- 14 Eylül 2015
- 273
- 374
- 103
- Konu Sahibi cahide_01_
-
ne kadar gerizekalı oldugunu gösteriyorsun mesajında.Ne kadar iyi niyetlisin.Allahından bul terbiyesiz.Sen kimsin ki bedduan kabul olsun.Kocam bende bende kocamda ihtiyacımızı gideriyoruz canım.Allah agzından çıkanı koynuna soksunda kendi bedduanda boğul inşallah.
Bravo diyorum durustmus. Istese bunu saklayabilirdi de ruhunuz bile duymazdi.Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.
Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.
Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.
Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.
Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.
Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.
Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.
Siz olsanız ne yapardınız?
Ayyy pislik..ramazan ramazan.hic mi utanmamış.o pis kadınlarla nasıl beraber olmuş
en azından durust olmus tabi ama bu yaptigi seyi degistirmez ayrilmak en dogrusuŞu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.
Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.
Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.
Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.
Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.
Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.
Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.
Siz olsanız ne yapardınız?
Geçenlerde bir yazı okumuştum.ya bu genel evde yasayan pislik adi kadinlarin allah belasini versin..tabi oraya gid3n erkeklerinde.birde neden izi. veriliyor boyke igrenc biseye..aklim almiyor ya..limon satan bamusuyla gecinenleri hic rahat birammiyorz zabitalar falan ama bu pislige goz yumuluyor..bu nedir ya ..konu sahibi tabikide ayril
tobe tobe o pislik kadinlari mi savinuyorsun.acliktan gebersinler ya coluk cocugunu okutmak icin genel ev.....Geçenlerde bir yazı okumuştum.
Genelevde çalışan kadınların çoğu mecburiyetten dolayı oradaymış. Yani paraya ihtiyaçları olduğu için.
Çoğunun çocuğu bilmiyormuş onların oralarda çalıştığını. Çocuklarını okutmak,onlara bakmak için bu işe katlanıyorlarmuş. Her ne kadar kulağa hoş gelmese de, lütfen bu kadar acımasızca yorum yapmayın. Genellemeyin. Bilmediğimiz o kadar şey olabilir ki.
Siz de fazla mantıklısınız biraz da vicdanlı olun.tobe tobe o pislik kadinlari mi savinuyorsun.acliktan gebersinler ya coluk cocugunu okutmak icin genel ev.....
ya vallahi sen sakasin ya biraz mantikli ol her ac kalan or......yapiyorrrrr
Bu mesleği yapmayan bir kadın ile birlikte olsaydı, ikinci şansı verebilirdiniz... herkes ikinci bir şansı hakkeder.
tobe tobe o pislik kadinlari mi savinuyorsun.acliktan gebersinler ya coluk cocugunu okutmak icin genel ev.....
ya vallahi sen sakasin ya biraz mantikli ol her ac kalan or......yapiyorrrrr
Bu erkekler ne iğrenç mideleride bulanmıyor. Ben olsam tiksinirdim partnerimden
ve onlar bunu sürekli yaptığı için bu sektör tutunuyor...Asıl mide bulandırıcı olanlar erkekler..
Parayla insan bedeni satın alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?