giyiyo mudurya ben bile giymiyorum
sevgülüşümü baştan çıkartmasın daa
zaten evi de müsait, her gece film izlemeye de çağırıyo
giyiyo mudurya ben bile giymiyorum
sevgülüşümü baştan çıkartmasın daa
zaten evi de müsait, her gece film izlemeye de çağırıyo
tabi giycek kızııımm nee ''adamda'' boy var pooss var mal var :86:
wenars senin korkularını bende yaşıyorum. benmde sözlüm mersinde nakliyeci sürekli adamlarla muhattap tiplerde tip zaten diyorum bazen kendine dikkat et götürüvermesinler
film acaba nasıl film
aabbbboooooo ben de mersin deyimm kızımmm
yandı senin sevgilino nakliyatçılar var ya o nakliyatçılarrrr
sölimm miiiiii ne filmi olduğunuuu mikiliiii
tamam işte onlara yollamak lazm sizinkinideee nakliitaycılar ilgilise
wenars hiç sorma recep ivedikteki recebe sulanan kamyoncu geliyor aklıma. bak diyorum ona bile sulandılarsa sana hayli hayli sulanırlar.
Aman evlerden ırak sende kurtlursun umarım bir an önce. bu arada sevgilin hangi firmada. bende sürekli şehirler arası yolculuk yapıyorum merak ettim
yaaaaaaaaaaa kızlarr içime kurt düştüüü hatta anacondaaabenimki kaptanya eeee hepsi erkek yaaaa benim kaptişimede asılırlarsa çok korkuyorummmmm
şimdi burdan şirket adı yazarsam bütün gayler toplanıp aşkitomun otobüsüne binmesin
yaaaaaaaaaaa kızlarr içime kurt düştüüü hatta anacondaaabenimki kaptanya eeee hepsi erkek yaaaa benim kaptişimede asılırlarsa çok korkuyorummmmm
içine kurt düşürmek gibi olmasın da ben çooook askerlik anısı dinledim bizim memoş tan
şimdi bide bu cıktııı acaba seninle buyzden mi ilgilenmediki
ahhh memoşşş yaktın bizii belkide benle o yuzden ilgilenmioooo sewgilimmmallahımmm herkes erkek ordaaaa