Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

wenars senin korkularını bende yaşıyorum. benmde sözlüm mersinde nakliyeci sürekli adamlarla muhattap tiplerde tip zaten diyorum bazen kendine dikkat et götürüvermesinler

wenars senin korkularını bende yaşıyorum. benmde sözlüm mersinde nakliyeci sürekli adamlarla muhattap tiplerde tip zaten diyorum bazen kendine dikkat et götürüvermesinler

aabbbboooooo ben de mersin deyimm kızımmm
yandı senin sevgilino nakliyatçılar var ya o nakliyatçılarrrr

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
şimdi niye zorlandık zorlandıkkk hobaaaaaaaaaaa

wenars hiç sorma recep ivedikteki recebe sulanan kamyoncu geliyor aklıma. bak diyorum ona bile sulandılarsa sana hayli hayli sulanırlar.
Aman evlerden ırak sende kurtlursun umarım bir an önce. bu arada sevgilin hangi firmada. bende sürekli şehirler arası yolculuk yapıyorum merak ettim

yaaaaaaaaaaa kızlarr içime kurt düştüüü hatta anacondaaa benimki kaptanya eeee hepsi erkek yaaaa benim kaptişimede asılırlarsa çok korkuyorummmmm

şimdi burdan şirket adı yazarsam bütün gayler toplanıp aşkitomun otobüsüne binmesin

yaaaaaaaaaaa kızlarr içime kurt düştüüü hatta anacondaaa benimki kaptanya eeee hepsi erkek yaaaa benim kaptişimede asılırlarsa çok korkuyorummmmm

içine kurt düşürmek gibi olmasın da ben çooook askerlik anısı dinledim bizim memoş tan

ne tarafa gidiyor onu de anlarım ben =)) belki benm firmadır memoşu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…