sevgilim beni cinsel obje olarak mi görüyor??

İlahi kızzz bından şikayetçi olunurmu tersi olsa bu seferde bu adam nie böle diye konu açardın.20 yaş hala ergen dir bana göre de.Ama şikayet etme bnce sınırlarını çiz yeter.Kocişkomda öleydi bnm hey gidi günler heyy :KK70: Katılıyotm şimdi şikayet edersin ama evlennce cidden iyi oluyo:halay:

Ben konuyu net anlamadı.

Sevişiyor musunuz, sevişmiyor musunuz?
bu çok nadir yaptığımız bir şeydi ilk başta ama ben sonradan her konuyu oraya bağladığı için istememek başladım yanlız kalmak istemiyorum bir yere gitmek istemiyorum bana eli çarptığı zaman bile farklı düşünüyorum

Küçücük bir konuyu saçma bir yerden vücut hatlarıma getiriyor yapma şunu diyorum ne yaptim ben diyor anlatamiyorum ve artık ne yapmalıyım onu da bilmiyorum :KK43:

valla bana garip gelmedi :KK70: yani ne bileyim cinsel yaşamı olan çiftler zaten böyle konuşmalar, espiriler falan yapmaz mı? bunu başkalarının yanında yapıyorsa çok kötü ama başbaşayken yapması hoşunuza gitmeli aslında.
gitmiyorsa kesin dille uyaracaksınız böyle konuşmalardan hoşlanmıyorum diye, sonuçta kimse sizi dirty talking e zorlayamaz

Sevgilinizle zaten beraber oluyorsunuz, adam sizi yatağa atma peşinde değil yani. Fazla coşkundur, bu kadarından rahatsız olduğunuzu söyleyin. Bazen o her konuyu çekiştirmek eğlenceli gelebiliyor, imalar falan, belki o eğlendiği için yapıyordur.

İlahi kızzz bından şikayetçi olunurmu tersi olsa bu seferde bu adam nie böle diye konu açardın.20 yaş hala ergen dir bana göre de.Ama şikayet etme bnce sınırlarını çiz yeter.Kocişkomda öleydi bnm hey gidi günler heyy :KK70: Katılıyotm şimdi şikayet edersin ama evlennce cidden iyi oluyo:halay:
:KK25:mantıklı aslında ama ne biliyim ya

Sevgilinizle zaten beraber oluyorsunuz, adam sizi yatağa atma peşinde değil yani. Fazla coşkundur, bu kadarından rahatsız olduğunuzu söyleyin. Bazen o her konuyu çekiştirmek eğlenceli gelebiliyor, imalar falan, belki o eğlendiği için yapıyordur.
Gercekten tesekkur ederim ben hiç böyle dusunemedim

bu çok nadir yaptığımız bir şeydi ilk başta ama ben sonradan her konuyu oraya bağladığı için istememek başladım yanlız kalmak istemiyorum bir yere gitmek istemiyorum bana eli çarptığı zaman bile farklı düşünüyorum

E sevişmeyi seiyor demek ki adam. Öyle çok naidr yapılmaz zaten o işler. Hayatında biri varsa, sevişiyorsan da düzenli sevişirsin işte. Rahatsızsan durumdan, istemiyorsan ayrıl.

Gercekten tesekkur ederim ben hiç böyle dusunemedim
Rahatsız olduğunuz şeye katlanmak zorunda değilsiniz. Siz de ilişkinin tarafısınız ve rahatsız olduğunuz şeyi söyleyebilirsiniz.

Ama bazen gerçekten bu tip ufak şakalar, imalar falan heyecanlı, keyifli olabiliyor. Siz karar vereceksiniz.

Bunu dile getir, rahatsız olduğunu yani..
Sonra vereceği cevaba göre anlarsın durumu

Görmemesi anormal bence,demek ki senden etkileniyor:confused:

eğer derdin tasanla ilgilenmiyor, sana değer vermiyor, arkadaşlarına/ailene saygısız davranıyor, sana emek, para, zaman harcamıyorsa

evet öyle.

ama bunları yapıyor ayrıca da cinselliğe kafası çok düşkünse demek ki yapısı böyle.

olur olmadık zamanda böyle konuşmaması için uyarabilirsin, zamanlı konuşsun yani.

X