Sevgilim Benimle Konsere Bile Gelmiyor =(

rapunzel0316

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.086
13
116
İstanbul
Merhaba kızlar, sevgilimle 1 yıla yaklaşan bir ilişkimiz var. Farklı şehirlerde öğrenciyiz ve 3-4 haftada bir görüşüyoruz aslında her şey iyi gidiyor bir konu dışında.
Ben asosyal bir insanım arkadaşlarımla öyle her gün dışarıya çıkmam, onlarla çok sohbet etmem. Ama benim de kendime göre bir yaşam tarzım var, tatile geziye gitmeyi çok severim genellikle arkadaşlarımla yılda 4-5 defa mutlaka gezi, konser gibi şeylere giderim. Daha doğrusu giderdim. Tabi bilirsiniz ki sevgiliniz olunca durum bu şekilde devam edemiyor. Onlarla gitsem sevgilim kıskanıyor, zaten sevgilimi gözardı edip onlarla takılmaya ben kendim razı olamıyorum, içim rahat etmiyor. Sevgilim de tür şeylere benimle gelmek istemiyor, onun tarzı değilmiş. Oysa çok sosyal bir insandır. Ben ne zaman bir gezi konser gibi şeyler istesem zaman ve parayı sorun ediyor. Tabi ki anlayış gösteriyorum ama bir yere kadar, sevgilisi olan insan küçücük bir konser için zaman yaratamaz mı yoksa ben mi abartıyorum. 1 yıldır beraberiz neredeyse, isteyen insan zaman ve para yaratabilir =( Ben maddi olarak ondan daha aşağıda kalıyorum ama para biriktiriyorum, benim paramla gidelim diyorum, onu da kabul etmiyor gururdan. Bu konu aramızda sürekli dönüp dönüp bir sonuca bağlanmadan kapanıyor. Ben de sürekli "beni şuraya buraya götürmüyosun" diyen sevgili konumuna düşüyorum. Oysa bir defa bile olsa bir geziye gitmiş olsak ben de 1 yıldır bu konuyu dönüp dolaşıp açmam. Beraberken genellikle evde film izliyorum yemek yapıyoruz, ya da dışarıya restorana cafeye gidiyoruz, güzel zaman geçiriyoruz ama benim de ekstra böyle gezi isteklerim oluyor kendi yaşam tarzımdan dolayı. Napıcaz bilmiyorum 1 yıl daha eve tıkılırsam sıkıntıdan öleceğim kapana kısılmış gibi hissediyorum, bunu ona da söylüyorum ama olmuyor =(
Sevgilisiyle, eşiyle böyle sorun yaşayan var mı bana ne önerirsiniz, eğer ben çok abartıyor isem de en azından bunu göz önüne almış olurum.

AngieAsk, öyle konser vs gibi etkinlikleri sevmiyormuş, sadece insanlarla zaman geçirmeyi seviyormuş. Yurtta kalıyor ve her gün arkadaşlarıyla beraber yemek, ders, bilgisayar oyunları. Hiç yalnız kalmıyor onun sosyalliği böyle

Bence insan kendi sevmiyorsa bile sevdiğim mutlu olsun, gönlü olsun diye yine yapar.. Abartmıyorsun, sen de onun istediği şeyleri bahane bul yapma.. Arkadaşlarınla takıl.. Siz farklı şehirlerdeymişsiniz, aynı şehirde olsa bile bence kendi hayatlarınız olmalı, kendi arkadaş çevrenizle de eğlenebilmelisiniz, ki o bunu yapıyor, sen de yap..

Merhaba kızlar, sevgilimle 1 yıla yaklaşan bir ilişkimiz var. Farklı şehirlerde öğrenciyiz ve 3-4 haftada bir görüşüyoruz aslında her şey iyi gidiyor bir konu dışında.
Ben asosyal bir insanım arkadaşlarımla öyle her gün dışarıya çıkmam, onlarla çok sohbet etmem. Ama benim de kendime göre bir yaşam tarzım var, tatile geziye gitmeyi çok severim genellikle arkadaşlarımla yılda 4-5 defa mutlaka gezi, konser gibi şeylere giderim. Daha doğrusu giderdim. Tabi bilirsiniz ki sevgiliniz olunca durum bu şekilde devam edemiyor. Onlarla gitsem sevgilim kıskanıyor, zaten sevgilimi gözardı edip onlarla takılmaya ben kendim razı olamıyorum, içim rahat etmiyor. Sevgilim de tür şeylere benimle gelmek istemiyor, onun tarzı değilmiş. Oysa çok sosyal bir insandır. Ben ne zaman bir gezi konser gibi şeyler istesem zaman ve parayı sorun ediyor. Tabi ki anlayış gösteriyorum ama bir yere kadar, sevgilisi olan insan küçücük bir konser için zaman yaratamaz mı yoksa ben mi abartıyorum. 1 yıldır beraberiz neredeyse, isteyen insan zaman ve para yaratabilir =( Ben maddi olarak ondan daha aşağıda kalıyorum ama para biriktiriyorum, benim paramla gidelim diyorum, onu da kabul etmiyor gururdan. Bu konu aramızda sürekli dönüp dönüp bir sonuca bağlanmadan kapanıyor. Ben de sürekli "beni şuraya buraya götürmüyosun" diyen sevgili konumuna düşüyorum. Oysa bir defa bile olsa bir geziye gitmiş olsak ben de 1 yıldır bu konuyu dönüp dolaşıp açmam. Beraberken genellikle evde film izliyorum yemek yapıyoruz, ya da dışarıya restorana cafeye gidiyoruz, güzel zaman geçiriyoruz ama benim de ekstra böyle gezi isteklerim oluyor kendi yaşam tarzımdan dolayı. Napıcaz bilmiyorum 1 yıl daha eve tıkılırsam sıkıntıdan öleceğim kapana kısılmış gibi hissediyorum, bunu ona da söylüyorum ama olmuyor =(
Sevgilisiyle, eşiyle böyle sorun yaşayan var mı bana ne önerirsiniz, eğer ben çok abartıyor isem de en azından bunu göz önüne almış olurum.

evlenince hele de cocuk olunca ayda 1 kere başbaşa yemege gitsen o da en fazla 1 saat şükredersin yada sadece bizde öyle bilmiyorum ama konsr gezi tatil hayal gibi geliyo bana hele de başbaşa :) ama alıştım yeterki kocam yanımda olsun nefesini hissedeyim yeter diyorum askerde olunca hasret çekince böyle oluyo :43::43:

Sizin ilginize rağmen benim geç cevabım için özür diliyorum öncelikle.
asff tabi ki insan yanımda olsun yeter demeli ama işte senin de dediğin gibi 5-10 yıl sonra bunların hiçbirini yapamayacağız ve bari şimdi değerlendirelim diyorum. Bilmiyorum belki de o hiç istemediği için bende takıntı oldu ben de inatla illa bir yere gidelim diyorum. Aynı sorunumuz birazcık da olsa devam ediyor hala.

ahhhh aynı beniim nisanlımm :( Son zamanlarda yatmayı evde pineklemeyi cok sever oldu. Zaman zaman bu konu hakkında tartısıyorum onunla, yaaa bulusalım diyor hep evde takılıyoruz cok sinir bozucu bır durum ben cözüm bulamadım inş burda birlikte buluruz canım.

bunun temelinde bence para yatıyor. ama şunu söyleyeyim kaç kez o yaşları yaşayacaksınız? eğer şimdi yapmazsan ileride o kadar zor oluyor ki! yaşamak istediklerini başkası istemiyor yada uyum sağlamıyor diye yaşamamazllık yapma sakın. sonra pişman olunuyor.sen teklifini yap gelmiyorsa onun kendi meselesi.aslında erkeğin bunları daha çok düşünmesi lazım daha evli değilsin. ogençliğini yaşamanı ve hep mutlu olmanı dilerim

depresiffpolyanna sana da kolay gelsin bana da =( Arkadaşlarıyla geziyor çay bahçesine cafeye falan gidiyor ama benimle olunca daha seçici oluyormuş öyle diyor. Hani 2 günlük bi hafta sonu tatili desem ya parası ya zamanı olmuyor. Ben de bahane bulduğunu söylüyorum o zaman da ilişkimiz sarsılıyor, ona inanmıyor olduğum için.

divdili haklı olabilirsin parasal olabilir ve hassas bir konu olduğu için o konuya çok giremiyoruz. Kesinlikle benim düşüncelerimi aktarmışsın. 3 yıl sonra mezun olup iş hayatına atılıcam, nedense bi korkum var ileride param olduğunda da hiç zamanım olamıcakmış gibi geliyor. Belki abartıyorum ama yaşayarak göreceğiz. Yani öğrenci işi tatili çevremde herkes yapabiliyor illa 5 yıldızlı otel istemiyorum ki, çevremde görünce çok özeniyorum =(

Onu sonunda ikna edebildim ve onların yazlığına gittik geçen hafta. Tatil olarak kabullendiği tek şey bu oldu. Ama orda da ben rahat edemedim, hastalandım 5 gün evde yattım, sonra eve döndüm. O da üzüldü ben de üzüldüm ayrıca orayı beğenmeyip illa otel istiyo konumuna düştüm.

Back