Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Film sahnesi gibi :) Aynanın önundeki makyaj malzemelerini savurmak falan.Siz erkek arkadaşınızla yada başkasıyla cinsellik yaşıyor musunuz hanımefendi.Siz ihtiyaclarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Adam ihtiyaç gidermiş.Karnı acıkınca restauranta gidilir gibi mesela.Arkadaşınız umarım gerekli saglık guvenlik tedbirlerini alarak ihtiyacını gidermiştir.

Yıl olmuş 2017 hala geneleve giden erkek mi kaldı ya? Erkek arkadaşınız da maşallah yani şeyi nereye götürürse onun peşinde mi gidiyor? Böyle bir adamla hala ilişki yürütmek de yani, ne bileyim.

Konu bana inandırıcı gelmedi,fazla türk filmi replikleriyle yazılmış,ayrıca dün gidip bugün size itirafmı etti? Anlattığın kadar iyi biriyse zaten o tür yerlerde işi olmaz yani amatörce bir hikaye...

Ne kadar iğrenç meta olarak insanı lanse edici bir cümle biz hayvan değiliz duygularımız var insanlara özgü birşey

Ayyy ALLAH ım çok karışık bir durum ama ayrılmalısın. Zaten bu g.n.l ev muhabbeti ne çok takıntılıyım.

Ne kadar iğrenç meta olarak insanı lanse edici bir cümle biz hayvan değiliz duygularımız var insanlara özgü birşey
Hayvanlarında duyguları ve ihtiyacları var tıpkı insanlar gibi.İhtiyaçlarımız olması size igrenç geliyorsa o sizin duşunceniz.Oyleyse cinsellik yaşayan herkes igrenççççç

Hayvanlarında duyguları ve ihtiyacları var tıpkı insanlar gibi.İhtiyaçlarımız olması size igrenç geliyorsa o sizin duşunceniz.Oyleyse cinsellik yaşayan herkes igrenççççç
Bayanlar konu sahibesi bile burada yok. Bana da inandırıcı gelmedi konudan çok efektlere önem verilmiş. Siz de birbirinize düşmeyin banlanırsınız geçen başıma geldi de sevmedim.

Hayvanlar duygusuzdue ihtiyaç şeklinde anlattığınız gibi ama insanlar duygularıyla hareket ederler siz insanları hayvanlara benzettiniz ihtiyacı varmış ya nolacak dediniz çok iğrenç

Genelev ne ya hala oraya gidecek kadar ezik erkekler kalmis mi?
Gece barda clupte biri ile tanistim birlikte olduk dese anlarim
Anlarim ve ayrilirim
Ama gecip karsima genelev dese beni gulme alir bi defa

Bayanlar konu sahibesi bile burada yok. Bana da inandırıcı gelmedi konudan çok efektlere önem verilmiş. Siz de birbirinize düşmeyin banlanırsınız geçen başıma geldi de sevmedim.
Arkadaşlar,bugün üyelik alınmış,tek mesaj ve tartışmalı bir konu.Ortaya bir mesaj atmış ve seyrediyor şu anda.Bir kaç gündür o açıyor,mune banlıyor,bence aynı üye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…