Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
27 sayfa olmuş, benim yazacaklarimi yazan illa ki olmuştur.
Yine de diyorum ki, her açidan evlilik dişi ilişkiyi doğru bulmuyorum, toplumun çoğunun da böyle düşündüğünü az cok bilirsin ki fikir soruyorsun.
İlklerini yaşayacagin yer zaman kişiyi iyi seçmelisin.
Sonradan pişman olacagin işlere kalkişma.

İlla da istiyorsaniz lütfen dogru duzgun korunun.

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
bu senın secımın canım :KK66: egerkı tabuların ya da dını anlamda sana ters gelen bırsey yoksa ve bunu onunla yasamak ıstıyorsan yaşa ama tam tersı ıse durum ona kendı hayat gorusune ters oldugunu evlenınce bu ozel duyguyu tatmak ıstedıgını, bunu sorun yapacaksa da sevgısınden suphe edecegını soyleyebılırsın.
bırde bunu red ettın dıye senden ayrılmak ısterse, bılkı zaten senı sevmemıstır.
seven kısı ne bunun ıcın sevdıgını terk eder, ne de bunu onceden yasadı dıye bılmem anlatabıldım mı?

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Sonu ayrılıkla biter mi?
hayır kabul etme tabiki evleneceğin kişiye sakla bunun için uzak duracak, ayrılmak isteyecekse de yolu açık olsun !!!

Sonu ayrılıkla biter mi?

.............

Boşver sevgiliyi......!

Seni yaratanını dinle......''' Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.
blank.gif
''''

anket bu konu içinmiymiş :KK70: :KK70:
bende kendi üstüme alındımda konuyu okumadan tabiki ayrılır diorum :KK70: :KK70:

ve sakın böyle bişi yapma. sonuçta ayrılırsınız.

Birlikte olmanın pazarlığı mı yapılır? Nasıl yani, birlikte olmak istediğini mi söylüyor sana? İlk kez böyle bişey görüyorum. Olacaksan da olaylar kendiliğinden gelişir diye düşünüyorum, olsam şöyle mi olur böyle mi olur diye...

Toplumsal değil bireysel bir olaydır bu, hadi birlikte oldun diyelim ve sonra ayrıldınız. E ayrılsın, ne olacak yani? Öldün mü? Kaldın mı? Ne oldu yani? Top sende ama...

Üniversiteye başladıktan sonra olumsuz anlamda değişenler, aklını yitirenler kervanında değilsindir umarım, güzel kardeşim.

Son düzenleme:
Aklin yoksa birlikte olursun sonrada nasil ayrildigini gorursun . Ne alakasi var birikte olup olmamakla ayrilmanin . O kadar igrenc biriyse zaten ayril napcan o pis adami

Sonu ayrılıkla biter mi?
o ayrılmadan sen ayrıl bence. sana saygısı yok :KK39:

Sonu ayrılıkla biter mi?
tatlım yaşammış biri olarakı birlikte olduktan sonra hangi sosyal sınıftan olursa olsun erkeğin gözünde artık fethedilmiş olduğun için o kadar da değerli olmuyosun o kadar atesle peşinden koşmuyo bir anda fıssss diye sönüyor adeta. sevgilinle uzaklaşmak ve hatta belki onu kaybetmek ıstıyorsan birlikte olun derim

Sonu ayrılıkla biter mi?

BENİM ÖZELİM HERZAMAN HELALİMİNDİR BAŞKASININ ASLA OLAMAZ.BENİM GÖRÜŞÜM DE FİKRİM BU.BUNUN İÇİN AYRILICAKSA AYRILSINN TABİKİ ADAM OLAN SEVDİĞİNE DEĞER VEREN Bİ İNSANIN DÜŞÜNCESİ ZATEN SADECE BU DEĞİLDİR.
NE OLACAK DEYİPTE BİRLİKTE OLAN VE SONRADAN ÇOK PİŞMAN OLAN GÖRDÜK ONUN İÇİN İYİ DÜŞÜN.BANA GÖRE DÜŞÜNÜLCEK BİŞEY YOK DA DİREK EYVALLAHIMI ÇEKERDİM.

Öncelikle belirteyim, evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı değilim ama eğer bu soruyu sorma ihtiyacı hissediyorsan bunu yapmayı istemiyorsun, buna hazır değilsin demektir. İstemediğin halde neden böyle özel bir paylaşımda bulunasın ki? Eğer bu yüzden seni terk ederse bırak etsin. Nasıl bir karakterde olduğunu görmüş olursun hepsi bu.
Cinsellik bir görev, bir yükümlülük, bütün ilişkilerin ayrılmaz bir parçası değildir (özellikle de senin yaşlarındayken) ve bir sebepten cinsellik yaşayamayan yetişkinler, erkek olsun, kadın olsun, düşüp ölmezler. İstemiyorsan istemiyorsundur ve karşındaki sana değer veriyorsa bunu sorun etmemeli.

Her zamanki gibi kadının düşmanı yine kadın... O. kelimesini erkeklerden çok yine kadınlar kullanıyor. Aman sus aman edepsizlik yapma diye diye bastırılmış sonradan yanlış yollara sürüklenmiş o kadar örnek var ki çevrede. Bu şekilde devam edin... Cevap için teşekkürler bacım

Bu kafayla bacim yapmam seni kadin bedenini metalastiracaksa hic kadinim demesin git napiyorsan yap banane, asi kiz modern kiz ayaklarini dabbirakin artik yahu midem bulandi iyice saptirmissin konuyu, bize laf ettiginin yarisini sana evlilik teklifi degil de cinsel obje olma teklifi eden adama yapaydin daha kiymetli bi kadin olurdun dikkatli oku erkeginde opusu var kadinin da dedim ben ayirdetmem kotulugun cinsiyeti olmaz, napiyosan yap asla ve katta bir kadin olarak bedenimi metalastiran kafanin KOLESİ OLMAM BUNU SAVUNAMAM, DUYGULARİMİ KULLANİP UCKURUNU DUSUNEN BİR ZİHNİYETE DE SAYGİ DUYMAM SİMDİ BU DOGRULTUDA KADİNİN İFFET VE ONURUNU AYAKLAR ALTİNA ALAN BİR KADİN OLARAK SEN GİBİLER EVET KADİNİN DUSMANİ ADDEDİLEBİLİR KENDİNİ TABİTTİGİN İCİN TESEKKURLER...HADİ YOLUNA

Yorumlarin hepsini okumadim. Son kararini da bilmiyorum konu sahibinin. Sadece boyle durumlarda ilk dusunmeniz gereken siz istiyor musunuz? Eger cevap evetse isin onunu arkasini dusunur yaparsiniz. Ama emin degilseniz hic yanasmazsiniz. Emin olunmayan seyler sonunda hep pismanlik getirir. Mesela ben evlenmeden asla yanasmadim, esimi de yanastirmadim. Hem Allah korkusundan, hem de evlilik icin heyecan kalsin istedigimden. Her konu dine/ahlaka degil, biraz da vicdana bakar. Siz onu dusunun, kalbiniz/vicdaniniz ne diyor? Sizi cinsellik olmayinca terk edecek biriyse adam degildir zaten. Bunu da en iyi siz bilirsiniz. Insallah orta yol bulunur ve askinizi yasamaya devam edersiniz. :)

Tebrikler iyi cevap arkadasim

büyük ihtimal her 2 durumda da seni bırakacak zaten. o zaman yapmaman senin için hayırlısı.hatta sen kendin ayrıl bence

Sonu ayrılıkla biter mi?

yani reddettiğin için sen ayrılacak korkusumu yaşıyorsun :KK57::KK57: yani sen kendini değil de adamı düşünüyorsun.Neden böyle bişey yapacaksın!!! ki bunun için senin ile ayrılacaksa ayrılsın .dünyada adam mı bitti hayret bişey :KK43::KK43:bize sormuşsun ya haraketleri tavırları değişirmi bana göre tabiki değişir artık elde ettiği bir kadın olacaksın ve artık onun istekleri bitmicek ve en sonunda en küçük bişeyde güle güle dicek :stop::stop:hazırmısın buna veya herşeye hazırlıklı ol öyle diyeyim

Tekrar okuyun mesajımı din ve ahlak çerçeveli veyahut içerikli bir mesaj mı ?

Konu içinde birikmişsiniz. En son bu janjanlı cümlelerimi birinde patlatırım düşüncesiyle bana yazmışsınız.. Gerek yok.
İyi okuyun, düşünün.

Canim o pohpohlanip gaza getirelim diye acmis konuyu utamadan da bizi alasagi yapmaya calisan cumleler seciyor bu yasta 3 yil 0.18 yas psikoloji 4 yil felsefe ve icinde onlarca ahlak akimi okumus mataryalistlikten baslayip ahlaki vicdani mesleyi ozumde kesfetmis devrimci lakin metaladtirilma basitlestirilemye karsi devrimci misssa gibi kulturumu bi kci kirik avrupalinin iyy demesiyle zenginligi icinde bohlgulan kulturumu sonuna kadar savunan biri olarak asla katilmayiz biz gidersin atkadas kendine avrupa kanalindan bi yer bulup yazarsin burda cok kisi tc kulturuyle edebiyle buyumus insanlar ha demek degil ki aksinin savunan edepsiz hasa lakin bu kardes bizi karsi cikmamiz sebeiyle kucuk dusurucu cumleler sarfediyorsa hakkini da alir elbet, daha tolerans seviyesi grlisememis bir kizin bu denli avrupai kultur pesinde kosmasi da o denli celiski neden mi avrupa once elestiriyi hazmetmeyi ogrendi oyle degisti bu basini yapmadan sonuna kosuyor cocukca deyip bitiriyorum artik bu kizcagiza diyecekerimi tavsiyem laftan anlamayana bosuna vakit kaybetme guzel kardesim kiymetli hemcinsim saygiyla selamliyorum seni....

İstiyor musunuz diye sormuşlar. İstekten de ziyade, en kötüsünü düşünelim. Birlikte oldunuz ve 1 sene sonra terkedildiniz. Daha sonra kendinize yeni bir hayat kurmanız gerekecek, ayrılığın acısıyla başetmeye çalışacaksınız, üzerine bir de bu konu kafanızı kurcalayak mı? Yoksa ben yaptım. Benim kararım pişman değilim diyecek misiniz? Karşınıza çok seveceğiniz yeni birisi çıktı, çok iyi bir insan ama bakirelik konusunda takıntılı diyelim ki, ona bu kararınızı dimdik durarak anlatabilecek misiniz? Ben karşı değilim ancak bunun evlendikten sonra olması gerektiğine inanıyorum.

X