sevgilim calismasi gerektigini soyledi, inandim ama yalan oldugunu ogrendim :(

Seni değil havuzu tercih etmiş bunuda kırılma diye yalanla kapatmaya çalışmış ama gereksiz saklamayabilirdi

Konuyu hic uzerine gitmeden actim. Ozur diledi. Nedeb yalan soyledigini hala cozemedim. Ama aciklamasi su oldu "pazar gunu gercekten calisacaktik. Sende bulusmak istedin ama hava coj sogukdu evde durmak istedim (arabada olmayinca) sonra cocuklar arka arkaya israrla aradilar havuza gidelim dediler bende kirmak istemedim babamdan arabayi aldim ve gittik" bana birdaha yalan soyleme ben sana kizmam dedim ve konuyu kapattim. Kendisi bunun kucuk bir yalan oldugunu ve benim bukadar buyutmemen gerektigini soyledi. Buyutmedimde ama birdaha olmaz diye umuyorum.

Bakin dun cok ofkeliydim ama ben 4 gecedir istihareye duruyorum. Ne kdr karisik ruyalar gorsemde bu sabah kalkinca benim ofkem yoktu. Istihare duasindada geciyor zaten "bu isim benim icin hayirliysa, onu bana kolaylastir" diye. Belki bukdr kizmamam daha sakin olmam bana kolaylasmasi anlamina geliyordur?
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim hesabı arkadaşlarıyla takıldığı sürece sıkıntı olacak kararınızı ona göre verin.
Havuza gitmek için izin mi almalı.Ona ulaşamayınca niye başkalarından arıyorsun.Yahu biraz ağır olun.
Madem güvenmiyosun neden birliktesin ?
yüz yüze geldiginizde sorun.
ve size neden yalan söylediginin üstüne basa basa bi acıklama yapmasını isteyin.

Tamam deyip kapatmışsın ama sonu olmaz bu yalanların. Bu kadar rahatça yalan söyleyen insan her konuda da söyleyebilir. Pişman olmazsın umarım.

Tamam deyip kapatmışsın ama sonu olmaz bu yalanların. Bu kadar rahatça yalan söyleyen insan her konuda da söyleyebilir. Pişman olmazsın umarım.
Umarim..
zaten birdaha yalan soyleyecegini sanmiyorum. Soyleyecek olursada sonu belli zaten

Üzerinden 4 gün geçmişHala öfkeli olursan problem.Ya ne öfkesi.Kimse robot değil.Bir gün bir plan düşünürsün başka birşey olur oraya gidersin.Ne kadar büyütüyorsun.Hayatta başka şeylerde var.Kendini ruhani şeylerle oyalama.İstihare var ama,herşeyi birşeye bağlama.Hayat erkekten ibarette değil.

etkilemek istemiyorum ama aynı şeyi sizde ona yapın bi deneyin bakalım nasıl tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…