• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim benden vazgeçti :(

Lütfen üzülmeyin,yine bir sevgili çift bulur,partneri ile flörtleşir ve yeniden hamile kalırsınız hatta yeniden katil olursunuz.....Okulmuş,meslekmiş,aile ya da vicdanmış zaten hak getire.....Sevişin ne demek zaten sevişmek için yaratılmışız dimi?
Konu bana inandırıcı gelmiyor,19 yaşında bir genç kızın kendi hayatını katletmesi hem de bu kadar ucuz bir şekilde hiç inandırıcı değil.Umarım gerçek değilsindir....

çok gerçeğim. ve gerçek olmamayı ne kadar dilediğimi bilemezsiniz.

Şu x,y muhabbetinin aynısını ilkokul 7. sınıfta yaşadım. Ama ben çocuktum yani anlayabileceğin üzere. Bir an önce olgunlaşmanı diliyorum :süslü:

x söylediklerinde haklı bence.

kız ilişkiye başlarken y ile senin bir ilişkin yoktu. ben de sevgilimle çıkmaya başlarken onun da 2 tane platoniği vardı gelsin onlar da bizi mi ayırsın?

y ve siz kötü kalbinizin cezasını çekin bence. ha x de y de siz de aynı b.kun lacivertisiniz o ayrı ama x bir nebze daha masum.

bebek falan filan da korunmayı bilmiyorsanız sevişmeyin üniversite çağında kendi başınıza çocuk yapıp bir de aldırmak ne oluyor? aileniz uzayda falan yaşıyor sanırım.

• Beğen
Reactions: KV_
Oğlum böyle uçkuruna sahip çıkamayıp, kadınları hamile bırakan, sonra da bebeği aldıran, iki kız arkadaşı birbirine düşüren, her biriyle ayrı ayrı gönül eğlendiren bir insan olmaz umarım. İyi insan olmak, iyi insan yetiştirmek zor bu devirde.

Bu elemandan cacık olmaz. Okumana bak.

Sabah sabah canım cacık çekti sayende :D

çok gerçeğim. ve gerçek olmamayı ne kadar dilediğimi bilemezsiniz.

Gerçekseniz şu an ki anlattıklarınız için sadece üzülürüm,

Siz artık ne yapmayı hedefliyorsunuz asıl mesele bu!

Bir çizginiz olsun bu yaşadıklarınız da bunun için vesile!

Sadece etkisiz eleman olmayın hayat çok uzun, sizin varlığınızın bir gayesi olsun, hedef belirleyin ama aşk hayatınız için,sevişmek için değil...

Yaşınız çok küçük sadece size söyleyebileceklerim yitip gitmeyin aslında ne yapmanız gerekiyor çok iyi biliyorsunuzdur...

İkili ilişkide kendinize saygınız olsun,şu an fazlaca düşünmeniz gereken geleceğiniz için okulunuz ve mesleğiniz olsun....

herkese merhabalar. benim bu sitedeki ilk konum. gerçekten ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. ben yazmasını anlatmasını çok becerebilen bir insan değilim. o yüzden rica ediyorum cesaretimi kırmayın ve incitmeden yorum yapmaya çalışın. anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim. öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. ben 19 yaşındayım geçen sene doğuda bir ile üniversite okumak için geldim. ve sevgilimle burada tanıştık. ikimizde aynı fakültede farklı bölümler okuyoruz. bölümlerimiz aynı binada. sanırım öncelikle nasıl tanıştığımızı anlatmalıyım. benim kaldığım yurttan x adında bir arkadaşım vardı. bu arkadaşım bizi sevgilimle tanıştırdı. sevgilime de y diyeyim. biz kalabalık bir arkadaş grubu olduk. x ve y aynı bölümdeler bu arada. gel zaman git zaman y ile aramızda bir yakınlaşma oldu fakat x de y hakkında konuşuyordu sürekli ona mesaj atıyordu. size kısaca özet geçeyim. x için y bana açılmasına ve xi sevmediğini söylemesine rağmen y den vazgeçtim. çünkü ben hiç bir zaman bir erkeği arkadaşıma tercih etmedim. zaten bir ilişkim de olmamıştı. bir de x gelip bana y şöyle dedi böyle yaptı falan diyordu. o anlattıkça bana da aynı şeyleri dediğini görüyordum. ve ben bir erkeğin ikimizi böyle kullanmasına izin vermek istemedim ve x ile konuştum. bu arada y den hoşlanıyordum da. x ile konuştuktan sonra x y yi bitirdiğini onunla bir daha konuşmak istemediğini söyledi. zaten ben bu konuşmayı y onu sevmediğini ve arkadaş kalmaları gerektiğini söylediğinde ağlarken anlattım. ikimize umut verdiğini ve bizi birbirimize düşüreceğini söyledim. ve birbirimize sarıldık. sonra ne oldu biliyor musunuz 2 gün sonra çıkmaya başladılar. ben y ile konuşmayı kestim fakat aynı grupta olduğumuz ve xin sevgilisi olduğu için görüyorduk birbirimizi. bu sırada x sürekli odama gelip y yi ve onun ne yaptığını falan anlatıyordu. odama 5 dk uğrasa bile sadece yden bahsediyordu ve benim kıyafetlerimi alıp gidiyordu. bir de beni tembihliyordu sakın senin kıyafetlerin olduğunu söyleme diye. hatta abartıp beni azarlamışlığı var yanında kıyafete naptın kötü olmuş diye. ha bir de sonradan öğrendiğime göre beni sürekli arkadaşlarıma y ye kötülüyormuş şunun yürüyüşe bak keko vs diyerek. sonradan farkettim ki sürekli beni kötülüyor kıskanıyormuş. oyssa kendisi bana gelip sen benden güzelsin vs demişti. her neyse y kişisi bana hala bakışlar atmakta beni kıskanmaktaydı. ben de ynin ev arkadaşı ve sevgili ile kankaydım ve zaten aynı arkadaş grubundaydık. bu sebepten sürekli evlerine girip çıkma durumları oluyodu ve x y yi sürekli tembihleyip benimle konuşmaması gerektiğini söylüyordu ben bunları y nin ev arkadaşı a diyeyim ve yakın arkadaşım ve anın sevgilisi b diyeyim onlardan öğreniyordum. ama ben x in yanına gidince beni öpüyor sarılıyordu. ben y ile konuşmuyordum oysa ki y yi tembihleyimp onunla aynı odada yalnız kalma demesine gerek yoktu. y ile a da yakın arkdaşlar ve beraber hazırlık okumuşlar yani 2 senelik arkadaşlar. hatta y ve anın anneleri geldiğinde ben de tanışmıştım ve ynin annesi siz küs müsünüz falan demişti. bunlar 2 ay kadar çıktılar ve y ile aramızdaki hisler arttı ve ben xe olan hırsımdan y ye x ile ayrılmasını söyledim ve ayrıldılar. ve biz çıkmaya başladık. ve x durmayıp onu aldattığımızı yaydı ve orospulukla suçladı. tüm fakülteye yaydı insanlar yanımdan asansörde sevgililerini çekmeye başladı düşünün. ben herşeyi tam yazamıyorum aklınıza takılan birşey varsa sorun. bu arada y x ile çıkarken annesine sürekli beni anlatıyormuş o yüzden annesi benimle tanışmış. x de annesi geldiğinde sürekli sakın onunla konuşmayın falan demiş. ama yine yüzüme gülüyordu tabi. ben tabi hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyordum ve psikolojim pertti anlayacağınız. y bana çok destek oldu hep elimi tuttu ama bir güven problemi vardı x ile çıkmasından dolayı. x ile çıkma sebebi de bana anlattığı x hakkındaki olumsuz yorrumları x e anlatmam o malum gece ve xin bunları ynin yüzüne vurması. sana çok sinirlendim pişman ol diye yaptım dedi ama inanmadım hep bir güven problemi oldu. her neyse neredeyse ilişkimizin birinci yılı. bunları size ilişkimizin temelinin sağlam olmadığını göstermek için anlattım. y ile çıktıktan sonra birçok arkadaşımla konuşmamaya başladık xin iftiraları yüzünden. yanımda olan insanlar vardı tabi ama ben arkadaş kaybetmemiş bir insandım ve bana bu çok ağır geliyordu. bir yıl içinde çok ayrıldım çok kavga ettim ama ynin beni sevdiğinden emin oldum. evet emin oldum. şimdi sorun ne derseniz y okulu bıraktı ve hayalindeki bölüm için tekrar hazılanmaya başladı. ikimizde bu şehri sevmedik hiç ve ben gitmeyi teklif ettim ama onun burada evi vardı ailesi ona ev almıştı ve sorumlulukları var diye kabul etmemişti. şimdi okulu bıraktı ve gitmeyi düşünüyor. bu arada 3 hafta kadar önce hamile kaldım y den ve mecburen bebeği aldırdık. ama bebeği duyunca o kadar heyecanlandı ki görünce çok mutlu oldu ama mecburduk işte. bu süreçte ailemi düşünerek nasıl böyle biri oldum diye depresyona girdim ve y ye çok kötü davrandım. tabi geçti bu süreç aramız iyidi. her neyse kısaca sevgilim gitmeyi düşünüyor ve bana da gel diyor fakat ben gidemem ailem izin vermez. o da sürekli ayrılacağımızı söylüyor. korku değil ayrılacaz diyor. seni seviyorum ama uzaktan olmaz diyor. ve bana kötü davranıyor psikolojikmen. ben de onun için o kadar şeye katlanmışken yapayalnız kalmışken beni böyle bırakmasına benden vazgeçmesine dayanamıyorum. daha sınavı haziranda ama şimdiden böyle. ve gidip gitmiyeceği de belli değil. sizce napmalıyım eksik yerler var bir seneyi sığdıramadım. ha bu arda annesi ile de aram kötü annesi ile benim yüzümden kavga etmişti ve kadın evi terketmişti ziyaret sırasında. tabi bunun büyük bir etkisi var bence çünkü çok ana kuzusu sürekli annesiyle konuşur hergün en az 3 kere. babasının mesleğinden dolayı annesi ile arkadaş gibi olmuşlar hep beraberlermiş. babanın yokluğunda birbirlerine destek olmuşlar. işte böyle pek anlatamadım ama sevgilimin benden vazgeçmemesi için ne yapmalıyım yadım edin lütfen.

Suç ailede arkadaşım "AMAN KIZIM ÜNİ OKUSUN" "AMAN MESLEK SAHİBİ OLSUN DA NE OLURSA OLSUN" büyütene kadar markete göndermezler sakınıp yollarlar uzaklara sonuç AR, NAMUS, İFFET ELDEN GİTTİ okulunu bitirir övünür birde çocuğuyla yediği haltları bilmeden açıkçası önemsemeden. Burdanda anlasılıyo ki bu milletin dini imanı PARA olmuş Zenginlik olmuş...... yazıklar olsun be

• Beğen
x =y denkleminde bir yeriniz olmadigini dusunuyorum. Keske bu kadar x, y , a, b yi dersleriniz icin kullansaniz da okul birinicsi olsaniz... Sizden vazgecen insanla sizin ne isiniz var benn anlamadim ? Zaten y nin niyeti tamamen eğlence, bu yasta bir cocuktan ne beklenir ki ? Heves ediyor belli ki. ilgisi gecince de vazgeciyor. Ve ben kesinlikle seni bu konuda haksiz buldum. Aileleriniz sizi oraya okumaya yolluyor siz orada elin cocuklarindan hamile kaliyorsunuz. Cidden pes dogrusu. Bunun adi asla cahillik degil... Yalniz y ye 0 rakamini verelim , gorunuse gore yutan eleman kendisi...
iki üç kez okudum çok hoş bir yorum olmuş :) den den koyuyorum

Nerden tutsan elinde kalan bir konu.x senin elinden almış.Sonra sen x'in elinden almışsın.Y çifte ajan gibi ikinizle de oynamış.Önce onu bırakmış şimdi seni bırakıyor.Bu arada yaşanan bir hamilelik.Kürtaj.

Yavrum sen oraya okumaya gitmedin mi?Sıyrıl bütün bunlardan ve okuluna odaklan.

İnsanız,hata yaparız.Aynı hataları tekrarlarsan sıkıntı.Bırak herşeyi.Oku,derslerine yoğunlaş.Seni ne x ne y ne a b c kurtaracak.Seni okuman kurtaracak bir tek.

Sence tek sorun sevgilinin seni gözden çıkarması mı?

Hataların için başkalarını suçlamayı bırak da kendine öz eleştiri yap biraz. Hayatını bu hale getiren de sensin düzeltecek olan da sensin. Bari bundan sonra geri dönülmez hatalar yapma aklını başına al...

• Beğen
Üniversite öğrencisisiniz yahu paragraf filan koyun en azından.
X kim y kim karmakarışık oldu bende.
Daha 1.sınıfsınız gerek var mı böyle olaylara.
Derslerinize odaklanın.

Lütfen yazarken yazım kurallarına satır başlıklarına, imla kurallarına vs. dikkat edin.
Akıcı yazmaya gayret edin.
Üniversite öğrencisisiniz.

ablalarım derslerime odaklıyım bölüm 7.siyim zaten. psikolojik olarak kötüyüm birazcık iyi söze ihitiyacım vardı.

Konu sahibi sayısalcı galiba x ,y, a,b derken okuyamadım sonuna kadar .
Kim ölmüş aşktan neden inatla o olsun istiyorsun öncelikle derslerine odaklan ve kimsenin seni kullanmasına izin verme lütfen .

haklısınız. benim üzüldüğüm şey bu kadar acı çektiğim acının bir şeye değmesi. evet buradaki herkes haklı bebek katiliyim. bir gün nasip olur da çoçuğum olursa başını okşarken bu bebek gelecek aklıma. inanın elimde olsaydı aldırmazdım. benim çektiğim vicdan azabını kimse yaşamasın.
Konu sahibi sayısalcı galiba x ,y, a,b derken okuyamadım sonuna kadar .
Kim ölmüş aşktan neden inatla o olsun istiyorsun öncelikle derslerine odaklan ve kimsenin seni kullanmasına izin verme lütfen .

Şok içinde okudum, kızım sen hayatına neler yapmışsın ya. Doğuda bir ile gitmişsin ama neler yaşamışsın pes yani.
Tamam şaşkınlık sahvasını geçiyorum. Acilen ayrıl çocuktan eğitimini tamamla. Zaten çocuk aldırmak falan boyundan büyük işlere girip kendi kendini perişan etmişsin daha da fazla hata yapma hatanın neresinden dönülse kardır.

Back