Sevgilim beni kandırdı

ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum sürekli kanıtlarla geliyor ama biliyorum ki onu severken kendimden nefret edeceğim nasıl kurtulucam bu kısır döngüden cesaret edemiyorum bi türlü
valla canım neyi kanıtlıyor adam bağımlıyım ben demiş sende aşıksın sanırım ama kendine yazık ediyorsun yavrum

Ne bağımlılığı?

Kumar mı, uyuşturucu mu? Fark etmez gerçi. Her türlü ayrıl.
alkol vb. haklısınız biliyorum ama o giderse kimsem kalmayacak bu beni çok korkutuyor sanırım terapi almam gerekiyor sağlıklı bir ruh halinde olduğumu düşünmüyorum kendime saygımı kaybedersem elimde bir şey kalmaz biliyorum ama bir tarafım beni sevdiğini söylüyor çünkü çok güzel şeyler yaşadık birlikte ve bilmiyorum

Merhaba erkek arkadaşım beni kandırdı İstanbul’a gezmeye gitti ve ben uyuyorum yalanı söyleyip dışarı çıktı daha önce de aramızda güven sorunu vardı ve hatasını affetmiştim şimdi ise zorunda kaldığını ve bağımlılık sorunu olduğunu söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onu çok seviyorum ama kendime saygımı da kaybetmek istemiyorum
Nerden kaçtı İstanbul'a

alkol vb. haklısınız biliyorum ama o giderse kimsem kalmayacak bu beni çok korkutuyor sanırım terapi almam gerekiyor sağlıklı bir ruh halinde olduğumu düşünmüyorum kendime saygımı kaybedersem elimde bir şey kalmaz biliyorum ama bir tarafım beni sevdiğini söylüyor çünkü çok güzel şeyler yaşadık birlikte ve bilmiyorum

Sizinki de bir yerde bağımlılık aslında. Kimsem kalmayacak diye size zarar veren biriyle birlikte olmayın. Niye kimseniz kalmasın? Eski ilişkilerimizde yaşadığımız güzel şeyler çöpe gitmiyor ki. Hafızamızda saklıyoruz, yanımıza kar kalıyorlar. Ama iki güzel gün gördük diye neden tüm ömrümüze ipotek koyalım.

Sizinki de bir yerde bağımlılık aslında. Kimsem kalmayacak diye size zarar veren biriyle birlikte olmayın. Niye kimseniz kalmasın? Eski ilişkilerimizde yaşadığımız güzel şeyler çöpe gitmiyor ki. Hafızamızda saklıyoruz, yanımıza kar kalıyorlar. Ama iki güzel gün gördük diye neden tüm ömrümüze ipotek koyalım.
haklısınız birinin tüm hatalarını affetmek sevmekten değil de bağımlılıktan sanırım arkadaşları arıyor sürekli beni sevdiğini böyle yapmamamı çok üzgün olduğunu söylüyorlar kendimi çok savunmasız hissediyorum

haklısınız birinin tüm hatalarını affetmek sevmekten değil de bağımlılıktan sanırım arkadaşları arıyor sürekli beni sevdiğini böyle yapmamamı çok üzgün olduğunu söylüyorlar kendimi çok savunmasız hissediyorum

Zihninizi bulandırıyorlarsa engellersiniz telefon numaralarını. Siz çalışıyor musunuz? Kendinizi meşgul etmelisiniz.

Merhaba erkek arkadaşım beni kandırdı İstanbul’a gezmeye gitti ve ben uyuyorum yalanı söyleyip dışarı çıktı daha önce de aramızda güven sorunu vardı ve hatasını affetmiştim şimdi ise zorunda kaldığını ve bağımlılık sorunu olduğunu söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum onu çok seviyorum ama kendime saygımı da kaybetmek istemiyorum
Eğer kendinden kaynaklı bir sorun varsa ve çözmek için gerçekçi bir çabası yoksa yıpranan sen olursun. Değer veren adam kaybetmemek için çabalar. Birçok arkadaşımdan duyduğum şey beni üzüyor ama sevdiğini biliyorum. Maalesef sevgi olsa da tek başına bir işe yaramıyor

Eğer kendinden kaynaklı bir sorun varsa ve çözmek için gerçekçi bir çabası yoksa yıpranan sen olursun. Değer veren adam kaybetmemek için çabalar. Birçok arkadaşımdan duyduğum şey beni üzüyor ama sevdiğini biliyorum. Maalesef sevgi olsa da tek başına bir işe yaramıyor
kullanmayacağını bırakacağını söyledi ve beni o gece merak içinde bırakıp saatlerce telefonlarıma çıkmayıp uyuma numarası yaptı beni sevdiğini ve çabaladığını düşünüyordum fakat bu olay her şeyi sıfıra götürdü

Dünyada son kalan erkek mi kendisi? Kendinize değer vermemenizin sebebi nedir?

öğrenciyim size bir sorum daha var birini gerçekten sevdiğinizi nasıl anlarsınız

Bu çok öznel bir soru. Ne yazık ki evrensel bir cevabı yok. Ama birkaç önemli unsur var. Bazıları için önce fiziksel çekim gerekiyor. Benim için gerekmedi mesela. Eşimle ilk tanıştığımızda fiziksel özelliklerinden etkilenmedim. Zamanla aramızda bir ilişki oluştukça fiziksel çekim başladı bende. O yüzden benim için duygusal bağlantı kurabilmek fiziksel çekimden daha önemli. Sonra kendinizi onun yanında mutlu ve neşeli hissetmelisiniz. Yani böyle Ayşecik filmlerinden fırlamış bir neşeden bahsetmiyorum tabii. Daha dingin ama daha daha gerçek bir "durumdan memnun olma" halinden bahsediyorum. Bir de bence en önemlisi sevdiğiniz insanın yanında kendiniz olup olamadığınız. Yani sizi farklı biri olmaya zorlayıp zorlamaması. Karşılıklı birbirini geliştirmekten bahsetmiyorum. Karşılıklıysa ve organik olarak ortaya çıkmışsa çiftlerin birbirini daha iyi bir insan yapması güzeldir elbette. Düşünsem daha bulurum ama aklıma bunlar geliyor ilk.

kullanmayacağını bırakacağını söyledi ve beni o gece merak içinde bırakıp saatlerce telefonlarıma çıkmayıp uyuma numarası yaptı beni sevdiğini ve çabaladığını düşünüyordum fakat bu olay her şeyi sıfıra götürdü
Bu olaydan sonra biraz zaman istediğini söyleyin. Ve bu süreçteki tepkisine bakın. Sizi kaybetme ihtimalini hissetmek onda nasıl bir etki yaratıyor görmüş olursunuz.
Eğer bunu yapmayıp ilişkiye devam ederseniz ister istemez bu olayı sürekli yüzüne vuracaksınız. Böyle olunca da karşı tarafın ilişki içinde güçsüz hissedip agresif davranışlar sergilemesi olası. Bu da ilişkinizi yıpratır

X