Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

yaaaaaaaaaaa kızlarr içime kurt düştüüü hatta anacondaaa benimki kaptanya eeee hepsi erkek yaaaa benim kaptişimede asılırlarsa çok korkuyorummmmm

bu tipler hep karada çalışan vasıtalardan oluor. kamyoncu otobüs felan. seninki gemideymiş rahat ol :))) suya atı verir seninki boğulur gider korkma

bu tipler hep karada çalışan vasıtalardan oluor. kamyoncu otobüs felan. seninki gemideymiş rahat ol :))) suya atı verir seninki boğulur gider korkma

aksiyon filmi:86:

sahip cıkın hepiniz sevgililerinize seninkide kotu kaptan her limanda bir memoş olmasında

delisiniz siz yaaa her limanda memoşşş muuu allahım bende çok olcakkk bak wenarss haline şükrett

her limanda bir memoş
eee 5ay da az bir süre değil valla o adamlar ne yapıyor orda acaba
adam belki de bazı videolar indiriyodu o yüzden ilgilenmedi seninlee

her limanda bir memoş
eee 5ay da az bir süre değil valla o adamlar ne yapıyor orda acaba
adam belki de bazı videolar indiriyodu o yüzden ilgilenmedi seninlee

sende madem cokk memoş boşver ozmn wenarss tekile başa cıkamamış 1 bucuk senedir

ewet yaa benm aklıma neden gelmedi video indiriyodduuu:84::84::84: amannnnnn memoşta çok var oralardaa allahımmm ben napıcam hemen bi jet bulup arabistana uçmam lazım anammm orda 4 tane hatun düşüyo kişi başınaaaa iki ucu........

sevgilime nasıl sahip çıkayım ben görüyorum ayda 1, memoş görüyor günde 3vakit

kapıdan şöööyle pürüzsüz dipdiri bacaklarını uzatsaaa benimki tav olup gider mi acaba:26::26:

pek alıştım ben kumama vazgeçtim şikayet etmeyeyim
azıcık kel ama pek yakışıklı benim kumam hıhh kimin var böyle kumasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…