- 19 Eylül 2024
- 13
- -24
- 1
- 25
- Konu Sahibi uzulmektenyoruldum
-
aferinhiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz
evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim
Direkt başlığa istinaden yazıyorum. Küfür ediyorsa hiç saygı yok bu ilişkide. Ayrıl, kendine saygın olsun.Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Size küfür eden, kıyafetlerinizi kısıtlayan, asla saygısı olmayan, ailenizin onaylamadığı biriyle evlenmek istemeniz ateşe çıplak ayak atlamakla eşdeğer, kendinizi yakacaksınız aileniz de üzüntüden mahvolacak.ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Ayrıl barış toksik ilişki. Küfür ediyor, sözünü tutmuyor , öfke kontrolü yok. Evlenip ne yapacaksın bu herifle? Hayatını zehir etmek istiyorsun anlaşılan. Evlenirsen çok mutsuz olursun. Şimdiden zaten yıpranmışsın. Neden bütün bu yaşananlara karşı sessiz kaldın? Duygularını önemsemeyen, sürekli sana bağıran küfür eden, saygısız biriyle evlenme. Kafan karışık olmasın hiç. Evlenirsen pişman olursun zaten.Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Küfürü ortaya söylemiyor direk sana söylüyor. Sen stres topumusun?Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Şimdiden küfürler yardıran evlendikten sonra neler yapmaz. Allah korusun otur iyice düşün derim ben devir eski devir değil insanlar da zaman da...Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Ama hiçbirzaman vazgeçmedik ne yaa matah bişey yapmış gibi. Vazgeçin bir zahmet ergen misinizSelamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
hep evlelik için beni zorluyor kendisi 32 yaşında bense 24 yaşındayım haklı olarak yaşı geldiği için evlenmek istiyor
dediğim dedik birisi fazla gezmeme açık giyinmeme izin vermez
bana dedi ki ben istemiyorum senden karı olmaz
4 yıla yakındır evliyimSelamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Öfke kontrol problemi var sanki. Çok ayıp hem de siz tam tersi bi insansınız. Değişir diye boşuna ümitlenmeyin böyle gelmiş böyle gider. Evlenince bunları yaptıktan sonra özür falan da dilemez nasılsa olan olmuş der. Bir de çocuk yapar hayatınızı mahvedersiniz sakın ha bu adamla evlenmek gibi bi hata yapmayın. Çocuğunuzun böyle bi babayla yetişmesini ister misiniz? Anneniz de sizin böyle biriyle yaşamanızı istemez. Bugün küfür eder yarın Allah korusun el kaldırır. AyrılınSelamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Sen kocanı seçebilirsin de çocukların babanı seçemez. Sana tahammülü olmayan ağzı bozuk biriyle bile bile evlenmek. Ne deyim?Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
4 sene elinden tutup gezdiniz mi bide buSelamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Üzülmekten yorulmuşsunuz ama bu pislikle evlenirseniz daha çok üzülürsünüz. 24 yaşındaymışsınız kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu?Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?