- 9 Mart 2024
- 3
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi yazmevsimikapatilsin
-
O sana nasil davrandiysa öyle davran diyecegim de burnundan fitil fitil getirmek onun icin deger mi bilemiyorumArkadaşlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Bugün doğum günümdü ve sevgilim doğum günümü kutlamadı yani doğum günümu unuttu. Ben de ona kırgın olduğumu belli edecek şekilde davrandım anlamadı başka sebeplere bağladı vs ben de ona doğum günüm olduğunu söyledim o da yok ben şu gün kutlayacaktım yan yana kutlamak için bugün kutalamadım vs dedi. Ama beni tatmin etmedi açıkçası. Çok üzgünüm. Zaten bu zamana kadar ki doğum günlerimde de hiç bana özel hissettirmemişti hep 2 3 gün önceden kutlardı. Benim doğum günüm ondan önce oluyor ve ben onun doğum günü gelmeden hep bir şeyler düşünürüm fakat o bana doğum günlerimde hiç iyi hissetirmediği için benim de onun doğum günlerinde hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ben onun doğun gününü hiç unutmadım ve hep onu nasıl mutlu ederim diye düşündüm. Aynı değeri hiçbir zaman görmedim. En çok içimi yiyen şey işe Eskiden laf arasında 1 yılı bile dolduramadığı bir sevgilisi için aylar öncesinden yaptığı bir hazırlıktan bahsetmişti. Mevsimi geçecek bir hediye hazırlıyormuş vs. Ne yapmalıyim sizce?
Asla inandırıcı değilo da yok ben şu gün kutlayacaktım yan yana kutlamak için bugün kutalamadım vs dedi.
Eski sevgilisinden ve ona hazırldığı süprizden bahseden erkek mi?Arkadaşlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Bugün doğum günümdü ve sevgilim doğum günümü kutlamadı yani doğum günümu unuttu. Ben de ona kırgın olduğumu belli edecek şekilde davrandım anlamadı başka sebeplere bağladı vs ben de ona doğum günüm olduğunu söyledim o da yok ben şu gün kutlayacaktım yan yana kutlamak için bugün kutalamadım vs dedi. Ama beni tatmin etmedi açıkçası. Çok üzgünüm. Zaten bu zamana kadar ki doğum günlerimde de hiç bana özel hissettirmemişti hep 2 3 gün önceden kutlardı. Benim doğum günüm ondan önce oluyor ve ben onun doğum günü gelmeden hep bir şeyler düşünürüm fakat o bana doğum günlerimde hiç iyi hissetirmediği için benim de onun doğum günlerinde hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ben onun doğun gününü hiç unutmadım ve hep onu nasıl mutlu ederim diye düşündüm. Aynı değeri hiçbir zaman görmedim. En çok içimi yiyen şey işe Eskiden laf arasında 1 yılı bile dolduramadığı bir sevgilisi için aylar öncesinden yaptığı bir hazırlıktan bahsetmişti. Mevsimi geçecek bir hediye hazırlıyormuş vs. Ne yapmalıyim sizce?
Aslında bizim ilişkimiz hep ayrıl barış şeklinde ilerliyor. İlişkimizin ilk zamanlarında O bana ben sormadığım halde eskilerinden bahsediyordu. Hatta bir kızı takipten çıkarmasını söylemiştim. Çıkarmamıştı liseden arkadaşım demişti. Sonradan öğrendim ki eskiden yürüdüğü bi kızmış. Ona göre bizim bu sorunlarımızın hepsi çözülmüş durumda ama ben hicbir şeyi unutmadım o kadar zaman geçmesine rağmen. Alakasız şeylere girdim sanırım ama çok dolmuşum :)Doğum gününden bi gün önce isteme olmuştu ve eşim ertesi gnü doğum günmü ükutlamadı mümkün değil unutması bildiğini biliyorum yani. İşte oluşuna verdi çalışanı da izinliydi o gün falan birşeyler söyledi. Ben kırıldım ama çünkü 27 yaşına basarken kutladığı ilk doğum günüydü benim yaptığım ve özel pasta yaptırmıştım baskılı falan. Anladım ki aslında özel günler ona önemsiz geliyor. Daha önce hiçbir özel gün kutlanmamış ailesinde. Haliyle bilmesiği anlamadığı şeyler. Ertesi doğum günümü de ailemle planlayıp kutlamışlardı falan. Ben alışıktım çünkü her özel günde dümdüz bi pasta bile olsa kutlamaya. Uyum sağladı aileme ama kendi özel bişey yapıyor mu 5 yılı devirdiğimiz ilişkide yapmıyor hayır. Artık bu duruma bende alıştım tabi bi kaç yıl aldı bu ama artık gerçekten önem vermediğini böyle yetişmediğini anladım çünkü. Bende yapmıyorum. Çocuğumuzun doğum gününe hevesliydi sadece 2. Yaşında aynı hevesi olacak mı görücez 5 ay sonra. :)
Demem o ki bu bir sevgi göstergesi olmayabilir.
Yine de eski sevgilisine bu şekilde birşeyler yapmaya heveslenen biri hemde kalkıp bunu size anlatıyorsa (hiç hoş değil) isterse yapabiliyor demektir. Eğer değersiz hissettiğiniz bi ilişkideyseniz bazen yıl ya da emek gibi kavramlar önemsiz oluyor. Hislerinizi göre hareket etmelisiniz. Eğer ben değer biçme şeklinin doğum günümü kutlamadıyla alakası olduğunu bilseydim hissetseydim bunu asla yürütmezdim. Sizde önce kendinize değer verin. Başkalarına da değersizlik hissi konusunda izin vermeyin.
Arkadaşlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Bugün doğum günümdü ve sevgilim doğum günümü kutlamadı yani doğum günümu unuttu. Ben de ona kırgın olduğumu belli edecek şekilde davrandım anlamadı başka sebeplere bağladı vs ben de ona doğum günüm olduğunu söyledim o da yok ben şu gün kutlayacaktım yan yana kutlamak için bugün kutalamadım vs dedi. Ama beni tatmin etmedi açıkçası. Çok üzgünüm. Zaten bu zamana kadar ki doğum günlerimde de hiç bana özel hissettirmemişti hep 2 3 gün önceden kutlardı. Benim doğum günüm ondan önce oluyor ve ben onun doğum günü gelmeden hep bir şeyler düşünürüm fakat o bana doğum günlerimde hiç iyi hissetirmediği için benim de onun doğum günlerinde hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ben onun doğun gününü hiç unutmadım ve hep onu nasıl mutlu ederim diye düşündüm. Aynı değeri hiçbir zaman görmedim. En çok içimi yiyen şey işe Eskiden laf arasında 1 yılı bile dolduramadığı bir sevgilisi için aylar öncesinden yaptığı bir hazırlıktan bahsetmişti. Mevsimi geçecek bir hediye hazırlıyormuş vs. Ne yapmalıyim sizce?
Arkadaşlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Bugün doğum günümdü ve sevgilim doğum günümü kutlamadı yani doğum günümu unuttu. Ben de ona kırgın olduğumu belli edecek şekilde davrandım anlamadı başka sebeplere bağladı vs ben de ona doğum günüm olduğunu söyledim o da yok ben şu gün kutlayacaktım yan yana kutlamak için bugün kutalamadım vs dedi. Ama beni tatmin etmedi açıkçası. Çok üzgünüm. Zaten bu zamana kadar ki doğum günlerimde de hiç bana özel hissettirmemişti hep 2 3 gün önceden kutlardı. Benim doğum günüm ondan önce oluyor ve ben onun doğum günü gelmeden hep bir şeyler düşünürüm fakat o bana doğum günlerimde hiç iyi hissetirmediği için benim de onun doğum günlerinde hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ben onun doğun gününü hiç unutmadım ve hep onu nasıl mutlu ederim diye düşündüm. Aynı değeri hiçbir zaman görmedim. En çok içimi yiyen şey işe Eskiden laf arasında 1 yılı bile dolduramadığı bir sevgilisi için aylar öncesinden yaptığı bir hazırlıktan bahsetmişti. Mevsimi geçecek bir hediye hazırlıyormuş vs. Ne yapmalıyim sizce?
Değerli hissetmedigin ilişkide neden varsın ? Sana özen ilgi vermeyen adama neden bu kadar ilgi ? Bu kendi kul hakkına girmektir ,kendine saygısızlıktır.Arkadaşlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Bugün doğum günümdü ve sevgilim doğum günümü kutlamadı yani doğum günümu unuttu. Ben de ona kırgın olduğumu belli edecek şekilde davrandım anlamadı başka sebeplere bağladı vs ben de ona doğum günüm olduğunu söyledim o da yok ben şu gün kutlayacaktım yan yana kutlamak için bugün kutalamadım vs dedi. Ama beni tatmin etmedi açıkçası. Çok üzgünüm. Zaten bu zamana kadar ki doğum günlerimde de hiç bana özel hissettirmemişti hep 2 3 gün önceden kutlardı. Benim doğum günüm ondan önce oluyor ve ben onun doğum günü gelmeden hep bir şeyler düşünürüm fakat o bana doğum günlerimde hiç iyi hissetirmediği için benim de onun doğum günlerinde hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ben onun doğun gününü hiç unutmadım ve hep onu nasıl mutlu ederim diye düşündüm. Aynı değeri hiçbir zaman görmedim. En çok içimi yiyen şey işe Eskiden laf arasında 1 yılı bile dolduramadığı bir sevgilisi için aylar öncesinden yaptığı bir hazırlıktan bahsetmişti. Mevsimi geçecek bir hediye hazırlıyormuş vs. Ne yapmalıyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?