sevgilim calismasi gerektigini soyledi, inandim ama yalan oldugunu ogrendim :(

pb169

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
130
17
33
32
Selam kizlar.

Bu aralar zor donemden geciyor hem iliskimiz hem sevgilimin ozel sorunlari var. Persembe gecesi trafik kazasi gecirdi ve arabasi arti zarar verdigi diyer 2 araba kurtarilmicak sekilde zarar gordu ve kendi arabasindan oldu. O gunden bu gune durmadan isyan ediyor ve arabam mahvoldu diye sayikliyor. Bu hafta gorusmeyelim demisdi kaza gecesi yanina geldigimde ama biz cuma gunu yinede bulusduk. Buna ragmen her haftaasonu bir gun (genelde pazar) bulusur benimle. Ama cuma gunu bana bugun icin kendi dukkanlarinda calismasi gerektigini ve gece yanima saat 22den sonra bi 10 dkikaligina ugrayacagini soyledi. Bende zar zor tamam dedim gec oldugu icin. Bunu bana saat aksma 5 gibi demisdi. O saatden bu saate indan henuz haber alamadim ve aramak istedim ama telefonu kapaliydi. Sonra dayanamadim ve erkek Kardesine sordum nerde oldugunu ve o da bana kendisinin arkadaslariyla yuzmeye gittigini soyledi. (Biz yurt disinda yasiyoruz. Kapali bir yuzme yeri var hemen sinir oldugumuz ulkede oraya gitmisler) ben sok oldum ve telefonunun neden kapali oldugunu anladim. Siniri gecince telefonu cekmiyor ve neden 22den sonra gelecegi surdan belli. Cunku havuz 22de kapaniyor. Bana arkadaslarla cikcagini soyleseydi kizmazdim. Buna benzer birsey olmustu birkere ve orda ben uzulurum diye gercegi soyleyemedigini soyledi. O konuda hakliydi gercekten uzulurdum ve birdaha olmasin sarti koydum affettim. Sizce ne yapmaliyim simdi bu 2ci yalanda? nasil davranmaliyim? Tabiki onu bugun gormek istedim cok. Ama arabasinin olmama bahanesiyle pek istekli degildi. Arkadaslariyla gidebilmesi icinde babasinin arabasini almis. Yoksa gitme ihtimali hic olmazdi. Lutfen bana yardimci olun. Ayrilmak disinda baska ne yapabilirim ki? Simdiye kadar hic dogru duzgun birsey icin tepki vermedim oyle asiri. Yasimiz daha 20-21. Olgun olmadiginam8 vermeliyim bende anlamadim

Havuza gitmesi icin neden size yalan soylesin ki?
Daha once bunu niye ve nasil sorun ettiniz?

Havuza gitmesi icin neden size yalan soylesin ki?
Daha once bunu niye ve nasil sorun ettiniz?

Daha onceki farkli bir mevzu. Ben alkola karsi birisiyim. Kendisi bir kere icince ben cok kizmisdim. Ve birdaha yapma cok uzuluyorum demistim. Yapma sebebide kotu arkadaslari

Bikere kendisi bana cok yorgun oldugunu ve evde kalip uyucagini soylemisdi bende tamam demisdim. Oyle bi arayim dedim acmamisdi kardesine sormusdum ayni sekil ve kendisi bana disarda oldugunu soylemisdi. Sonradan sevgilim ben uzulmeyim diye soylemek istemedigini belirtmisdi ana bende daha fazka konuyu uzatmamisdim.

Yalan söylemesi kötü bir şey. Ve bir kere söyleyen ikinciyi de üçüncüyü de söyler maalesef..

Yalnız ben şuna takıldım. Siz de sanırım fazla kontrolcüsünüz. Yani şimdi hayır merak ettiğin için telefonu çekmedi diye kardeşini aradım diyeceksiniz ama bence içten içe bir kontrol mekanızmanız var :)

Evet birak oyleyim bana kalsa telefonu kurcalardim. Takip bile ederdim. Dakika basi aramasini isterdim nerde okdugunu nzmn nereye gittigini kiminle oldugunu hepsini bilmrk isterim. kimlerle takildigini bilsem bile suphe duyarim.. bunu cevremde fark etti Fazlasiyla. Ama bu yalani cok gereksizde. Bana insan gibi "askim bugunluk affet canim ztn cok kissin cocuklarla biraz havuza gitmek istiyorum" dese. Uzulur ama temem derim.. uzulme sebebide arkadaslarini gene benim yerime tercih etmesi olurdu

Sevgilinizi yalan söylemeye itiyormuşsunuz gibi geldi bana. Hayatına bu kadar müdahale etmeyin.

Yalandan nefret ederim. Ama bu tür olaylarda objektif bakarım genelde konuya. Her ne şekilde olursa olsun yalan söylememliydi. Bunu kabul ediyorum. Fakat şunu bir düşün..
Belki o da yalan söylemek istememiştir..
Bazı insanlar yalan söylemek istemezler ama yalan söylemek zorunda bırakılırlar..

Sevgilinizi yalan söylemeye itiyormuşsunuz gibi geldi bana. Hayatına bu kadar müdahale etmeyin.
Sizce simdi.ne yapmaliyim?? Bildigimi bilmiyor bellide etmedim hic. Birazdan arar veya yazar bana.. ne yapayim lutfen siz soyleyin bana. Onu kaybetmek istemiyorum

Evet sizde haklisiniz.
ama bi insan neden yalan soyler. Ben ona gercekten kizmazdim. Guvenimi kaybediyor.

Sizce simdi.ne yapmaliyim?? Bildigimi bilmiyor bellide etmedim hic. Birazdan arar veya yazar bana.. ne yapayim lutfen siz soyleyin bana. Onu kaybetmek istemiyorum

Bunu öğrendiğinizi gizlemeyin. Sizden olmasa bile kardeşinden öğrenebilir bildiğinizi. Bu yüzden o öğrenmeden siz bildiğinizi ve niye yalan söylediğini sorun. Ama bunu hesap sorar gibi değil onu anlamaya çalışarak yapın. Ilişkilerde baskı varsa bir taraf yalan söylemeye mecbur kalabilir. Sebebi çoğunlukla tatsızlık çıkmaması içindir. Siz sorduğunuzda da buna benzer bir cevap verecektir sanırım. Burada onun cevabından çok sizin cevabınız ve tavrınız önemli. "Bunu bana söyleseydin sana kızmazdım veya kırılmazdım ama yalan söylediğinde kırılıyorum. Lütfen bi daha yapma" diyebilirsiniz mesela. Arkasından araştırma yapmanız hiç hoş değil, güven sorununuz varsa bunu ayrıca konuşun.

Peki kendisi ben henuz birsey demeden gelip boyle boyle oldu gittik k.bakma derse ne yapmaliyim? Evet kesinlikle guven sorunum var ama bunun suclusuda ben degilim kendisi.

Evet sizde haklisiniz.
ama bi insan neden yalan soyler. Ben ona gercekten kizmazdim. Guvenimi kaybediyor.

Bir insan neden yalan söyler.. Kızmazdınız ama üzülürdünüz bir ilişkiniz var ve mimiklerinizden de anlaşılır dile getirmeseniz de hatta sesinizden bile.. Hani demişsiniz ya üzülürdüm söyleseydi ama kızmazdım. üzülürdüm ama benimle değil de arkadaşlarıyla olmayı tercih etti diye... Bunu yaşamamak için söyler...
Çok sevseniz de körkütük aşık olsanız da bazen kendi başınıza olmak istersiniz arkadaşlarınızla ailenizle ya da tek başınıza... Her zaman her boş vakit her hafta sonu ya da her her... birlikte geçirilmek zorunda değil. Anladığım kadarıyla siz her fırsatı birlikte geçirmek isteyen birisiniz. Belki de onun biraz nefes almaya arkadaşlarıyla da zaman geçirmeye ihtiyacı vardır. Sizin yok mu?

Peki kendisi ben henuz birsey demeden gelip boyle boyle oldu gittik k.bakma derse ne yapmaliyim? Evet kesinlikle guven sorunum var ama bunun suclusuda ben degilim kendisi.

Biliyorum, gittigini kardesin soyledi ve kusura bakiyorum demelisiniz. Sonrasinda yukarıda yazdığım şekilde sebebini sorun. Güven ile ilgili konuşmayı şimdi yapmayın. O konuyu başka bir zamanda yüzyüze olarak konuşun.

Gercekten cok haklisiniz. Sabki beni anlatmis gibi konustunuz. Imkanim olsa her dakikami onunla gecirirdim evet. Tabiki arkadaslariyla gorussun ama benimle gorustukden sonra mesela. Haftanin 2 gunu zaten gorusuyoruz. Ama o 2 gunu arti geri kalan 5 gun hep arkadaslariyla beraber saatlerce. Bunu anlayamiyorum iste. Brzda kiskaniyorum evet cunku cevresini hic sevmiyorum arti bunlar yeni daha 3 aylik.. benden daha kiymetli oldular gibime geliyor

Aslinda bu yalan meselesininde simdi yuz yuze gerceklesmesini isterim olmazsa yazcam zaten

Bence hiç bildiğini söyleme,kardeşinden öğrenir nasıl olsa...utanır belki...
hayıt yapıyon bari acemilik yapma üstelik
aynı hatayı aynı şekilde
kardeş faktörünü hep unutuyor acemi pinokyo:)

Aşk hayattaki en bencil duygudur... En karmaşık olanıdır. Bencildir çünkü hep "ben" der... Benimle zaman geçirsin, beni arasın, beni düşünsün.. Ben onsuz ne yaparım, ben hak etmedim vs vs gibi.. Tam bir ego duygusudur.. Aslında ilişkileri aşktaki bu ego duygusu sarsıyor..
İnanın bana haftanın 6 günü sizle görüşse 7. gün neden benimle görüşmüyor ki dersiniz.. Dersiniz diyorum ama aşık olanlar olarak genelde böyledir... Ve nedense bunu daha çok hanımlar yapıyor.. Ve bu yüzden yalan söylemek zorunda kalan erkekler oluyor..
Sadece empati yapıyorum ve objektif bakıyorum. Eşim iki pazarüst üste bensiz gezse 3. de kavga çıkarırım :))) Değişmeyiz biz..

Aslinda bu yalan meselesininde simdi yuz yuze gerceklesmesini isterim olmazsa yazcam zaten

O zaman konuyu şimdi açmayın, o açarsa bu konuyu yüzyüze konuşalım deyin ve en kısa zamanda görüşüp konuşun.

Gercekten ne dicem bilemedim. Demek bu bizim yapimizda var. Kendisi merk mesajlarimi gormus ve sadece klasik opucuk sembolunu yollamis. Aramiyor henuz cunku kesin arkadaslarini eve dagitiyor. Gercekten cok zor bu iliskileri yurutmek. Bi ara ayrilma noktasina bile gelmistik ama sonra birbirimize zaman daha dogrusu iliskimize zaman vermeyi karar verdik ve gun boyu yazisma konusmaya devam ediyoruz.

Iliskinin en basinda bi hata yaptik.. her gun bulusuyorduk ilk 3 4 ay boyunca. Belkide bu duruma cok alismis oldugum icin hala 2 gun az geliyor bana..

O zaman konuyu şimdi açmayın, o açarsa bu konuyu yüzyüze konuşalım deyin ve en kısa zamanda görüşüp konuşun.
Sizce boyle dedikden sonra kendisinle whatsappden yada telefondan konusmam dogru olur mu? En erken yarin gorusuruz kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…