sevgilim calismasi gerektigini soyledi, inandim ama yalan oldugunu ogrendim :(

Bence hiç bildiğini söyleme,kardeşinden öğrenir nasıl olsa...utanır belki...
hayıt yapıyon bari acemilik yapma üstelik
aynı hatayı aynı şekilde :KK66:
kardeş faktörünü hep unutuyor acemi pinokyo:)
Kardesinden ogrendikden sonra soyleyecegi tek sey "hassk.." olur.. aptal :( anca uzuyor beni

Ben olsam şuan bir mesaj yazardım.

Yalan söylemene gerek yoktu.
Güvensizliğim boşa değil.
İyi geceler..

Şeklinde bir mesaj yazardım kesin.
Tutamam kendimi..:KK14:

Ama sen yazma. Çünkü doğruluğundan emin değilim bu tavrın..:KK48:

Ben olsam şuan bir mesaj yazardım.

Yalan söylemene gerek yoktu.
Güvensizliğim boşa değil.
İyi geceler..

Şeklinde bir mesaj yazardım kesin.
Tutamam kendimi..:KK14:

Ama sen yazma. Çünkü doğruluğundan emin değilim bu tavrın..:KK48:

Yazmadim zaten ama kardesi yazmis olmali yada bilmiyorum.. eve gidiyorum simdi diye bir mesaj yazdi tam dusundugum saatler. Bu saatde anca gitmesi normal

Sizce boyle dedikden sonra kendisinle whatsappden yada telefondan konusmam dogru olur mu? En erken yarin gorusuruz kesin

Yarın görüşecekseniz bugün telefonda bu konuyu açmayın. O kardeşinden öğrenmişse ve konuyu açarsa yüz yüze görüşelim deyin. Görüşmeden önce neler söyleyeceğinizi de düşünün bence..

Tamam gercekten cok tesekkur ederim..

Yarın görüşecekseniz bugün telefonda bu konuyu açmayın. O kardeşinden öğrenmişse ve konuyu açarsa yüz yüze görüşelim deyin. Görüşmeden önce neler söyleyeceğinizi de düşünün bence..

Daha onceki farkli bir mevzu. Ben alkola karsi birisiyim. Kendisi bir kere icince ben cok kizmisdim. Ve birdaha yapma cok uzuluyorum demistim. Yapma sebebide kotu arkadaslari :KK43:

Bikere kendisi bana cok yorgun oldugunu ve evde kalip uyucagini soylemisdi bende tamam demisdim. Oyle bi arayim dedim acmamisdi kardesine sormusdum ayni sekil ve kendisi bana disarda oldugunu soylemisdi. Sonradan sevgilim ben uzulmeyim diye soylemek istemedigini belirtmisdi ana bende daha fazka konuyu uzatmamisdim.
aliskanlk haline getirmis bu adam yalani

Tamam gercekten cok tesekkur ederim..

Rica ederim :) Yüzük takmak atmak bunlar basit şeyler değil. Kizginliginizi anlıyorum fakat öfkeyle kalkan zararla oturur. Yalan söylemesi tabiki doğru değil fakat baskıcı olmak da doğru değil. Güvensizliginizin sebepleri her ne ise oncelikli konuşmanız gereken konular bunlar bence. Umarım tatlıya baglanir bu durumlar..

Rica ederim :) Yüzük takmak atmak bunlar basit şeyler değil. Kizginliginizi anlıyorum fakat öfkeyle kalkan zararla oturur. Yalan söylemesi tabiki doğru değil fakat baskıcı olmak da doğru değil. Güvensizliginizin sebepleri her ne ise oncelikli konuşmanız gereken konular bunlar bence. Umarım tatlıya baglanir bu durumlar..
Insallah hersey sizin dediginiz gibi olur. Insallah hayal kirikligina ugramam ve ilerde sevdigim adamin bir serefsiz oldugunu dusunmem

Acaba fazlamı alıngan nazlısınız da sorundan çekiniyor kaçıyor.bana öyle geldi. Tabi cidden yüzmeye gittiyse

Acaba fazlamı alıngan nazlısınız da sorundan çekiniyor kaçıyor.bana öyle geldi. Tabi cidden yüzmeye gittiyse

Yuzneye gitmis olmasi lazim.. gelis saatiyle yazdigi saate gore hesaplarsam tam uyumlu arti siniri gecti tel cekmedi mesajlari gitmedi :) suan hicbirsey yokmus gibiyiz ztn yazismada bakalim

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim hesabı arkadaşlarıyla takıldığı sürece sıkıntı olacak kararınızı ona göre verin.

Peki kendisi ben henuz birsey demeden gelip boyle boyle oldu gittik k.bakma derse ne yapmaliyim? Evet kesinlikle guven sorunum var ama bunun suclusuda ben degilim kendisi.

Güvenmediğin b,r adamla ilişki sürdürmeye çalışmak kendine eziyet olur...
Üstelik güvenmeme nedenim de kendisi demişsin...

yüz yüze geldiginizde sorun.
ve size neden yalan söylediginin üstüne basa basa bi acıklama yapmasını isteyin.

Ben olsam hiç yalan söylemişsin demem iş nasıldı neden telefonun kapalıydı ya falan derim
Ona da zaten bir sürü yalan söyler. Böyle biraz konuştururdum.
Tam kapatırken kardeşine selam söyle bugün için ona teşekkür ederim deyip hemen kapatırdım.
Biraz da o çırpınsın

Peki kendisi ben henuz birsey demeden gelip boyle boyle oldu gittik k.bakma derse ne yapmaliyim? Evet kesinlikle guven sorunum var ama bunun suclusuda ben degilim kendisi.

Madem güvenmiyosun neden birliktesin ?

Selam kizlar.

Bu aralar zor donemden geciyor hem iliskimiz hem sevgilimin ozel sorunlari var. Persembe gecesi trafik kazasi gecirdi ve arabasi arti zarar verdigi diyer 2 araba kurtarilmicak sekilde zarar gordu ve kendi arabasindan oldu. O gunden bu gune durmadan isyan ediyor ve arabam mahvoldu diye sayikliyor. Bu hafta gorusmeyelim demisdi kaza gecesi yanina geldigimde ama biz cuma gunu yinede bulusduk. Buna ragmen her haftaasonu bir gun (genelde pazar) bulusur benimle. Ama cuma gunu bana bugun icin kendi dukkanlarinda calismasi gerektigini ve gece yanima saat 22den sonra bi 10 dkikaligina ugrayacagini soyledi. Bende zar zor tamam dedim gec oldugu icin. Bunu bana saat aksma 5 gibi demisdi. O saatden bu saate indan henuz haber alamadim ve aramak istedim ama telefonu kapaliydi. Sonra dayanamadim ve erkek Kardesine sordum nerde oldugunu ve o da bana kendisinin arkadaslariyla yuzmeye gittigini soyledi. (Biz yurt disinda yasiyoruz. Kapali bir yuzme yeri var hemen sinir oldugumuz ulkede oraya gitmisler) ben sok oldum ve telefonunun neden kapali oldugunu anladim. Siniri gecince telefonu cekmiyor ve neden 22den sonra gelecegi surdan belli. Cunku havuz 22de kapaniyor. Bana arkadaslarla cikcagini soyleseydi kizmazdim. Buna benzer birsey olmustu birkere ve orda ben uzulurum diye gercegi soyleyemedigini soyledi. O konuda hakliydi gercekten uzulurdum ve birdaha olmasin sarti koydum affettim. Sizce ne yapmaliyim simdi bu 2ci yalanda? nasil davranmaliyim? Tabiki onu bugun gormek istedim cok. Ama arabasinin olmama bahanesiyle pek istekli degildi. Arkadaslariyla gidebilmesi icinde babasinin arabasini almis. Yoksa gitme ihtimali hic olmazdi. Lutfen bana yardimci olun. Ayrilmak disinda baska ne yapabilirim ki? Simdiye kadar hic dogru duzgun birsey icin tepki vermedim oyle asiri. Yasimiz daha 20-21. Olgun olmadiginam8 vermeliyim bende anlamadim
Havuza gitmek için izin mi almalı.Ona ulaşamayınca niye başkalarından arıyorsun.Yahu biraz ağır olun.

Back