- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi lilywhitee
Ohoooo Melisa Defne siz de her seferinde hikayeyi değiştiriyorsunuz ama24 yaşındayım. İzmirliyim. Tek yaşıyorum.2 senedir hayatımda biri var kendisi 32 yaşında Rizeli ve orada yaşıyor. İzmir'e iş için geliyordu o zaman tanışmıştık. Biz uzun süre beraber olduk. Artık evlenicez gözüyle baktığım için bütün bunları yaptım. O ise gidip Rizeden bir kızla nişanlandığını söyledi. Büyük bir şok geçirdim. Böyle olması gerekiyor dedi. Onu sinirden patakladım. Şuan hala unutamıyorum onu. Ben ona saplantılı kaldım. Bu saatten sonra başkasıyla olmam mümkün değil. Ya o ya hiç. Onu o kızdan nasıl ayırabilirim.Ne yapacağım. Hamileyim yalanı atsam ortaya nişanı atar mı ?
Hani 2 aylık hamileydiniz yaşı bir 25 bir 38 olan sevgilinizin karısı da hamileydi hani?
Sevgilimin karısı hamile ?
Lütfen hakaret etmeden bana yardımcı olmaya çalışın. Bende doğru birşey yapmadığımı biliyorum evli biriyle beraberim daha 24 yaşındayım annem ve üvey babamla yaşıyorum. Sürekli duygusal boşluğa düşüyorum. Geçen sene o süre zarfında tanıştık bu kişiyle. Derdimi anlatacağım bir kardeşim yok...
www.kadinlarkulubu.com
Evlenmeden hamile kaldığım için sevgilimin ailesi beni istemiyor?
22 yaşındayım. Üniversiteyi yeni bitirdim. Babam öldü hiç kardeşim yok. Annemle beraber yaşıyorum. 3 senedir hayatımda biri var kendisi 25 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Annem öğrenince aramız çok fena bozuldu. Sevgilim anneme açıklamasını yaptı özür diledi. Annem aldırmamı istiyor ve...
www.kadinlarkulubu.com
Siteye gelmediğiniz sürede kedi gibi 2 ayda doğum mu yaptınız? Adam da hangi ara boşandı hangi ara başkasıyla nişanlandı ?
Çakmak gazı mı kokluyorsunuz ne yapıyorsunuz?