Sevgilim doğumgünümde bir şey yapmadığı için ayrıldım. Çok mu abarttım bilmiyorum

İkiniz de hatalısınız. Sizin 1 aylık ilişki için yükselmeniz garip diğer taraf ise hadi hediye almayı unuttu diyelim "Almam lan" tarzında konuşması garip. Hiçbir şekilde bu ilişkinin sağlam dinamikleri yok. O yüzden geri barışmayın. 2 hafta sonra sevgililer günü var, eminim ona da bir bahane bulur

hediye almamış sana. ayrıca sormuş birde alayım mı diye. seni ölçmüş. ayrıca lan diye konuşan birisiymiş gerçek yüzünü görmüşsün. kurtulduğuna sevin. dediğin gibi bi çiçek bile almamış. ayrıca hediyen hazır diyip eli boş gelirse birisi tabii ki de hayal kırıklığına uğrarsın o zaman yükseltmeyecekti seni öyle.

Adam ayrılmak için senaryo kurmuş gibi geldi bana.
Hediyeyi unutsa bile unuttuğunu söylerdi normal biri.
Hiç almadıysa da aldım demezdi.
Bu bilerek yapılan bir şey sizi meraklandırıp, beklentiyi yükseltip çekilmiş kenara.
Ayrıca doğum gününde pizzacıya götürmek ne?
Ben senin yerinde olsam hediye konusunu açmazdım sessizce adamdan uzaklaşırdım ama yine de verdiği tepkiyi hak edecek bir şey dememişsin.
Amannn boşver hanzonun teki belliki yalvarsa bile barışma

Ahaha hayır zaten 14 Şubat bir saçmalık. Kutlamayacaktım bile sözlü olarak. Önce bir aldım diyor ben sormadan sonra unuttum diyor. Değişik yani

İşte konu bu beni yükseltti. 25 yaşındayım hiç bir sevgilim doğümgünümde hediye almadı. Yani zaten genelde hayatımda biri yoktu geçen sene flörtüm yemeğe çıkarttı sadece. İlk defa biri bana değer verdi çoktan almış vay be dedim yoksa 10 tllik bir şey olsa bile sorun yoktu

Samimiyetine asla inanmadım hemen zaten kavga aşaglamaya başlamış.Bana gore normalde hediyeni unutdun tekrar eve döner alıp öyle gelirsin yanina.Unutdum deyip yaylanmazsın yani.Birde sevgilinse daha hassas davranırsın böyle özel günlerde.

Hediye fotosunu Google görsellerden bulmuştur o yüzden tek seferlik atmıştır :d
Denyo bir vatandaş :d

Not, ben bir aylık bir ilişkide hiçbir şey beklemezdim ama hediyem hazır cart curt diyen zaten o.
Yok kendi eviydi arka plan şaşırdığımda bu

Unutan adam geri gidip getirmezmi almadım kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum demiyorda.
Evet ben unutsam ki asla unutmam. Arabada bırakırım hatta. Söylerim ona off ya unuttum hadi gidip alalım ya da yarın versem olur mu diye

Bariz hediye almamış size, siz tepki gösterince de manipüle etmiş üste çıkarak. Hediye almasa bile en azından elinde bir çiçekle gelebilir, hadi o da olmadı bir yemeğe çıkarabilirdi. Yemeğe çıkarmanın bir ayı bir yılı olmaz. Böyle birini özlemenize gerek yok…

Ayrılmak istemiyordu. Sonrasında mesajlar attı ama çok kırgındım. Pizzacı derken danilo pizza varya güya lüks mekan. Ne alaka yani makarna söyledi bide. Hayır o sandı ki ben utanırım sormam

Tabii ki de almadı. Buna emindim ilk okulda ödevimi evde unuttum derdikya. Aynı o hesap. Bir de kiko varya kozmetik markası gelmiş onun önüne bir şey alayım mı diyor hayır dedim neden ya lazım olan bir şey yok mu diyor. Yüzsüz gibi al mı diyim

Yok kendi eviydi arka plan şaşırdığımda bu
O zaman daha da fena :| kendince denemiş bakalım sözünü edecek misiniz diye. Oyunlar oynayan, planlar kuran, karşısındakini ölçen tiplerden. Keşke googledan indirmiş olsaymış.
Bu tipler bilerek yapıyor bunları. O şey sanıyor, hediyeyi merak edecek, bana yazacak, mahcup olduğu için de bir şey diyemeyecek. Aman.

Eğer kabul etseydiniz kesin bu da doğum günü hediyen olsun diyecekti

Bence o annesinin bir eşyasını paketledi ciddiyim. Hediye paketi bile almış olabilir

Ben bir keresinde sevgililer günü için aldığım hediyeyi evden çıkarken vestiyerde unutmuştum. Üstünde de değişik bir not yazıyordu,erkek kardeşim sabah vestiyerde bulmuş ama notu bir türlü anlayamamış Bu arada benim sevgilim hiç unuttun mu? muhabbeti falan yapmadı. Ben evde unuttum bir sonraki buluşmada hediyeni getiririm dedim. Sonraki buluşmada hediyesini verirken de internet sitesinden aldığım tarihi göstermiştim. Erkek arkadaşım göstermeye bile gerek yok demişti. Erkekler sanırım bu konuları bu kadar takmıyor.

Ama konu bu değil gerçekten almadı buna eminim.almasın hadi ama çoktan hazır ettim demesi deli edici bir şey

Evet köşeye sıkıştı kudurdu. Yahu ben burda anlatamadım bazı yorumlar saçma sapan arkadaşlar konu hediye değil gördüğüm muamele. Her kadın özel hissetmek ister. 1 aylık diyoruz ya 1 haftalık flörtüne gül alan var. Konu düşünme işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…