sevgilim benden vazgeçti :(

Lütfen üzülmeyin,yine bir sevgili çift bulur,partneri ile flörtleşir ve yeniden hamile kalırsınız hatta yeniden katil olursunuz.....Okulmuş,meslekmiş,aile ya da vicdanmış zaten hak getire.....Sevişin ne demek zaten sevişmek için yaratılmışız dimi?
Konu bana inandırıcı gelmiyor,19 yaşında bir genç kızın kendi hayatını katletmesi hem de bu kadar ucuz bir şekilde hiç inandırıcı değil.Umarım gerçek değilsindir....

çok gerçeğim. ve gerçek olmamayı ne kadar dilediğimi bilemezsiniz.

Şu x,y muhabbetinin aynısını ilkokul 7. sınıfta yaşadım. Ama ben çocuktum yani anlayabileceğin üzere. Bir an önce olgunlaşmanı diliyorum

x söylediklerinde haklı bence.

kız ilişkiye başlarken y ile senin bir ilişkin yoktu. ben de sevgilimle çıkmaya başlarken onun da 2 tane platoniği vardı gelsin onlar da bizi mi ayırsın?

y ve siz kötü kalbinizin cezasını çekin bence. ha x de y de siz de aynı b.kun lacivertisiniz o ayrı ama x bir nebze daha masum.

bebek falan filan da korunmayı bilmiyorsanız sevişmeyin üniversite çağında kendi başınıza çocuk yapıp bir de aldırmak ne oluyor? aileniz uzayda falan yaşıyor sanırım.

Reactions: KV_

Sabah sabah canım cacık çekti sayende

çok gerçeğim. ve gerçek olmamayı ne kadar dilediğimi bilemezsiniz.

Gerçekseniz şu an ki anlattıklarınız için sadece üzülürüm,

Siz artık ne yapmayı hedefliyorsunuz asıl mesele bu!

Bir çizginiz olsun bu yaşadıklarınız da bunun için vesile!

Sadece etkisiz eleman olmayın hayat çok uzun, sizin varlığınızın bir gayesi olsun, hedef belirleyin ama aşk hayatınız için,sevişmek için değil...

Yaşınız çok küçük sadece size söyleyebileceklerim yitip gitmeyin aslında ne yapmanız gerekiyor çok iyi biliyorsunuzdur...

İkili ilişkide kendinize saygınız olsun,şu an fazlaca düşünmeniz gereken geleceğiniz için okulunuz ve mesleğiniz olsun....

Suç ailede arkadaşım "AMAN KIZIM ÜNİ OKUSUN" "AMAN MESLEK SAHİBİ OLSUN DA NE OLURSA OLSUN" büyütene kadar markete göndermezler sakınıp yollarlar uzaklara sonuç AR, NAMUS, İFFET ELDEN GİTTİ okulunu bitirir övünür birde çocuğuyla yediği haltları bilmeden açıkçası önemsemeden. Burdanda anlasılıyo ki bu milletin dini imanı PARA olmuş Zenginlik olmuş...... yazıklar olsun be

iki üç kez okudum çok hoş bir yorum olmuş :) den den koyuyorum

Nerden tutsan elinde kalan bir konu.x senin elinden almış.Sonra sen x'in elinden almışsın.Y çifte ajan gibi ikinizle de oynamış.Önce onu bırakmış şimdi seni bırakıyor.Bu arada yaşanan bir hamilelik.Kürtaj.

Yavrum sen oraya okumaya gitmedin mi?Sıyrıl bütün bunlardan ve okuluna odaklan.

İnsanız,hata yaparız.Aynı hataları tekrarlarsan sıkıntı.Bırak herşeyi.Oku,derslerine yoğunlaş.Seni ne x ne y ne a b c kurtaracak.Seni okuman kurtaracak bir tek.

Sence tek sorun sevgilinin seni gözden çıkarması mı?

Hataların için başkalarını suçlamayı bırak da kendine öz eleştiri yap biraz. Hayatını bu hale getiren de sensin düzeltecek olan da sensin. Bari bundan sonra geri dönülmez hatalar yapma aklını başına al...

Üniversite öğrencisisiniz yahu paragraf filan koyun en azından.
X kim y kim karmakarışık oldu bende.
Daha 1.sınıfsınız gerek var mı böyle olaylara.
Derslerinize odaklanın.

Lütfen yazarken yazım kurallarına satır başlıklarına, imla kurallarına vs. dikkat edin.
Akıcı yazmaya gayret edin.
Üniversite öğrencisisiniz.

ablalarım derslerime odaklıyım bölüm 7.siyim zaten. psikolojik olarak kötüyüm birazcık iyi söze ihitiyacım vardı.

Konu sahibi sayısalcı galiba x ,y, a,b derken okuyamadım sonuna kadar .
Kim ölmüş aşktan neden inatla o olsun istiyorsun öncelikle derslerine odaklan ve kimsenin seni kullanmasına izin verme lütfen .

haklısınız. benim üzüldüğüm şey bu kadar acı çektiğim acının bir şeye değmesi. evet buradaki herkes haklı bebek katiliyim. bir gün nasip olur da çoçuğum olursa başını okşarken bu bebek gelecek aklıma. inanın elimde olsaydı aldırmazdım. benim çektiğim vicdan azabını kimse yaşamasın.
Konu sahibi sayısalcı galiba x ,y, a,b derken okuyamadım sonuna kadar .
Kim ölmüş aşktan neden inatla o olsun istiyorsun öncelikle derslerine odaklan ve kimsenin seni kullanmasına izin verme lütfen .

Şok içinde okudum, kızım sen hayatına neler yapmışsın ya. Doğuda bir ile gitmişsin ama neler yaşamışsın pes yani.
Tamam şaşkınlık sahvasını geçiyorum. Acilen ayrıl çocuktan eğitimini tamamla. Zaten çocuk aldırmak falan boyundan büyük işlere girip kendi kendini perişan etmişsin daha da fazla hata yapma hatanın neresinden dönülse kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…