Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

wenars senin korkularını bende yaşıyorum. benmde sözlüm mersinde nakliyeci sürekli adamlarla muhattap tiplerde tip zaten diyorum bazen kendine dikkat et götürüvermesinler :KK60::KK60:

wenars senin korkularını bende yaşıyorum. benmde sözlüm mersinde nakliyeci sürekli adamlarla muhattap tiplerde tip zaten diyorum bazen kendine dikkat et götürüvermesinler :KK60::KK60:

aabbbboooooo ben de mersin deyimm kızımmm:KK52::KK52:
yandı senin sevgilin:KK1::KK1:o nakliyatçılar var ya o nakliyatçılarrrr:KK1::KK1:

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
şimdi niye zorlandık zorlandıkkk hobaaaaaaaaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60::KK76::KK76::KK76:

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

wenars hiç sorma recep ivedikteki recebe sulanan kamyoncu geliyor aklıma. bak diyorum ona bile sulandılarsa sana hayli hayli sulanırlar. :KK60::KK60:
Aman evlerden ırak sende kurtlursun umarım bir an önce. bu arada sevgilin hangi firmada. bende sürekli şehirler arası yolculuk yapıyorum merak ettim:KK53:

yaaaaaaaaaaa kızlarr içime kurt düştüüü hatta anacondaaa:KK60::KK60: benimki kaptanya eeee hepsi erkek yaaaa benim kaptişimede asılırlarsa :KK53::KK53::KK53::KK53:çok korkuyorummmmm:KK43::KK43::KK43::KK43:

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

wenars hiç sorma recep ivedikteki recebe sulanan kamyoncu geliyor aklıma. bak diyorum ona bile sulandılarsa sana hayli hayli sulanırlar. :KK60::KK60:
Aman evlerden ırak sende kurtlursun umarım bir an önce. bu arada sevgilin hangi firmada. bende sürekli şehirler arası yolculuk yapıyorum merak ettim:KK53:

şimdi burdan şirket adı yazarsam bütün gayler toplanıp aşkitomun otobüsüne binmesin :KK60::KK60::KK60:

X