Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

Hangi birine kizayim ne diyeyim bilemedim, ben utandim her birinden luzumsuz bif lakayitlik icindeki doktora mi laf edeyim( cok daha profesyonel soru kaliplari var mesela), zamparaligi meziyet addeden eski sevgilinize mi, kizıp sinirlendirmek icin zenci-grup vs. muhabbeti yapan size mi?? Edep ya-Hu!! Insan birak karsi cinse, baska bir insana bu laflari eder mi.
Bu arada mantar sizde yok ise coktan aldatildigini soyleyen arkadasimizi dikkate al bence

doktorla arasında geçen basit bir diyalog, şakalaşma neredeyse. sizin söylediğiniz ise çok çirkin, söylenmemesi gereken bir şey cidden. büyütmüşsünüz
Haklısınız gözüm döndü ne bileyim.Yani 1 saattir tanıstıgı adamla bu muhabbet nasıl yapılır

Ya biz en son 1 sene önce bir seyler yaşadık.Mantarı da 4 aydır var galiba hatta senden dolayı dedi bana.Bilmiyorum aldatcagı hic aklıma gelmedi

İkiniz de hatalısınız. Hadi doktorla aralarında seviyesiz bir şekilde şakalaşmışlar, gelip size anlatması çok absürt. Sizin söyledikleriniz de yenilir yutulur cinsten değil.

İkiniz de hatalısınız. Hadi doktorla aralarında seviyesiz bir şekilde şakalaşmışlar, gelip size anlatması çok absürt. Sizin söyledikleriniz de yenilir yutulur cinsten değil.
Bitirdi zaten.Geri dönmemek üzere

Am
Adama toplu severim dersen bitirir ilişkiyi elbet
Adama toplu severim dersen bitirir ilişkiyi elbette.
Ya tamam haksızımda onun muhabbeti cok mu seviyeli? Benim bitirmem gerekmiyor muydu

Evet seviyesiz farkındayım ama onun o tarz konuşması canımı sıktı
Canınız sıkılmış misilleme yapmışsınız ilk cümleniz iyiymiş gerisine gerek yokmuş işte. Neyse olan olmuş. Kendisi seviyesiz muhabbetlere girerken sorun yok da... Kadın olduğunuz için siz söylemeyin diye bekliyor. Uygun biri değilmiş zaten boşverin

Bazıları kısasa kısas olmayınca karşı tarafın ne hissettiğini anlamıyor. Sen onun çikolata muhabbetine gülüp geçmelisin ama o senin "toplu severim" muhabbetine gülüp geçemez. Errrkek çünkü. Adam seviyesiz bir adammış zaten. Ayrılmakla iyi yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…