- 23 Mayıs 2023
- 18
- 0
- 19
-
- Konu Sahibi greennemesis
Koşarak uzaklaşın.Merhaba erkek arkadaşım beni kandırdı İstanbul’a gezmeye gitti ve ben uyuyorum yalanı söyleyip dışarı çıktı daha önce de aramızda güven sorunu vardı ve hatasını affetmiştim şimdi ise zorunda kaldığını ve bağımlılık sorunu olduğunu söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onu çok seviyorum ama kendime saygımı da kaybetmek istemiyorum
herhalde bağlılık ya da bağlanma demek istemişbağımlılık derken yasaklı madde mi ? size karşı mı anlamadım
klasik erkek yalanıherhalde bağlılık ya da bağlanma demek istemiş
bu da ayrı bir bahane de
bağımlılık olduğunu düşünmek hiç istemiyorum
Merhaba erkek arkadaşım beni kandırdı İstanbul’a gezmeye gitti ve ben uyuyorum yalanı söyleyip dışarı çıktı daha önce de aramızda güven sorunu vardı ve hatasını affetmiştim şimdi ise zorunda kaldığını ve bağımlılık sorunu olduğunu söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onu çok seviyorum ama kendime saygımı da kaybetmek istemiyorum
bağımlılık derken yasaklı madde mi ? size karşı mı anlamadım
alkol vs.bağımlılık derken yasaklı madde mi ? size karşı mı anlamadım
ay valla doğru olanı bilip yapamamak çok kötü bir duyguNeresinde istanbul'un? Adres ver gidip bulalım boyunun ölçüsünü alalım.kız ayrıl boşver bunu.
alkol vs.bağımlılık derken yasaklı madde mi ? size karşı mı anlamadım
ee tamam işte yani bırakman için sana kapıyı açmış bence çık o kapıdanalkol vs.
ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum sürekli kanıtlarla geliyor ama biliyorum ki onu severken kendimden nefret edeceğim nasıl kurtulucam bu kısır döngüden cesaret edemiyorum bi türlüee tamam işte yani bırakman için sana kapıyı açmış vence çık o kapıdan
Merhaba erkek arkadaşım beni kandırdı İstanbul’a gezmeye gitti ve ben uyuyorum yalanı söyleyip dışarı çıktı daha önce de aramızda güven sorunu vardı ve hatasını affetmiştim şimdi ise zorunda kaldığını ve bağımlılık sorunu olduğunu söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onu çok seviyorum ama kendime saygımı da kaybetmek istemiyorum
ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum sürekli kanıtlarla geliyor ama biliyorum ki onu severken kendimden nefret edeceğim nasıl kurtulucam bu kısır döngüden cesaret edemiyorum bi türlü