Sevgilim doğru kişi mi? Aşırı mı kıskanç

Balık baştan kokmuş. Lütfen bir erkek işinizden vazgeçmeyin. Sizi her hali ile kabullenecek insan ile beraber olun.Ve dediği şeylerde hoş şeyler değil. Kıskançlığın da bir dozu vardır.

Daha neler. Asla normal değil.
Hesabı kapatmayı düşünmeniz bile hata.
Bir kez taviz verirseniz özgürlüğünüzden sizi çok kötü günler bekler.

Acaba sosyal medya sevmiyor mu diye dedim.
Bu sekilde satısta telefon trafiği oluyır bir de havale eft veriliyor biraz daha Sahsi sonucta. Bunu mu dert etti diye sordum

Elin gözükmesinden sonrasını okumadım. Kadın eline bakıp mastürbasyon yapan biri kendisi o yüzden de herkesi öyle görüyor. Ben değil ayrılmak telefonumu bile değiştirirdim.

Sakın evlenmeyin yapılan bu davranış normalmi hastalıklı bir durum sesinizi duysalar ne olur elinizi görse ne olur evlenince kapalı evde maddi özgürlüğü olmayan biri oluverirsiniz asla evlenmeyin

Bu sekilde satısta telefon trafiği oluyır bir de havale eft veriliyor biraz daha Sahsi sonucta. Bunu mu dert etti diye sordum

Hii, eli görülmesin, sesi duyulmasin diyen adam eft'yi sorun ediyordur

Sosyal medyayi sevmeyebilir, o halde kendisi hesap açmaz ama bu sevgilisinin sosyal medyasina karismaya hakki vermez. Hele ekmek parasi kazanmasina hiç birsey diyemez.

Daha 21 yaşında ne ciddi düşünmesi? Bütün erkekler elbette böyle değil. Hanzolar böyle anca. Kurtarın kendinizi yol yakınken. Bir de tek problem bu olsa hesabı kapatıyım tamam demişsiniz ona da ayrı üzüldüm. Gerçekten sırf saçmasapan bir kıskançlık yüzünden elin adamı için gelir kaynağınızı, emeğinizi kaybetmek bu kadar kolay mı? Bugün elin gözükmesin diyen adam yarın sokağa çıkma seni görmesinler, balkona çıkma gözükme demez mi? Daha çok gençsiniz sizi aşağı çeken değil aksine destekleyen biri olsun hayatınızda

Ben de anlamamıştım kıskançıkla sosyal medyadan ticaretin bu hikayede ne farkı olduğunu, sağolsun arkadaş benden önce davranıp sormuş.

Farzedelim sosyal medya sevmiyor. Bu karşısındakinin sosyal medya kullanımına müdahale hakkı mı verir?

Mağazası olsa orda da fatura, fiş vs giriyor işin içine, dahası insanlarla yüzyüze iletişim halinde. Daha şahsi bir durum aslında

sorum şu cidden erkekler böyle mi?
Sorunlu üretim modeli bu tipler. Hepsi değil. Doğru kişi olsaydı siz bu kadar muallakta kalmazdınız ayrıca. Ses atma elin gözükmesin ne bunlar ? Ayrıca daha çok gençsin yahu. 21 yaşında derdine ne ki evlilik düşünüyorsun hemde böyle biriyle...

Eee, bu kız alış verişe gidince, yazın 40 derece sıcaklıkta, ellerini sakliyacakmi dışarı çıkınca? Yoksa onlarin kaldığı yerde erkek sokakları, kadin sokakları mi var.
Genç yaşta, hemde evli de değil, niye böyle hasta düşünceli erkekler tercih edilir anlayamıyorum.

Hayır doğru değil dediklerini dinlersen katlanarak da devam edecek kısıtlamalar suyunu çıkaracak garanti ediyorum kıskançlık değil erkeklik egosunu tatmin etmek bu görüşünü onaylamıyosan en başta bunu belirt.

sen ondan çok kazanıyorsan heleki bu yaşta bu düşündürüyor olabilir onun haricinde aranız iyise yani onu yetersiz hissettirmiyorsan böyle düşünmesi çok yanlış askine seni desteklemesi lazım. el gözükmesi müşterilerle mesajlaşmanı falan kısıtlamak çok yanlış

Ben olsam koşarak uzaklaşırım ama siz bilirsiniz. Bariz ciddi sıkıntılı durumları “sadece bu olsa hesabı kapatıyım derim” diye anlattığınıza göre göz göre göre ateşe atlamazsınız inşallah.

Aile istemiyorsa ne olur önce aileni dinle aşktan önce aile gelir

Maalesef ki yanlıs erkekle beraber. Her erkek böyle değil. Ayaklari üzerinde durdugu için sevinmeyip aksina boğan hic bir erkek dogru adam degildir. Yaşı da küçük ileri de bu adam daha da arttirir bunun dozunu. Doğru adamı bulmasi dilegiyle..

Doğru kişi değil. Aşırı kıskanç.

Şimdiden elini görmesinler, sesini duymasınlar, erkeklere satış yapma diyen adam aynı eve girince dışarı çıkma, markete gitme, balkonda durma, perdeleri kapa der.

Böyle biriyle ciddi düşünmeyi bırakın sevgili-arkadaş bile olunmamalı. Hiçbir insan karşısındakinin üstünde böyle bir hakka sahip değil. Umarım en kısa zamanda kendiniz için doğru olanı yapar yollarınızı ayırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…