Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

kumamı pek sevdim siz böyle dedikten sonra başımın üstüde yeri var:KK1::KK1:
zaten o pembiş perdeleri, ponponlu terlikleriyle bizi kahveye falan davet ediyor, biz fesatız hep yanlış anlıyoruz :KK60::KK60:
ama o tanga olayı kafama takıldı:KK53:bir daha görürsem bakcam dikkatlice

zaten o pembiş perdeleri, ponponlu terlikleriyle bizi kahveye falan davet ediyor, biz fesatız hep yanlış anlıyoruz :KK60::KK60:

pembe perde ponponlu terlik dmek oof off bizde yok bukadar kadınlık yaa eksiklik hissettim :KK60::KK60::KK60:

kesin giyiyo benceee iddaya bile girerimm hemde janjanlı giyerrr anladın sennn:KK66::KK66::KK66::KK66:

hiç o konuya girmeye gerek yok ama model önersin sana pek bilgilidir sonuççta o bilmicek bizmi billcez:KK66:
ayy onun önerdiği şeyler kırbaçlı kelepçeli falan olmasın:KK1::KK1:
malesef kızlar memoşun fendi bizi yendiii demek sewgilim indirdiği şeydee memoşmuşşş:KK60::KK60::KK60:

oooo canım senin sevgilinin indirdiği şeylerde ne memoşlar vardır ohhoooooo:KK52::KK52:

ayy onun önerdiği şeyler kırbaçlı kelepçeli falan olmasın:KK1::KK1:

oooo canım senin sevgilinin indirdiği şeylerde ne memoşlar vardır ohhoooooo:KK52::KK52:

gelince konuşmucam onla git dicem hangi memoşta söndürdüysen orda kalll:KK4::KK4::KK4: beni 2 memoşa değiştn dicem beni msn de camda alta tarafa aldın memoşu üste aldın dicemmmEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

X