- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
Ben zaten adam haklı demiyorum ama gün içinde cok sık telefon görüşmesi vs hoşuna mı gitmiyor acaba dedim.Ben de anlamamıştım kıskançıkla sosyal medyadan ticaretin bu hikayede ne farkı olduğunu, sağolsun arkadaş benden önce davranıp sormuş.
Farzedelim sosyal medya sevmiyor. Bu karşısındakinin sosyal medya kullanımına müdahale hakkı mı verir?
Mağazası olsa orda da fatura, fiş vs giriyor işin içine, dahası insanlarla yüzyüze iletişim halinde. Daha şahsi bir durum aslında
Zaten malum hesap 40 bin takipçi kendinden önce olan bişey. Hem sevgili olup hem de böyle dallandırıp budaklanır ası çirkin.Hii, eli görülmesin, sesi duyulmasin diyen adam eft'yi sorun ediyordur
Sosyal medyayi sevmeyebilir, o halde kendisi hesap açmaz ama bu sevgilisinin sosyal medyasina karismaya hakki vermez. Hele ekmek parasi kazanmasina hiç birsey diyemez.
Ben zaten adam haklı demiyorum ama gün içinde cok sık telefon görüşmesi vs hoşuna mı gitmiyor acaba dedim.
Buraya dert acılıykr biz de akıl fırtınası yapıyoruz. Yekten ayrılın demek yerine bir takım acabalar sorguluyorum. Konu sahibi de böylece akıl yürütür diye. Ben de adamı saglıklı bulmadım ama kim bilir belki bazı durumların kendince acıklaması vardır belki.
Birde sesin duyulmasin varElin gözükmesinden sonrasını okumadım. Kadın eline bakıp mastürbasyon yapan biri kendisi o yüzden de herkesi öyle görüyor. Ben değil ayrılmak telefonumu bile değiştirirdim.
öl dese daha kolay olur yok ol buhar olBirde sesin duyulmasin var
Ölme gomerken erkekler dokunur der benceöl dese daha kolay olur yok ol buhar ol
Ben zaten adam haklı demiyorum ama gün içinde cok sık telefon görüşmesi vs hoşuna mı gitmiyor acaba dedim.
Buraya dert acılıykr biz de akıl fırtınası yapıyoruz. Yekten ayrılın demek yerine bir takım acabalar sorguluyorum. Konu sahibi de böylece akıl yürütür diye. Ben de adamı saglıklı bulmadım ama kim bilir belki bazı durumların kendince acıklaması vardır belki.
TmmBen kendince bi açıklama düşündüm, bulamadım. Siz bulabildiyseniz bizimle de paylaşabilir misiniz kıskançlık dışında nasıl bir açıklaması olabilir bu durumun? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Çok sık telefon görüşmesinin hoşuna gitmemesi de normal veya anlaşılır bir durum değil ki.
Tmm
Herkese fikrini yazıyor
Bazı üyeler konuya fikir yazmak yerine hoşuna gitmeyen görüşlere taarruza geciyor.
Belki sosyal medya satısını sevmiyor olabilir ya da sosyal medyaya karsıdır. Bu benim ortaya attıgı bir fikir sadece.
Son siz yazınca onu alıntıladımBana bir şey söylerken genelleme yapmak başkası üzerinden konuşmak yerine direkt şahsıma söyleyebilirsiniz. Taaruza geçmedim, yazdığım gibi anlamak amaçlı sordum. Bu alınganlıkla size kolaylık diliyorum forum sitesinde. İyi akşamlar
Peki hanımlar ben öncelikle onunla ciddi şekilde konuşup öyle ayrılma kararı alayım diyorum belki kendine çeki düzen verir ciddiyetle konuşup eğer düzeleceğini söylerse ona bir şans tanıyayım diyorum?
Dü-zel-mez.Adam böyle görmüş böyle büyümüş.Peki hanımlar ben öncelikle onunla ciddi şekilde konuşup öyle ayrılma kararı alayım diyorum belki kendine çeki düzen verir ciddiyetle konuşup eğer düzeleceğini söylerse ona bir şans tanıyayım diyorum?
Tanıyacağın şans adama sana yalan söyleme şansı vermekten başka işe yaramaz. Köprüyü geçene kadar değişmiş gibi görünür. Ama tercih seninPeki hanımlar ben öncelikle onunla ciddi şekilde konuşup öyle ayrılma kararı alayım diyorum belki kendine çeki düzen verir ciddiyetle konuşup eğer düzeleceğini söylerse ona bir şans tanıyayım diyorum?