- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi portakalis
Bi sn ayrılmanın tarifi vardı kitapta, bakayım yazarımBunu Nasıl yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sn ayrılmanın tarifi vardı kitapta, bakayım yazarımBunu Nasıl yapmalıyım
bu çok nadir yaptığımız bir şeydi ilk başta ama ben sonradan her konuyu oraya bağladığı için istememek başladım yanlız kalmak istemiyorum bir yere gitmek istemiyorum bana eli çarptığı zaman bile farklı düşünüyorumBen konuyu net anlamadı.
Sevişiyor musunuz, sevişmiyor musunuz?
Küçücük bir konuyu saçma bir yerden vücut hatlarıma getiriyor yapma şunu diyorum ne yaptim ben diyor anlatamiyorum ve artık ne yapmalıyım onu da bilmiyorum
mantıklı aslında ama ne biliyim yaİlahi kızzz bından şikayetçi olunurmu tersi olsa bu seferde bu adam nie böle diye konu açardın.20 yaş hala ergen dir bana göre de.Ama şikayet etme bnce sınırlarını çiz yeter.Kocişkomda öleydi bnm hey gidi günler heyy Katılıyotm şimdi şikayet edersin ama evlennce cidden iyi oluyo
Gercekten tesekkur ederim ben hiç böyle dusunemedimSevgilinizle zaten beraber oluyorsunuz, adam sizi yatağa atma peşinde değil yani. Fazla coşkundur, bu kadarından rahatsız olduğunuzu söyleyin. Bazen o her konuyu çekiştirmek eğlenceli gelebiliyor, imalar falan, belki o eğlendiği için yapıyordur.
evlendikten sonra düzelir
bu çok nadir yaptığımız bir şeydi ilk başta ama ben sonradan her konuyu oraya bağladığı için istememek başladım yanlız kalmak istemiyorum bir yere gitmek istemiyorum bana eli çarptığı zaman bile farklı düşünüyorum
Bi sn ayrılmanın tarifi vardı kitapta, bakayım yazarım
Rahatsız olduğunuz şeye katlanmak zorunda değilsiniz. Siz de ilişkinin tarafısınız ve rahatsız olduğunuz şeyi söyleyebilirsiniz.Gercekten tesekkur ederim ben hiç böyle dusunemedim
Kafa sürekli ordaysa ve ergen değilse ciddi düşünmüyor demektir.
Koy zarfa gonderecegin adresi yaz yapistir pulu gonder gitsin.hey yarabbim nasil yapcan ben ayrilmak istiyorum hadi eyvallah diyecen bitcek isteBunu Nasıl yapmalıyım
Buluştuğumuz da oturduğumuz olur ama nadir ayda 2 kere bulSadece cinsellik amaçlı mı görüşüp buluşuyor normalde sana olan tavırları nasıl?
kafamda deli sorularGörmemesi anormal bence,demek ki senden etkileniyor