- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
- Konu Sahibi portakalis
Cinselliği gercekten guvendiginiz bir insanla yasarsaniz akliniza bu sorular gelmez asla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer derdin tasanla ilgilenmiyor, sana değer vermiyor, arkadaşlarına/ailene saygısız davranıyor, sana emek, para, zaman harcamıyorsa
evet öyle.
Yani seviyor bunları yapıyor bana her şeyi sınırsız önümeseriyor ama şöyle bir atasözü var bilirmisiniz
sikilmeyecek eşşeğin önüne arpa dokulmez aklıma bu takılıyor
Aynen yan, hayatında ne varsa onu konuşursun. Beraber kitap okuyorsan kitaptan konuşursun. Bu da o misal yani :) Adam vücut hatların güzel diyormuş, desin yani egon beslenir daha ne?Sevgilinizle zaten beraber oluyorsunuz, adam sizi yatağa atma peşinde değil yani. Fazla coşkundur, bu kadarından rahatsız olduğunuzu söyleyin. Bazen o her konuyu çekiştirmek eğlenceli gelebiliyor, imalar falan, belki o eğlendiği için yapıyordur.
He yani, biri bana daş gibisin dese hiç üzülmemAynen yan, hayatında ne varsa onu konuşursun. Beraber kitap okuyorsan kitaptan konuşursun. Bu da o misal yani :) Adam vücut hatların güzel diyormuş, desin yani egon beslenir daha ne?
Biraz izan, yazdığınız yer forum geneli.evet öyle.
Yani seviyor bunları yapıyor bana her şeyi sınırsız önümeseriyor ama şöyle bir atasözü var bilirmisiniz
O daha güzellerini soyuyor bana ama aklıma sikilmeyecek eşeğin önüne arpa dokulmez ara sözü gelince bu anormal ölüyorumHe yani, biri bana daş gibisin dese hiç üzülmem
Ne alaka şimdibu konu gerçekse ben de arap bacıyım..
evet öyle.
Yani sürekli cinsellik konuşmak beni sıkardı sanırım. Rahatsızsan kendini biraz geri çek hallolur olmazsa ayrılırsınızBuluştuğumuz da oturduğumuz olur ama nadir ayda 2 kere bul
Yani hangisi gerçek kendisi şaşırdım. Cinsellik konuşmak istemeyen üyecik, tutmuş şimdi eylemin adını koskoca platformda zikrediyor. Hem de kendisini ne konuma düşürdüğünün de farkında. Arpa eşek o ne öyle be?Biraz izan, yazdığınız yer forum geneli.
Çok teşekkür ederim bu yorumuna çok mutlu oldum böyle deneyeceğim birdeyani rol yapıyor gibi geliyor size öyle mi?
hani sırf yatağa atabileyim diye gösteriş yapıyor gibi diyorsunuz?
onu her kadın hisseder içinde bence.
bir şeyler ters geliyorsa, içine sinmiyorsa ayrıl gitsin rahatlayacaksan.
ama bana kalırsa ortada şiddet yok küfür yok vs.
o yüzden ayrılmadan önce bir kez konuşman bu konuda sıkıntını paylaşman taraftarıyım.
bi kadın olarak nası hissettiğini anlat, erkekler bazen bizimle empati yapamıyorlar, bu şekilde istenmenin güzel bir şey olduğunu sanıyorlar çünkü. belki seni kötü hissettiren bir şey yaptığının farkında değildir.
sen konuştuktan sonra tarzı değişirse amenna, değişmez, hala aynı şeyi hissedersen bitirirsin bitirmek zor değil ne de olsa.
O daha güzellerini soyuyor bana ama aklıma sikilmeyecek eşeğin önüne arpa dokulmez ara sözü gelince bu anormal ölüyorum
Ne alaka şimdi
O daha güzellerini soyuyor bana ama aklıma sikilmeyecek eşeğin önüne arpa dokulmez ara sözü gelince bu anormal ölüyorum
Ne alaka şimdi
Atasözleri böyle sen ne anlamak istersen o o senin düşüncence eğer mantıklı bir cevap alamadıysan tekrardan yorum yazmazsin biterYani hangisi gerçek kendisi şaşırdım. Cinsellik konuşmak istemeyen üyecik, tutmuş şimdi eylemin adını koskoca platformda zikrediyor. Hem de kendisini ne konuma düşürdüğünün de farkında. Arpa eşek o ne öyle be?