- 1 Şubat 2019
- 1.405
- 3.451
- 133
- Konu Sahibi uzulmektenyoruldum
-
Dört yıl..Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz
Kızım aklınız yok mu ya , bu kokuşmuş herifleri bulup ilişki yaşayıp üstüne bir de evleniyorsunuz, hiç mi kendini sevmiyorsun, evlenirsen eşek sudan gelinceye kadar dayak yersin, suanda sana bunları yapan evlenince mi acıyacak, evlenince sihirli bir değnek mi değecek, Allah akıl fikir versin ne diyeyim...Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Kendinize öyle bir insanı layık görüyorsanız evlenin.Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Yok mazoşist gibi ..Ama hiçbirzaman vazgeçmedik ne yaa matah bişey yapmış gibi. Vazgeçin bir zahmet ergen misiniz
Ya erkek delisi oluyor bunlar.Yok mazoşist gibi ..
Erkek adam küfür eder etmezse erkek olmuyor bunu normalleştiremeyiz kesinlikleEvlen tabiki.
Evlen ki Anyayı Konya'yi göstersin sana
Babanız böyle sövse evden kaçar isyan bayrağı çekersiniz ama elin seref yoksunu sövünce balli börek geliyor demek ki bazılarına.
Bahaneye bakortaya söyledim
Evlenmeyin ASLA. Sevgi bu değil.bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim
Hiç vazgeçme bak bana kaldım yapayalnız olsada keşke küfretse piyasada erkek yok hepsi kapılmış ona göre hareket etSelamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Adam kalmadığı için ortalıkta elde kalanlara bu şekilde davranma durumu ortaya çıkıyorOff çok sıkıldım valla kadınlarımızdan umudu kesiyorum böyle konuları okudukça. Sana küfür eden adamı nasıl sevebiliyorsun ben burasını anlamıyorum. Nasil sogumuyosun. Evli falan da degil ha zorunluluktan dursun. Zaten seviyorum diyorsan hala biz ne desek boş kendine layık gördüğün bu oldugu için bunu yaşayacaksın. Alıntı yapmayı unuttum üstte biri yazmış şimdi bunları okuyup ama benim nişanlım böyle değil diyosundur diye. Aynen öyle ya susup kenara cekilirsin şimdi. Ya da atarlı giderli iliskini savunan şeyler yazarsın. Boşa akıl vermeyelim
Bunca saygısızlığa rağmen hala bu soruyu soruyorsanız biz ne desek boş olur bence.ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Büyük riske giriyorsunuz saygı sınırlarınızı aşmış evlenince değişeceğini sanmıyorum ama tabiki karar sizinSelamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?