Arkadaşlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Bugün doğum günümdü ve sevgilim doğum günümü kutlamadı yani doğum günümu unuttu. Ben de ona kırgın olduğumu belli edecek şekilde davrandım anlamadı başka sebeplere bağladı vs ben de ona doğum günüm olduğunu söyledim o da yok ben şu gün kutlayacaktım yan yana kutlamak için bugün kutalamadım vs dedi. Ama beni tatmin etmedi açıkçası. Çok üzgünüm. Zaten bu zamana kadar ki doğum günlerimde de hiç bana özel hissettirmemişti hep 2 3 gün önceden kutlardı. Benim doğum günüm ondan önce oluyor ve ben onun doğum günü gelmeden hep bir şeyler düşünürüm fakat o bana doğum günlerimde hiç iyi hissetirmediği için benim de onun doğum günlerinde hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ben onun doğun gününü hiç unutmadım ve hep onu nasıl mutlu ederim diye düşündüm. Aynı değeri hiçbir zaman görmedim. En çok içimi yiyen şey işe Eskiden laf arasında 1 yılı bile dolduramadığı bir sevgilisi için aylar öncesinden yaptığı bir hazırlıktan bahsetmişti. Mevsimi geçecek bir hediye hazırlıyormuş vs. Ne yapmalıyim sizce?