Sevgilim çok kötü giyiniyor.

3 bin ayakkabı için normal bi rakam, ve bu tek kullanımlık bir ürün değil defalarca giyecek hele klasik ayakkabı ise eskimez yani her gün giymeyeceğine göre. Cimri belli ki.
Ben de öyle düşünüyorum. Ama dışarı çıktığımızda çok kaliteli mekanlara götürüp birkaç saatte o paraları döküyor. Kıyafete gelince tık yok

İnan iş yemeklerine gttiğinde arkadaşlarının yanında kıyafetleri garip duruyor. Ama onun dışında bana çok ilgi veriyor ve seviyor, güzel vakit geçiriyoruz diye tutulmuştum aslında ben de işte sonra bu daha çok gözüme batmaya başladı
Evlenirsen bakımlı adamları görüp vah tüh etme

Geçen evlenirsek bana bir dyson alırsın diye şaka yaptım ona da bozuldu mesela çok pahalı diye
Demek ki olay sadece kıyafet değil. Adam bildiğiniz ucuzcu. Belki yurtdışı tatili isteyeceksiniz ona pahalı diyecek, belki kendimizi şımartalım bir masaja, spaya gidelim diyeceksiniz gereksiz bulacak. Kişisel zevk/yaşam tarzlarınızın da uyuşması çok önemli.
Zaten siz de sadece Beymen'den giyin demiyorsunuzdur. İnsanın özel günler için birkaç şeyi olur ki erkekse bu daha da kolay. Bugün davet, tanıştırma olur yarın arkadaşınızın düğünü olur, çocuğunun doğumgünü olur. 28 yaşında adam değişmez kolay kolay, değişmeyeceğini de aymaya başladığınızda sepet havasına bağlayabilirsiniz.

24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
Özel ortamlarda güzel giyinmeye gayret ederim ama markalara fiyatlara falan takılmam. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim kafasıyla hareket ederim. Ben iyi hissediyorsam tamamdır

Sevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilim :KK43: fikir alabilir miyim kızlar
Ter falan kokmuyorsa,çok eski ve kirli değilse sorun yok bence

Yani kanka CEOysan gelirin iyiyise 3bin TL bir şey değil, gelirinin yanında bir hiç. Adam CEOysa iş yemeğine de mi hiç gitmiyor, ben tanıyorum yonla iş adamı adamlar genelde kaliteli markalardan janti giyiniyor. Olmaz yani çok acaip bir durum gözümde hiç canlandıramadım.
Güzel diyorsun da kalite sadece marka değil. Eşim takım elbiseyi çok sever mesela ama gidip sarardan 30bine takım almaz. Belirlediği bir yurdum mağazası var 4te 1 fiyata aynı kalitede takım elbise alıyor. Ben kumaştan anlarım, sararda bulduğumuzdan daha kaliteli gömlek bulabiliyorum o mağazada. Takım elbisenin kolunda logo mu var, kim bilecek. ayrıca giydiği takımlar her zaman beğenilmiştir. Logo takıntısından midem bulanıyor açıkçası, kaliteden anlamayan insanların kendini kandırma taktiği gibi geliyor bana. Ha, uygun fiyatlı ve kaliteli mal için de dükkan dükkan gezerim, hiç acımam. Bu utanılacak bir şey değil. Benim enayi param yok. Bence beyefendinin de yok.

Geçenlerde trendyoldan kendime bir sandalet aldım, 800lira, gören herkes nereden aldın dşye sordu. 600e triko spor ayakkabı aldım efsane oldu, maşallah canavar gibi de sağlam. Maldan anlamak kaliteli giyinmek için yeterli illa yüksek fiyatlı olması gerekmiyor

Güzel diyorsun da kalite sadece marka değil. Eşim takım elbiseyi çok sever mesela ama gidip sarardan 30bine takım almaz. Belirlediği bir yurdum mağazası var 4te 1 fiyata aynı kalitede takım elbise alıyor. Ben kumaştan anlarım, sararda bulduğumuzdan daha kaliteli gömlek bulabiliyorum o mağazada. Takım elbisenin kolunda logo mu var, kim bilecek. ayrıca giydiği takımlar her zaman beğenilmiştir. Logo takıntısından midem bulanıyor açıkçası, kaliteden anlamayan insanların kendini kandırma taktiği gibi geliyor bana. Ha, uygun fiyatlı ve kaliteli mal için de dükkan dükkan gezerim, hiç acımam. Bu utanılacak bir şey değil. Benim enayi param yok. Bence beyefendinin de yok.

Geçenlerde trendyoldan kendime bir sandalet aldım, 800lira, gören herkes nereden aldın dşye sordu. 600e triko spor ayakkabı aldım efsane oldu, maşallah canavar gibi de sağlam. Maldan anlamak kaliteli giyinmek için yeterli illa yüksek fiyatlı olması gerekmiyor
Canım yine senin dediğin gibi alsa iyi. Zaten kendi kıyafetlerime de dediğiniz gibi 30 bin lira da vermiyorum. Bu çok abartı.

Yani giydiği ayakkabılar çol basit duruyor. Bense çok dikkat ediyorum. Bir gömlek giyiyor orası sökük burası sökül
Sökük mü?
Abartmıyorsanız açık açık bu şekilde giymesinden rahatsız olduğunuzu ve doğru düzgün giymesi gerektiğini söyleyin.
Ben bu şekilde giyinen bir adamı yanımda tutmazdım ayrıca. Bu marka giymemenin ötesinde bir şey.

Son düzenleme:
24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
Adam cimri birine benziyor, kıyafete odaklandığınız için bazı şeyleri kaçırıyor olabilirsiniz , Gözünüzü iyice açın cimri mi,öz temizlik duygusundan uzak mı,yoksa başka bir durum mu var??? İyice irdeleyin ,sonra çok pişman olursunuz çok.....

Sökük mü?
Abartmıyorsanuz açık açık bu şekilde gitmesinden rahatsız olduğunuzu ve doğru düzgün giymesi gerektiğini söyleyin.
Ben bu şekilde giyinen bir adamı da yanımda tutmazdım ayrıca. Bu marka gitmemenin ötesinde bir şey.
Kırmadan mı söyliyim ciddi bi şekilde mi? Çünkü ben ona birkaç saat önce sana çok yakışır diye attığım ayakkabı için ayar gibi bi şey yedim

Adam cimri birine benziyor, kıyafete odaklandığınız için bazı şeyleri kaçırıyor olabilirsiniz , Gözünüzü iyice açın cimri mi,öz temizlik duygusundan uzak mı,yoksa başka bir durum mu var??? İyice irdeleyin ,sonra çok pişman olursunuz çok.....
Ben de bu durumu düzeltebilir miyim diye düşünmüştüm

X