- 26 Haziran 2020
- 388
- 822
- 53
- Konu Sahibi uzulmektenyoruldum
-
Sizce sevgiliyken bunları yapan evliyken neler yapar. Bunları düşünün ve evlenip evlenmemeye karar verin. Hayat sizin.Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Kendine saygısı olan insan bu hanzonun yanında durmaz zaten. Vsr böyle tanıdığım bir çift. Çocuk saydırıyor buna. Kızdan "şu" diye bahsediyor. İşin garip yanı kız hala kıkır kıkır gülmeye devam ediyor. Benim yaşım o kadar büyük de değil ama çevreye karşı bi sınırım var bakın. Siz bunu koruyamıyorsunuz. Benimle o şekilde konuşsa değil sesimi yüzümü bile göremez. Triple falan hiç uğraşmam bile. İnsanlar böyle tavırlara saygı duyar sizin yaptığınız tavıra değil.Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Evlenince düzelir dememizi beklemiyorsun herhalde...Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Sizi sevmiyor, elde etmeye çalışıyor evlendikten bir iki ay sonra daha beter olacak, gönlünüzü almaya çalışmayı bırakıp yüzünüze bile bakmayacak.Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Bugün telefonu suratına kapatan, yanı evde olunca suratına yumruk atar.Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Şimdi bile pişmansın sırf 4 sene geçti diye önündeki 4’lerce seneyi çöpe atmaya değmez. Net pişman kere pişman olursun. Ailen seni sinir hastası birinin stres topu ol diye mi yetiştirdipişman olurum
Allah rızası için ayrıl nolursun ...Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Ayrıl. Değişmez he çekerim diyorsan evlen. Ama bile bile lades diyeceğin içinde o zaman ağlama. Daha sevgiliyken böyle olan adam evliyken değişmezSelamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
İleride çocuklarınıza da küfretse dövse sesinizi çıkarmayacaksınız biz anladık sizi.
Adam sizi sevmiyor böyle sevgi olmaz. Bu adam düzelmez. Ama zaten düzelmeyeceğini siz de biliyosunuz baksanıza evlenmeye dünden razısın
cinsel birliktelik olmadı hiç ben izin vermedim verseydim olurdu acele etmesinin sebebi yaşının 32 olması seni beklemeseydim evlenmiştim çocuklarım olmustu demişti bir kere. bende ayrılmaya karar verdim ve kendisine söyledim ama bir yandan da kendimi çok kötü hissediyorum saçma ama vicdan azabı çekiyorum sanki yaşı gectiği için daha evlenemezse beni beklediği için benim yüzümden gibi hissediyorum saçma ama öyle hissediyorum ve üzülüyorumkonuyu açıp cevap vermemişsiniz buradaki yazılanları dinlemeyeceksiniz demek ki
açık soracağım cinsel birliktelik yaşıyor musunuz? yaşadınız da o yüzden mi kendinizi zorunda hissediyorsunuz
ya da yaşamıyorsunuz beyefendi ondan mı acele ediyor
mecbur değilsiniz
aklıma başka bişey de gelmedi
Sizin yüzünüzden değil, adamın kötü huyları yüzünden olur ne olursa.cinsel birliktelik olmadı hiç ben izin vermedim verseydim olurdu acele etmesinin sebebi yaşının 32 olması seni beklemeseydim evlenmiştim çocuklarım olmustu demişti bir kere. bende ayrılmaya karar verdim ve kendisine söyledim ama bir yandan da kendimi çok kötü hissediyorum saçma ama vicdan azabı çekiyorum sanki yaşı gectiği için daha evlenemezse beni beklediği için benim yüzümden gibi hissediyorum saçma ama öyle hissediyorum ve üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?