Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

benim memoş sevgilimi kapıda karşılamış yine:KK53::KK53:
bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş:KK52::KK52::KK52:

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK60::KK60::KK60::KK60:

benimki memoşun etkisinden çıkmış bellii:KK60::KK60::KK60: gece engelini kaldırmıştımm:78::78: :78:sabah açtım msnyii özür dilemiş haklısn hata yaptım senle ilgilenmeliydim demiş:63::63::63: memoşla işi bittikten soraaa geldi banaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

benimki memoşun etkisinden çıkmış bellii:KK60::KK60::KK60: gece engelini kaldırmıştımm:78::78: :78:sabah açtım msnyii özür dilemiş haklısn hata yaptım senle ilgilenmeliydim demiş:63::63::63: memoşla işi bittikten soraaa geldi banaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

tamam işteee uzatmanın anlamı yok diiil mi yakında geliyo ztn :KK4:
sonuçta cıkmış memoşun etkisnden dönmüşş sana:KK1: :KK76:

önce wenars konu açtı memoş dieee sora benim konuma atladı şimdi artık memoşunda bi konusu varrr:KK60::KK60::KK60::KK60: ay oda gelsin buraya yaaaa:KK9::KK9:

benim memoş sevgilimi kapıda karşılamış yine:KK53::KK53:
bu ucuzluk siteleri var ya ordan spa masajı almış 2kişilik. sevgilime demiş ki izin aldıgında beraber gidelim.
benimki dayanamamış valla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp demiş:KK52::KK52::KK52:

:KK60::KK60: bisey dicem hani bazi insanlar birilerini gicik etmekten hoslanir ya belki buda oyledir, sevgilin sinir oldugunu cok belli ettigi icin oda keyif aliyodur bundan:KK53::KK53:

belki tepkisiz kalsa yokmus gibi davransa oda bi sure sonra sıkılır birakir:26:

kesinlikle kalcak onun için çalışmalrım dewam ediyoo o gittikten sora burnumuda yaptırdımmm ice zayıfladım taş gibi oldumm saçımıda yaptrımmm:KK61::KK61::KK61:

vay be bastan assagi degisime ugradin yani supersin:KK19:
kaptan denizde sallanmadigi kadar seni gorunce sallanicak:KK52:

X