onu bırak bana gel diyen finans kafalı eski sevgili.

sebgilim var o da bunu biliyor ama onu bırak bana gel o iki günlük onu mu tercih ediyorsun diyor

çüş. suratına kapatın telefonu işyerinde güvenliğe söyleyin görüşmeyin suratına bakmadan geçin görürseniz dışarıda

fazla yüz veriyorsunuz sevgiliniz varsa kızabilir ben olsam kızardım hala irtibatta olmasına.

biraz siz de izin veriyorsunuz bu duruma. inanın kararlı olup her yerden iletişimi kesip ölü taklidi yaparsanız bi süre uğraşsa da sonra elini çeker. konuşarak adamı başınızdan savamazsınız küfür bile etseniz hoşuna gider böylesinin hiç tepki vermiceksiniz sıfır.

ayrıca bence sevgilinize de haber verin mümkünse işe o bırakıp alsın bi süre

aa görmedim..
konuşmuyorum ki telefon no değiştirdim mesaj atıyordu cevap vermiyordum
işyerimi arıyor
işyerime geliyor
ben tam kurtuldum diyorum tak karşıma çıkıyor
bir de ağlamaklı bir ses...

çüş. suratına kapatın telefonu işyerinde güvenliğe söyleyin görüşmeyin suratına bakmadan geçin görürseniz dışarıda

fazla yüz veriyorsunuz sevgiliniz varsa kızabilir ben olsam kızardım hala irtibatta olmasına.

biraz siz de izin veriyorsunuz bu duruma. inanın kararlı olup her yerden iletişimi kesip ölü taklidi yaparsanız bi süre uğraşsa da sonra elini çeker. konuşarak adamı başınızdan savamazsınız küfür bile etseniz hoşuna gider böylesinin hiç tepki vermiceksiniz sıfır.

ayrıca bence sevgilinize de haber verin mümkünse işe o bırakıp alsın bi süre

sevgilim duysa öldürür dayaktan..
ama ben şimdi ki erkek arkadaşımla aram hiç bozulsun istemiyorum..
o yüzden heryerden engelledim güvenliğe de söyledim
ona da çok ağır konuştum bana sakın bir daha yazma dedi
gelmez heralde bi daha..

sevgilim duysa öldürür dayaktan..
ama ben şimdi ki erkek arkadaşımla aram hiç bozulsun istemiyorum..
o yüzden heryerden engelledim güvenliğe de söyledim
ona da çok ağır konuştum bana sakın bir daha yazma dedi
gelmez heralde bi daha..

kimi öldürür dayaktan? seni mi?

tamam halletmişsin işte ama konuşma bundan sonra. ağır konuşmak da yetmez yüzsüz olanlara

Iğğğ:kusmuk:okurken bile tüylerim diken diken oldu...
Yahu adam cimriliği geçmiş, yalandan kendine para ayırmaya kalkmış..
Ayrılmayayım diye yerlere pas pas olsa üstüne basmam be:süslü:
Haa sizin de hatanız var ne olursa olsun bir ilişkiniz var ve başkasıyla konuşmussunuz bu aldatmaktır. Bu konuda sonuna kadar haksızsınız..

Iğğğ:kusmuk:okurken bile tüylerim diken diken oldu...
Yahu adam cimriliği geçmiş, yalandan kendine para ayırmaya kalkmış..
Ayrılmayayım diye yerlere pas pas olsa üstüne basmam be:süslü:
Haa sizin de hatanız var ne olursa olsun bir ilişkiniz var ve başkasıyla konuşmussunuz bu aldatmaktır. Bu konuda sonuna kadar haksızsınız..
ama ben ayrıldıkça geldi kurtulamadım ki
hayatıma başkasını aldım ama yine de kabullenmiyor ben seni affettim sen hata yaptın gel devam edelim onu bırak diyor
yoksa ben aldatacak biri değilim de ben başkasına aşığım diyorum o sen öyle sanıyosun beni sevdiğini biliyorum diyor neyse kurtuldum bugün

Kızlar siz ne iciyorsunuz da böyle bir adam için acaba mi diye düşünüyorsunuz pes vallahi. . Adam resmen bankamatik olarak taşımış seni

merhabalar..
bu sefer konu eski sevgili.. tabi benimde hatalarım var. ama ne yapacağımı bilmediğim her zaman kendimi burada buluyorum! ve sizlerin yorumları her zaman çok işe yarıyor!
ben eski sevgilimle yaklaşık 1 yıldır beraberdim. ama onun yaptıkları yüzünden ona olan sevgim bitmişti ama kendi ısrarları yüzünden ondan ayrılamıyordum. bu dönemde onunlayken başkasına aşık oldum! başkasını hayatıma aldım! tamam kabul hatalıyım ama bir dinleyin:/
eski sevgilim bana otobüs bileti alırdı 17 tl benden maaşı alınca geri parasını alırdı. Benim için bişey yapardı benden parasını talep ederdi
bana harçlık verirdi (ben istemediğim halde) benden maaş alınca geri isterdi. bana mont alırdı kendi isteğiyle ben talep etmeden ama ben maaş alınca parasını isterdi. aslında onun düşüncesi : ben kartımla alayım prenses bana nakit ödesin. kafası bildiğin finans kafası! ben böyle soğudum ondan. tamam desteğini gördüm ama verilen 20 tl harçlığın ben talep etmeden alınan otobüs biletinin istenmesi bana saçma geldi. ben bir ara evlenmeyi düşündüm bununla ama benden para talebi olunca soğudum yani diyor ki ben seni istemeye geleceğim ama sen bana 5000 tl çekeceksin ben ödeyeceğim .. tabi ben şok..
anlatmadığım neler neler.. tatile gittik bir iki günlüğüne.. ben beraber öderiz falan dedim bu oteli aradı otel telefonda 200 demiş ama gel gelelim bu adam bana 250 tl dedi .. ben bunu otelde otel yetkilisinden öğrendim..
VE SOĞUDUM ayrılmaya kalktım o bırakmadı işyerime geldi habersiz çıkışıma evimin oraya.. ağlamalar falan.
başkası var diyorum onu bırak bana gel 2 günlük adama beni tercih etme diyor..
vicdan yaptırıyor bana yok umudumu çaldın hayatımı mahvettin diyor..
ne yapayım bilemiyorum ama istemiyorum ben başkasına aşığım diyorum onu bırak bana gel diyor resmen!
Kendi israrlari yuzunden ayrilamiyorum ne ya

Ayrilmak istedikten sonra hele ki oncaa sebep varken kim tutar seni...

Bende para bitti deyin aramaz bence

ama ben ayrıldıkça geldi kurtulamadım ki
hayatıma başkasını aldım ama yine de kabullenmiyor ben seni affettim sen hata yaptın gel devam edelim onu bırak diyor
yoksa ben aldatacak biri değilim de ben başkasına aşığım diyorum o sen öyle sanıyosun beni sevdiğini biliyorum diyor neyse kurtuldum bugün
Gerçekten kurtulmak isteseniz, nefret etseniz şak diye kurtulursunuz ama çaba yok..
Ya neyin ispatını yapmaya çalışıyorsunuz? (seni sevmiyorum, başkasıyla çıkıyorum fln)
Bunları açıklamak zorunda değilsiniz.. yaptıklarını sebep olarak göstereceksiniz bitti gitti..
Sonra engeleme faslı fln..

Bu sevgililik doneminde para olayina ifritim.
Sizin ondan harclik almaniz talep etmeseniz dahi!
Sizin biletinizi almasi sonra para talep etmesi ,onunla sevgiliyken baska birini hayatiniza almaniz!
Ikinizde yeterince sacmalamissiniz donme bu defa hayatindaki adama ihanet edeceksin.
Kisacasi donme.

donme karsiligi yuksek miktar iste,onun anlayacagi dilden konusarak:)heyallahim boyle bir cinsi de ilk defa duydum.asla donmeyin tabii ki

merhabalar..
bu sefer konu eski sevgili.. tabi benimde hatalarım var. ama ne yapacağımı bilmediğim her zaman kendimi burada buluyorum! ve sizlerin yorumları her zaman çok işe yarıyor!
ben eski sevgilimle yaklaşık 1 yıldır beraberdim. ama onun yaptıkları yüzünden ona olan sevgim bitmişti ama kendi ısrarları yüzünden ondan ayrılamıyordum. bu dönemde onunlayken başkasına aşık oldum! başkasını hayatıma aldım! tamam kabul hatalıyım ama bir dinleyin:/
eski sevgilim bana otobüs bileti alırdı 17 tl benden maaşı alınca geri parasını alırdı. Benim için bişey yapardı benden parasını talep ederdi
bana harçlık verirdi (ben istemediğim halde) benden maaş alınca geri isterdi. bana mont alırdı kendi isteğiyle ben talep etmeden ama ben maaş alınca parasını isterdi. aslında onun düşüncesi : ben kartımla alayım prenses bana nakit ödesin. kafası bildiğin finans kafası! ben böyle soğudum ondan. tamam desteğini gördüm ama verilen 20 tl harçlığın ben talep etmeden alınan otobüs biletinin istenmesi bana saçma geldi. ben bir ara evlenmeyi düşündüm bununla ama benden para talebi olunca soğudum yani diyor ki ben seni istemeye geleceğim ama sen bana 5000 tl çekeceksin ben ödeyeceğim .. tabi ben şok..
anlatmadığım neler neler.. tatile gittik bir iki günlüğüne.. ben beraber öderiz falan dedim bu oteli aradı otel telefonda 200 demiş ama gel gelelim bu adam bana 250 tl dedi .. ben bunu otelde otel yetkilisinden öğrendim..
VE SOĞUDUM ayrılmaya kalktım o bırakmadı işyerime geldi habersiz çıkışıma evimin oraya.. ağlamalar falan.
ne yapayım bilemiyorum ama istemiyorum ben başkasına aşığım diyorum onu bırak bana gel diyor resmen!

Skandal......

Gerçekten kurtulmak isteseniz, nefret etseniz şak diye kurtulursunuz ama çaba yok..
Ya neyin ispatını yapmaya çalışıyorsunuz? (seni sevmiyorum, başkasıyla çıkıyorum fln)
Bunları açıklamak zorunda değilsiniz.. yaptıklarını sebep olarak göstereceksiniz bitti gitti..
Sonra engeleme faslı fln..
merhabalar..

arkadaşlar yanlış anlaşıldı ben zaten dönmek için yazmıyorum kurtulmak içindi
ayrıca benden 5000 tl kredi çekmemi istemesinin sebebi isteme ve söz olduğu vakit yapılacak masraflardı
ben çekicem ama o ödeyecek

Back