Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim memoş sevgilimi kapıda karşılamış yine
bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş
Kızlar sizi çok sewiyorummmm iyiki varsınız iyiki buraya üye olmuşummm derdime ortak oldunuzzz herkese iii geceler yarın akşam yeni konu açıpta kopmak lazımmm Hoşçakalınnnn memoş görmem inş rüyamda
benimki memoşun etkisinden çıkmış bellii gece engelini kaldırmıştımm:78::78: :78:sabah açtım msnyii özür dilemiş haklısn hata yaptım senle ilgilenmeliydim demiş memoşla işi bittikten soraaa geldi banaaa
tamam işteee uzatmanın anlamı yok diiil mi yakında geliyo ztn
sonuçta cıkmış memoşun etkisnden dönmüşş sana
önce wenars konu açtı memoş dieee sora benim konuma atladı şimdi artık memoşunda bi konusu varrr ay oda gelsin buraya yaaaa
benim memoş sevgilimi kapıda karşılamış yine
bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş
konum ziyan sefil oldu burdaaa memoşş girdiği her yeriiii bipppppppppp
ne memosmuss yaaa adına topıklerr acıldıı beaaaa
ayy sormaaaa korkulu rüyam oduuu beaaa
yeni imajinla hicbi memos sana rakip olamaz korkma:82:
cnmsınn I love soo much cuma günü tüm gün kuafördeyimmm akşam gelişmeleri yazcmm
I love you too baby
gelismeleri takip edicem, bakalim agzi kac cm acik kalicak kaptanin seni gorunce
kesinlikle kalcak onun için çalışmalrım dewam ediyoo o gittikten sora burnumuda yaptırdımmm ice zayıfladım taş gibi oldumm saçımıda yaptrımmm
vay be bastan assagi degisime ugradin yani supersin
kaptan denizde sallanmadigi kadar seni gorunce sallanicak