- 18 Temmuz 2012
- 103
- 0
- Konu Sahibi laylaylom0
Sakın üzerine düşme sakın.Böyle uzaklaştığı için kafanda bir ton soru var, neden böyleyken böyle oldu vesaire diye.
Ama üzerine ne kadar düşersen daha çok uzaklaşır senden bunu sakın yapma.
Mesela sen ilgisinin azaldığını hissediyorsun ya.
Sende kendini geri çek, erkek arkadaşında senin ilginin azaldığını farketsin.
Çok zor biliyorum ama böyle üzerine düşerek sonuç elde edemiceksin, üzülen sen olucaksın.
Kendini mutlaka geri çekmen gerekiyor.Mesaj atmadan mesaj atma, aramadan konuşma, erkek arkadaşının yaptığı gibi soğuk davran.
Erkek arkadaşın bu ilişkiyi kafasında bitirmişse sen üzerine düşsende biter bu yıkım canını daha çok yakar.En azından kendini geri çektiğinde ilişkin düzelir yada dediğin gibi yokluğuna alışırsın, soğursun ve bitti dediğinde en az yıkımla atlatırsın.
Allah yardımcın olsun.
Amin canim.. Ya Gercekten cok zor.. Kafasında bazı seyleri bitirdi mı bilemiyorum
ama dediğin gibi görüşelim dediğimde zoraki gibi geliyor..
reddetmiyor ama kendiliğinden de adım atmıyor artik..
yani ben söylemezsem bile iki güne kalmaz nasıl olsa kendi istiyecek düşüncesin de maalesef..
hatta gecen okadar cok kaptırdım ki kendimi bu ilgisizliğine vsvs o da abartiyosn deyince..
artik ara verelim bir kac gun konuşmayalım ben kendimi frenliyemiyorum beklentiye giriyorum dedim..
o da bunu yapabilecekmisin dayanabilecekmisin sanki diye cvp verdi.. Yani ipler elden gitti ona takilmiyorum cunku sevgimi belli ediyorum fazlasıyla .. Bunun farkındayım..
Durumu fırsat bilip bu sekilde ilgisiz umursamaz davranması üzücü
Deniyecegim kendimi değiştirmem gerek cok iyi anladım bunu iki gündür..
bu sekilde bı yere varacağı yok belli ki..