Sevgilim beni deli ediyor artık ..!!

Şu ana kadar iyi katlanmışsın gerçekten. Resimlerinizden gördüğüm kadarıyla erişkin insanlarsınız, çocuk da değilsiniz. Sokak ortasında sürekli el şakası yapmak nedir ya.. Hiç hoşlanmam zaten el şakasından. Aynı zamanda sadece karşısına oturdun diye yaka paça tutup yanına oturtması? gerçketn hiç normal değil. Ben olsam çekmezdim böyle birini. 'ama çok seviyoruum' deme, sevgide bir yere kadar. seni rezil eden, arkadaşlarına karşı dolduran yanında sürekli negatif duran birini ne kadar sevebilir bir insan?

Kızlar erkek arkadasımla konustuk .. Ve bu sekilde devam edemeyecegimi cok yıprandıgımı söyledim cok sasırdım ki bana hak verdi anlayısla karsıladı haklı buldu eskisi gibi olacagım söz veriyorum dedi ayrıca psikolaga'da gidecegiz .. İns hersey düzelicek ..

Yorumlarınız icin tesekkür ederim ..

aa afedersin bu mesajını şimdi gördüm. sadece ilk mesajını okuyarak yorum yapmıştım. Bu çok daha iyi bir yol. Psikoloğun çok faydası olacağını düşünüyorum. Umarım herşey yoluna girer. a.s.

Kızlar erkek arkadasımla konustuk .. Ve bu sekilde devam edemeyecegimi cok yıprandıgımı söyledim cok sasırdım ki bana hak verdi anlayısla karsıladı haklı buldu eskisi gibi olacagım söz veriyorum dedi ayrıca psikolaga'da gidecegiz .. İns hersey düzelicek ..

Yorumlarınız icin tesekkür ederim ..

nilcim,bu çok iyi bir adım olmuş..
tedaviye yanaşmaşsa hiç çaba gösterme diycektim.
tedaviye ikna olması önemli bir gelişme...

bu çocuğun geçmiş yaşantılarıyla ilgili sorunları var apaçık..
ve bunu ancak tıbbi yardımla çözersiniz

X