1.5 yillik sevgilim 1 ay once benden ayrildi beni hala sevdigini dusunuyorum bende onu seviyorum ayrilinca cok kalbimi kirdi cok pisman olmasini istiyorum ozur dileyip geri donsun istiyorum cok mutsuzum gun geciremiyorum lutfen yardim edin donmesi icin pisman olmasi icin denediginiz yada ise yaradigini duydugunuz dua falan varsa lutfen paylasin
Bi yöntemle mi size geri dönmesini istiyorsunuz. Napıcak yani dönünce elinde bi yapıştırıcıyla kalbinizi yapıştıracak geçicek öylemi? Seviyorsa zaten döner, dönmüyorsa uğurlar ola. Kılımı bile kıbırtmam hem beni kırıp, hemde ayrılan adam için. Dönersede burnundan getiririm. Kaprisim bitmez.
Kalbimi kırdı geri dönsün diyosun , dönüp kalbini kırmaya devam etsin iyice üzül bunları mı istiyosun ?
Boşver seni terkedeni sende bitir . Kalbini kırmıycak birileri çıkar karşına , hayırlı insanlarla karşılaşmak için dua et bunun için etme. Kimse kimsenin oksijeni değil kendin lazımsın sana başka kimseye ihtiyacın yok yaşamak için mutlu olmak için. Haketmeyen biri için bu kadar çabalama pişman olursun hayatına bak .
Dönmesin. Dönse de hiçbir şey eskisi gibi olmaz ki. Şu an dönmesini isteyen sadece zedelenen gururunuz , sevginiz değil. Bunu kabul edin. Aslında sevdiginizden değil terk edilme psikolojisinden hepsi. Geçecek zamanla. Beklemeyin sadece yolumuza bakın.
Adamın size sevgisi bitmiş ki.ayrılmış hala nasıl sevdiğini umuyorsunuz hala yani ne taktiği ne pişman olması zorla mı döndüreceksiniz? kabul edin ve hayatınıza devam edin ilk ayrılan siz değilsiniz
Giden gitmis ugrasmayin .Zaten seven erkek birakmiyor.Bir sekilde geri donuyor.Sizi gercekten seviyorsa ,kendisi hakli yada haksiz bile olsa size donecektir.
Herseyde bir hayir vardir.
Ayriligi unutul kendinizi mutlu etmeye calisin.
Zaten donecegi varsa kimse engel olamaz.
Siz de bu surecte iliskiniz uzerine dusunursunuz .
1.5 yillik sevgilim 1 ay once benden ayrildi beni hala sevdigini dusunuyorum bende onu seviyorum ayrilinca cok kalbimi kirdi cok pisman olmasini istiyorum ozur dileyip geri donsun istiyorum cok mutsuzum gun geciremiyorum lutfen yardim edin donmesi icin pisman olmasi icin denediginiz yada ise yaradigini duydugunuz dua falan varsa lutfen paylasin
birşey olmuyorsa daha güzeli olacağındandır . hiç üzülme normal hayata devam et . oda senin gibi olsa bir şekilde iletişimde kalırdınız akışına bırak relax .