Sevgilim benimle küfürlü konuşuyor

uzulmektenyoruldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
13
-24
1
25
Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da

hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz
aferin
bugun kufur eden sevgiliden vazgecme yarin dayak da ye otur aşagiya
hem sinirli, hem agresif, hem mal, hem kufurbaz, hem sana saygi duymuyor, hem verdigi sozleri tutmuyor. kendine koca zavalli çocuklarına baba diye sectigin adam bu mu?

evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim

Evlenmeyebilirsiniz mesela. Böyle bir seçeneğiniz de var.

Size küfür eden birini nasıl sevebiliyorsunuz?
Böyle tiplerle evleniyorsunuz, sonra gelip "evlenmeden önce söverdi ama saçlarımdan sürükleyeceğini hiç düşünmemiştim. Çok değişti, şok oldum" diye konuştu açıyorsunuz.
Ayrılın yani, yapacak başka bir şey yok.

Direkt başlığa istinaden yazıyorum. Küfür ediyorsa hiç saygı yok bu ilişkide. Ayrıl, kendine saygın olsun.

Size küfür eden, kıyafetlerinizi kısıtlayan, asla saygısı olmayan, ailenizin onaylamadığı biriyle evlenmek istemeniz ateşe çıplak ayak atlamakla eşdeğer, kendinizi yakacaksınız aileniz de üzüntüden mahvolacak.
Size sevgiliyken tahammülü olmayan evlenince döver.

Ayrıl barış toksik ilişki. Küfür ediyor, sözünü tutmuyor , öfke kontrolü yok. Evlenip ne yapacaksın bu herifle? Hayatını zehir etmek istiyorsun anlaşılan. Evlenirsen çok mutsuz olursun. Şimdiden zaten yıpranmışsın. Neden bütün bu yaşananlara karşı sessiz kaldın? Duygularını önemsemeyen, sürekli sana bağıran küfür eden, saygısız biriyle evlenme. Kafan karışık olmasın hiç. Evlenirsen pişman olursun zaten.

Küfürü ortaya söylemiyor direk sana söylüyor. Sen stres topumusun?
Küfür etsin etsin içini boşaltsın sonra gelip özürler dilesin. Sen kendine saygı duymazsan karşındaki insan da duymaz.

Öncelikle şunu kendinize sormalısınız: Onun değişeceğine dair elinizde gerçek bir kanıt var mı? Bugüne kadar ona çok kez bu konuda geri bildirim verdiniz, küstünüz, konuştunuz, hatta ayrıldınız ama değişim gerçekleşmemiş. Sinirli olduğu zaman sizi kırıyor, küfürlü konuşuyor, yüzünüze kapatıyor ve sonra gönlünüzü almak için çaba gösteriyor. Peki, bu döngü ne zaman bitecek? Çünkü şu ana kadar verdiği sözleri tutmamış ve bu davranışlarını değiştirmemiş. Evlenmek, bir insanın karakterini değiştirmez; tam tersine, evlilikte karakterin daha çok ortaya çıkmasına sebep olur.

Sizi sürekli kıran, sizinle saygılı bir şekilde iletişim kuramayan biriyle bir ömür geçirmek kolay olmayacaktır. Evlilik, sadece sevgiyle yürüyen bir şey değil, saygı ve anlayışın da olması gerekiyor. Siz kendinizi ifade ettiğinizde tahammül göstermeyen, en ufak şeyde sinirlenen ve küfür eden biri, evlilik hayatında sizi daha da yıpratabilir.

Şu an en büyük ikileminiz, onu sevmeniz ama gelecekte pişman olmaktan korkmanız. Sevgi, tek başına bir ilişkiyi sağlıklı kılmaz. Sevgiye ek olarak, huzur, saygı ve güven de olmalı. Peki, şu anki ilişkinizde bunları hissediyor musunuz?

Evlilik öncesi bu kadar yıprandıysanız, evlendikten sonra daha da yorulabilirsiniz. Sevgiliniz gerçekten değişmek istiyorsa, bunun için ciddi adımlar atmalı. Öfke kontrolü konusunda kendini geliştirmeye istekli mi? Bir uzmandan destek almayı düşünüyor mu? Gerçek bir değişim göstereceğine inanıyor musunuz? Yoksa, hep olduğu gibi sizi kırıp sonra gönlünüzü alarak devam mı edecek?

Siz saygılı, anlayışlı ve sevgi dolu bir insansınız. Aynı değeri görebileceğiniz bir ilişki içinde olmayı hak ediyorsunuz. Evlenmeden önce, gerçekten bu ilişkiye devam etmenin sizin için uzun vadede ne getireceğini iyi düşünmelisiniz. Çünkü şu an göz ardı ettiğiniz şeyler, ileride çok daha büyük sorunlara dönüşebilir. Eğer değişmeyecekse, sevginizden çok, sizin huzurunuz önemli. Sadece sevdiğiniz için bir ilişkiye devam etmek, sizi mutlu etmeye yetmez.

Sevgiler.

Yeterli kadar sans vermissin. Degismiyor. Evlensen senin agzindan burnundan getirir, üstüne belki fiziksel siddet gelir. Toksik iliskileri senelerce evlilige ittirmek de "vazgecmedik" diyecek marifet degildir

Şimdiden küfürler yardıran evlendikten sonra neler yapmaz. Allah korusun otur iyice düşün derim ben devir eski devir değil insanlar da zaman da...

Ama hiçbirzaman vazgeçmedik ne yaa matah bişey yapmış gibi. Vazgeçin bir zahmet ergen misiniz

4 yıla yakındır evliyim
Eşimin 1 tane küfürünü duymadım yüzüme karşı ya da mesajda. Çünkü biliyor ki s.çarım ağzına.
Siz ilk bir tanesine sustuğunuz için devamı da gelmiş haliyle. 4 yıla gelmişsiniz artık. Yapmış,affetmişsiniz yapmış affetmişsiniz olmuş size 4 yıl.
Şu aşamada kestirip atmak zor.
Göze alırım sonuçlarını diyorsanız onu yokluğunuz ile cezalandırmanız gerek küfür konusunda. Boş attım dolu tuttu olmasın sonra. O da sizden ayrılabilir. Bunu göze alıyorsanız resti çekin tehdidi edin. Giderse de üzülmeyin böyle bir ilişki sağlam olmaz maalesef.
Yoksa bu iş küfürle başlar şifdetle biter evlenince.

Öfke kontrol problemi var sanki. Çok ayıp hem de siz tam tersi bi insansınız. Değişir diye boşuna ümitlenmeyin böyle gelmiş böyle gider. Evlenince bunları yaptıktan sonra özür falan da dilemez nasılsa olan olmuş der. Bir de çocuk yapar hayatınızı mahvedersiniz sakın ha bu adamla evlenmek gibi bi hata yapmayın. Çocuğunuzun böyle bi babayla yetişmesini ister misiniz? Anneniz de sizin böyle biriyle yaşamanızı istemez. Bugün küfür eder yarın Allah korusun el kaldırır. Ayrılın

Sen kocanı seçebilirsin de çocukların babanı seçemez. Sana tahammülü olmayan ağzı bozuk biriyle bile bile evlenmek. Ne deyim?

4 sene elinden tutup gezdiniz mi bide bu la

dınleyıp sorun çözmek zor olmamalı şimdi siz affediyorsunuz ama telefonda kolay oluyor kapatınca belki de . 3 gün sonra evin içinde gozunuzun içine bakıp ananıza atanıza sövüp sayacak telefonu kapatıp yok olmucak sizden yemek temizlik üstüne yatak beklicek .. bide aynı sofra da bu la oturup ekmeğini yiyeceksiniz

kendinize layık gördüğünüz koca buysa ..mutluluklar

Üzülmekten yorulmuşsunuz ama bu pislikle evlenirseniz daha çok üzülürsünüz. 24 yaşındaymışsınız kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…