- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi cahide_01_
-
Aynen. Yoldan geçerken kendini tutamamış geneleve gitmiş sevgilisi bak sen şu işeçok ezbere yazılmış bir konu değil mi sizce de
canı sıkılan trollemeye çalışıyorAynen. Yoldan geçerken kendini tutamamış geneleve gitmiş sevgilisi bak sen şu işe
Söylemeyi düşünüyorum ama o da ayni kafadaysa kocasini bana savunursa yapabileceğim pek birsey kalmıyor.Annesine soyleyin lutfen anne buna kayitsiz kalamaz
Cocukta psikolojik tramvaya bile sebep olabilir
Ikisi de onursuzca..Hayatinda birisi varken
Ne kadar iğrenç meta olarak insanı lanse edici bir cümle biz hayvan değiliz duygularımız var insanlara özgü birşeyFilm sahnesi gibi :) Aynanın önundeki makyaj malzemelerini savurmak falan.Siz erkek arkadaşınızla yada başkasıyla cinsellik yaşıyor musunuz hanımefendi.Siz ihtiyaclarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Adam ihtiyaç gidermiş.Karnı acıkınca restauranta gidilir gibi mesela.Arkadaşınız umarım gerekli saglık guvenlik tedbirlerini alarak ihtiyacını gidermiştir.
Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.
Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.
Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.
Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.
Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.
Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.
Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.
Siz olsanız ne yapardınız?
Hayvanlarında duyguları ve ihtiyacları var tıpkı insanlar gibi.İhtiyaçlarımız olması size igrenç geliyorsa o sizin duşunceniz.Oyleyse cinsellik yaşayan herkes igrençççççNe kadar iğrenç meta olarak insanı lanse edici bir cümle biz hayvan değiliz duygularımız var insanlara özgü birşey
Bayanlar konu sahibesi bile burada yok. Bana da inandırıcı gelmedi konudan çok efektlere önem verilmiş. Siz de birbirinize düşmeyin banlanırsınız geçen başıma geldi deHayvanlarında duyguları ve ihtiyacları var tıpkı insanlar gibi.İhtiyaçlarımız olması size igrenç geliyorsa o sizin duşunceniz.Oyleyse cinsellik yaşayan herkes igrenççççç
Hayvanlar duygusuzdue ihtiyaç şeklinde anlattığınız gibi ama insanlar duygularıyla hareket ederler siz insanları hayvanlara benzettiniz ihtiyacı varmış ya nolacak dediniz çok iğrençHayvanlarında duyguları ve ihtiyacları var tıpkı insanlar gibi.İhtiyaçlarımız olması size igrenç geliyorsa o sizin duşunceniz.Oyleyse cinsellik yaşayan herkes igrenççççç
Ne kadar iğrenç meta olarak insanı lanse edici bir cümle biz hayvan değiliz duygularımız var insanlara özgü birşey
Arkadaşlar,bugün üyelik alınmış,tek mesaj ve tartışmalı bir konu.Ortaya bir mesaj atmış ve seyrediyor şu anda.Bir kaç gündür o açıyor,mune banlıyor,bence aynı üye..Bayanlar konu sahibesi bile burada yok. Bana da inandırıcı gelmedi konudan çok efektlere önem verilmiş. Siz de birbirinize düşmeyin banlanırsınız geçen başıma geldi desevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?