Biliyor musun tam birbirinize göresiniz. Yakında barışır devam edersinizMerhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Ne alaka onu çözemedim şu anBiliyor musun tam birbirinize göresiniz. Yakında barışır devam edersiniz
Hayır ayrılma sebebim aslında arabada söylediği sözler. “Almıyorum lan 1 aylık ilişkiye” diye bana bağırması ve evde unuttum demesi yalan. Buluştuğumuz yer evine çok yakındıadam hediye almamış alsa bu kadar tepki göstermezdi özür dilerdi unuttuğu için başta söylerdi. ama ayrılmakta fazla olmuş sanki. bi kere bitmiş engelle geç
İşte ilk defa konuştu o şekilde. 1 ay boyunca konuşmadı asla.Lanlı lunlu konuşmalarına bakılırsa pek de saygılı ve değerli hissettiğin bir ilişki değilmiş.
Hediye değil, bir çiçek veya özel mekan. Bir pasta. Ve başta ben asla konusunu açmazken bana “ohoo hediyeni hazır ettim” demesi1 aylık ilişkide hediye beklemen hata. Hatta bunun için trip atman ayrı hata. Sevgilinde yalancı dangozun biri. Engelle geç. Neyini özlüyorsun.
İyi ya işte görmüşsün ne fışkı olduğunu. İki Toto elleme sevdasina kendini başka biri gibi göstermiş. Kocaman kadınsın, neler gördün geçirdin yalandan aşık rolü yapan adamı mı ayırt edemiyorsun?İşte ilk defa konuştu o şekilde. 1 ay boyunca konuşmadı asla.
Hediye peşine düşmedim. Yalan söylemesi canımı sıktı. Ayrıca maddi durumum ondan iyi. Aslında onunki de iyi. Öpüp sarılmadı bile öptü de doğum günün kutlu olsun diye değil.Yani ikinizde bana çok ezik geldiniz.Siz neden bir hediyenin peşine düşüyorsunuz ki söylemiş olsa bile.Kısaca eve bırakırken doğum günümde kendimi değerli hissettirmeni beklerdim diyip bitirebilirsiniz çok farklı bir konuma sokmuşsunuz kendinizi karşı tarafı hiç söylemiyorum bile.
Evet ben de onu düşündüm. 1 senelik falan olsaydı çok daha üzülürdüm. Teşekkür ederim yengeç o da senin gibi yengeçİyi ya işte görmüşsün ne fışkı olduğunu. İki Toto elleme sevdasina kendini başka biri gibi göstermiş. Kocaman kadınsın, neler gördün geçirdin yalandan aşık rolü yapan adamı mı ayırt edemiyorsun?
İyi olmuş hediye falan almadığı. İyice bağlandıktan sonra kendi halini gosterseydi bu sefer 'ay normalde böyle değildi, şöyle stresli böyle stresli' diyip alttan alacaktin. Al sana mutsuz ilişki
Evet yılda bir kere oluyor ve ilk beraber kutlayacağımız doğumgünümdüDoğum günü en kıymetli gününüz mazereti olmaz kesinlikle... Bence haklisiniz incinmekte... 1 aylık bir ilişki yolun başında bile ihmalkar bir ahmak bu adam gerçekten... Özrünü telafi etmeye çalışacakken bide çok çirkef bişeye dönüşmüş... Üzülmeyin yolun başında tanıyorsunuz karşınızdakini...
Hiç sevmem yengeçleri. İyi olmuş ayrıldığın. Zaten kova ile de berbat bir ikili olurlarEvet ben de onu düşündüm. 1 senelik falan olsaydı çok daha üzülürdüm. Teşekkür ederim yengeç o da senin gibi yengeç
Eve geldim bana yazdığı mesajlarÖyle ya da böyle gerçek yüzünü görmüşsünüz. Hem yalancı hem öküz. Tartışmaya başlamışsınız hemen çirkinleşmiş. Ayrilik iyi olmuş. Pişmanlık duyacak bir şey yok.
Yok oğlak ben. Ama maalesef ki onunlada olmuyormuşHiç sevmem yengeçleri. İyi olmuş ayrıldığın. Zaten kova ile de berbat bir ikili olurlar
E senin bu olayın en az iki haftalık mazisi var o zaman. İki hafta boyunca gönlünü almaya da çalışmadi di mi?Yok oğlak ben. Ama maalesef ki onunlada olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?