- 3 Ocak 2017
- 37
- 11
- 28
- Konu Sahibi portakalis
Biz 5 aydır ve ay birlikte olmaya başladık ve artık normal bir şekilde konuşurken bile cinselliğe bağlıyor her şeyi sizce ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu Nasıl yapmalıyımpostalamalısın.
Bu dereevlendikten sonra düzelir
20yaşındaki bir insan ın ergen olduğunu düşünmüyorumKafa sürekli ordaysa ve ergen değilse ciddi düşünmüyor demektir.
Erkekler geç olgunlaşıyor maalesef. Düşünceleri belli bir olgunlukta değilse, iliskinin sadece cinsellik olmadığını anlayamamış demekki hala.Bu dere
20yaşındaki bir insan ın ergen olduğunu düşünmüyorum
Küçücük bir konuyu saçma bir yerden vücut hatlarıma getiriyor yapma şunu diyorum ne yaptim ben diyor anlatamiyorum ve artık ne yapmalıyım onu da bilmiyorumbenim eşim de sürekli yapıyor onu, beni sadece cinsel obje olarak mı görüyor acaba
yapmayın sadece bundan böyle bir çıkarımda bulunamazsınız, genel davranışları nasıl size karşı, yani verdiği değeri bir şekilde gösteriyordur.
Biz 5 aydır ve ay birlikte olmaya başladık ve artık normal bir şekilde konuşurken bile cinselliğe bağlıyor her şeyi sizce ne yapmalıyım
Aaa ne yap et evlen o mart kedisiyle kardeş. Evlenince lazım oluyor böylesi.
hiç gulesim yoktu öyle mi dersinAaa ne yap et evlen o mart kedisiyle kardeş. Evlenince lazım oluyor böylesi.
Bunu hiç düşünmedim teşekkür ederimSeni çok güzel ve çekici bulduğu için de olabilir..