Havuza gitmesi icin neden size yalan soylesin ki?
Daha once bunu niye ve nasil sorun ettiniz?
Evet birak oyleyimYalan söylemesi kötü bir şey. Ve bir kere söyleyen ikinciyi de üçüncüyü de söyler maalesef..
Yalnız ben şuna takıldım. Siz de sanırım fazla kontrolcüsünüz. Yani şimdi hayır merak ettiğin için telefonu çekmedi diye kardeşini aradım diyeceksiniz ama bence içten içe bir kontrol mekanızmanız var :)
Evet birak oyleyimbana kalsa telefonu kurcalardim. Takip bile ederdim. Dakika basi aramasini isterdim nerde okdugunu nzmn nereye gittigini kiminle oldugunu hepsini bilmrk isterim. kimlerle takildigini bilsem bile suphe duyarim.. bunu cevremde fark etti Fazlasiyla. Ama bu yalani cok gereksizde. Bana insan gibi "askim bugunluk affet canim ztn cok kissin cocuklarla biraz havuza gitmek istiyorum" dese. Uzulur ama temem derim.. uzulme sebebide arkadaslarini gene benim yerime tercih etmesi olurdu
Sizce simdi.ne yapmaliyim?? Bildigimi bilmiyor bellide etmedim hic. Birazdan arar veya yazar bana.. ne yapayim lutfen siz soyleyin bana. Onu kaybetmek istemiyorumSevgilinizi yalan söylemeye itiyormuşsunuz gibi geldi bana. Hayatına bu kadar müdahale etmeyin.
Yalandan nefret ederim. Ama bu tür olaylarda objektif bakarım genelde konuya. Her ne şekilde olursa olsun yalan söylememliydi. Bunu kabul ediyorum. Fakat şunu bir düşün..
Belki o da yalan söylemek istememiştir..
Bazı insanlar yalan söylemek istemezler ama yalan söylemek zorunda bırakılırlar..
Sizce simdi.ne yapmaliyim?? Bildigimi bilmiyor bellide etmedim hic. Birazdan arar veya yazar bana.. ne yapayim lutfen siz soyleyin bana. Onu kaybetmek istemiyorum
Bunu öğrendiğinizi gizlemeyin. Sizden olmasa bile kardeşinden öğrenebilir bildiğinizi. Bu yüzden o öğrenmeden siz bildiğinizi ve niye yalan söylediğini sorun. Ama bunu hesap sorar gibi değil onu anlamaya çalışarak yapın. Ilişkilerde baskı varsa bir taraf yalan söylemeye mecbur kalabilir. Sebebi çoğunlukla tatsızlık çıkmaması içindir. Siz sorduğunuzda da buna benzer bir cevap verecektir sanırım. Burada onun cevabından çok sizin cevabınız ve tavrınız önemli. "Bunu bana söyleseydin sana kızmazdım veya kırılmazdım ama yalan söylediğinde kırılıyorum. Lütfen bi daha yapma" diyebilirsiniz mesela. Arkasından araştırma yapmanız hiç hoş değil, güven sorununuz varsa bunu ayrıca konuşun.
Evet sizde haklisiniz.
ama bi insan neden yalan soyler. Ben ona gercekten kizmazdim. Guvenimi kaybediyor.
Peki kendisi ben henuz birsey demeden gelip boyle boyle oldu gittik k.bakma derse ne yapmaliyim? Evet kesinlikle guven sorunum var ama bunun suclusuda ben degilim kendisi.
Gercekten cok haklisiniz. Sabki beni anlatmis gibi konustunuz. Imkanim olsa her dakikami onunla gecirirdim evet. Tabiki arkadaslariyla gorussun ama benimle gorustukden sonra mesela. Haftanin 2 gunu zaten gorusuyoruz. Ama o 2 gunu arti geri kalan 5 gun hep arkadaslariyla beraber saatlerce. Bunu anlayamiyorum iste. Brzda kiskaniyorum evet cunku cevresini hic sevmiyorum arti bunlar yeni daha 3 aylik.. benden daha kiymetli oldular gibime geliyorBir insan neden yalan söyler.. Kızmazdınız ama üzülürdünüz bir ilişkiniz var ve mimiklerinizden de anlaşılır dile getirmeseniz de hatta sesinizden bile.. Hani demişsiniz ya üzülürdüm söyleseydi ama kızmazdım. üzülürdüm ama benimle değil de arkadaşlarıyla olmayı tercih etti diye... Bunu yaşamamak için söyler...
Çok sevseniz de körkütük aşık olsanız da bazen kendi başınıza olmak istersiniz arkadaşlarınızla ailenizle ya da tek başınıza... Her zaman her boş vakit her hafta sonu ya da her her... birlikte geçirilmek zorunda değil. Anladığım kadarıyla siz her fırsatı birlikte geçirmek isteyen birisiniz. Belki de onun biraz nefes almaya arkadaşlarıyla da zaman geçirmeye ihtiyacı vardır. Sizin yok mu?
Aslinda bu yalan meselesininde simdi yuz yuze gerceklesmesini isterimBiliyorum, gittigini kardesin soyledi ve kusura bakiyorum demelisiniz. Sonrasinda yukarıda yazdığım şekilde sebebini sorun. Güven ile ilgili konuşmayı şimdi yapmayın. O konuyu başka bir zamanda yüzyüze olarak konuşun.
Gercekten cok haklisiniz. Sabki beni anlatmis gibi konustunuz. Imkanim olsa her dakikami onunla gecirirdim evet. Tabiki arkadaslariyla gorussun ama benimle gorustukden sonra mesela. Haftanin 2 gunu zaten gorusuyoruz. Ama o 2 gunu arti geri kalan 5 gun hep arkadaslariyla beraber saatlerce. Bunu anlayamiyorum iste. Brzda kiskaniyorum evet cunku cevresini hic sevmiyorum arti bunlar yeni daha 3 aylik.. benden daha kiymetli oldular gibime geliyor
Aslinda bu yalan meselesininde simdi yuz yuze gerceklesmesini isterimolmazsa yazcam zaten
Aşk hayattaki en bencil duygudur... En karmaşık olanıdır. Bencildir çünkü hep "ben" der... Benimle zaman geçirsin, beni arasın, beni düşünsün.. Ben onsuz ne yaparım, ben hak etmedim vs vs gibi.. Tam bir ego duygusudur.. Aslında ilişkileri aşktaki bu ego duygusu sarsıyor..
İnanın bana haftanın 6 günü sizle görüşse 7. gün neden benimle görüşmüyor ki dersiniz.. Dersiniz diyorum ama aşık olanlar olarak genelde böyledir... Ve nedense bunu daha çok hanımlar yapıyor.. Ve bu yüzden yalan söylemek zorunda kalan erkekler oluyor..
Sadece empati yapıyorum ve objektif bakıyorum. Eşim iki pazarüst üste bensiz gezse 3. de kavga çıkarırım :))) Değişmeyiz biz..
Sizce boyle dedikden sonra kendisinle whatsappden yada telefondan konusmam dogru olur mu? En erken yarin gorusuruz kesinO zaman konuyu şimdi açmayın, o açarsa bu konuyu yüzyüze konuşalım deyin ve en kısa zamanda görüşüp konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?