ben konuyu hiç açmadan. Ayrıca bir kaç kere haftaya bir şey var dedi konu değiştirdim, doğumgünümü hatırlatacak kadar düşmedim

Yani evet uzun süredir sevgilim yoktu. Flörtlerim oluyordu. Ama adı konulduğu için ve ilişki sorumluluğu aldığı için hoşuma gitmişti. Umarım Allah daha iyisini karşıma çıkarır

Offf varosun teki, iyi yapmissiniz ayrilmakla, umarim barismazsiniz tekrar bir cicek de alamiyorsa artik, sanki pirlanta beklentiniz vardi ne abartmis

Ya güldüm kusura bakmayın. Neyin yalanı neyin hayal kırıklığı? Her şeyi bitmişmiş, neyi vardı bir aylık ilişkide? Ertesi gün nikah vardı da o mu iptal oldu?? Şunu bunu ister misin alayım mı diyen erkeklerle asla beraber olmayın. Tamam kimse restoran kapatsın istemiyor ama özel bir yemek rezervasyonu da yapılır yani. Neyse ziyan olan vaktiniz sadece 1 ay. Yıllarını heba eden kadınlar varken siz şanslısınız.

Unutan adam geri gidip getirmezmi almadım kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum demiyorda.

Bir çiçek pasta uygun olurdu yani 1 aylık ilişkide kimse git pahalı birşey al şaşalı kutlama yap demiyor zaten.en azından bir küçük pasta yerdiniz bir küçük çiçek bitti gitti bu kadar mı zor?haketmiyorsun ne yani?ayrılmanız isabet olmuş çok saygısız.

Sormayın ya. Aslında durum biraz karışık yani o kısımlar özel. Ben ona başta sevgili olarak görmediğim kişi kendim hakkında yalan söylemiştim. Sonra flört edince itiraf ettim o da beni kabul etti. Ve şimdi diyor ki ben seni her şekilde kabul ettim. Kendisi istedi. Aynen öyle götürdüğü yerde pizzacı ne alaka

Unutan adam geri gidip getirmezmi almadım kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum demiyorda.
İstanbul ataşehirde buluştuk. Zaten evi de Ümraniye’de. İnsan bir der ki aaa unuttum bekle alayım. Ya ortada bir şey yok ben attığı hediye paketini nasıl yaptı onu anlamadım 3 saat yoktu gitti hediye mi aldı . Annesinin bir şeyini mi paketledi bilmiyorum

ben de böyle düşünüyorum bana karşı çok saygılıydı ama ben bir kere marmarayda bir teyzeye yer vermedim diye bana laf attı ve bunu ona söyledim . Kendisi bana o…. Dedi kadın hakkında. Bir an affaladım dedim ne alaka yani. Aslında belli etmiş kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…