Ben olsam yine kalkmış senin çavuş diye söylerdim sevgilimeKızlar nasıl anlatsam bilmiyorum. Ben çok kıskanç biriyim. Geçen gün sevgilimin işyerine gittim dışarıda ayaküstü konuşmak için. Geçiyordum uğradım. Neyse biz sarılınca fark ettim ki ereksiyon olmuş. Ama hani oyle uzun uzun sarılmadık. Daha önceden olmuş bişey mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Acaba iş yerindeki birinden mi etkilendi? Ben mi kafamda kuruyorum. Sonra biraz durduktan konuştuktan sonra tekrar sarildim ve hissetmedim öyle birşey.
şimdi ben bir tanesine sahip değilim ama o uzuv bazen çok alakasız anlarda/alakasız şeylere fiyuv yapabiliyor. öncelikle sakin olun :)
Hep söylüyorum iyi ki erkek değilim herhangi bir görsel görmesem bile muhtemelen her gün uçuşa kalkmış şekilde bana selam çakardı.
Sordum yani 2dk da oyle olmasi imkansiz. Ve biliyor musun beni hiç kıskanmiyor son zamanlarda hrp brn kıskanıyorum onuKuracagina sorsaydin bu ne hal beni mi özledin diye, tepkisini görürdün, belki yine çıplak modellere bakarken yakalamissindir nisanlini
İmkansız değil saniyede tepki verir onların pipileri, biz gibi ilgi beklemez anlık dikilirler yaniSordum yani 2dk da oyle olmasi imkansiz. Ve biliyor musun beni hiç kıskanmiyor son zamanlarda hrp brn kıskanıyorum onu
İyi de acik giyinmedim ve upuzun kalin bi mont vardi ustumdeİmkansız değil saniyede tepki verir onların pipileri, biz gibi ilgi beklemez anlık dikilirler yanisen kendine olmadığını hissediyorsan orası ayrı orasını biz bilemeyiz
İyi de acik giyinmedim ve upuzun kalin bi mont vardi ustumde
Ya bana çok yorgunum uykusuzum dedi. Ustelik beni is yerine de goturmedi. Sen çıkma ben inerim aşağı yorulma dedi bana.araya gireceğim çok pardon ama şu kalın montu bir soysam diye sıfır nokta iki saniyede düşünüp bir nokta iki saniyede uçurmuş olabilir aşağıdakini.
Ya bana çok yorgunum uykusuzum dedi. Ustelik beni is yerine de goturmedi. Sen çıkma ben inerim aşağı yorulma dedi bana.
Daha once beni aldatmaya yeltendiği için bir şeyler ariyorum davranisinda. Ya benim ona deger verdigim kadar deger vermiyor bana. Beni uzun zamandir hic kıskanmiyor. Ya madem bu kadar yorgun uykusuz pat diye eteksiyon olmus. Ustelik sarildigim an farkettim.yorgunken uykusuzken bile sizin yorulmanızı istememiş, normalde böyle tatlı davranmayan biri olduğu için mi şu sevimli davranışın arkasında bir şey arıyorsunuz?
Böyle hastalıklı düşüncelere kapılmak yerine niye devam ediyorsunuz?Daha once beni aldatmaya yeltendiği için bir şeyler ariyorum davranisinda. Ya benim ona deger verdigim kadar deger vermiyor bana. Beni uzun zamandir hic kıskanmiyor. Ya madem bu kadar yorgun uykusuz pat diye eteksiyon olmus. Ustelik sarildigim an farkettim.
Daha once beni aldatmaya yeltendiği için bir şeyler ariyorum davranisinda. Ya benim ona deger verdigim kadar deger vermiyor bana. Beni uzun zamandir hic kıskanmiyor. Ya madem bu kadar yorgun uykusuz pat diye eteksiyon olmus. Ustelik sarildigim an farkettim.
Söz verdi hataydi dedi. Hala seviyorum onu. Ben zaten her defasinda yuzune vurdum. Ciddiyiz. Ama surekli acaba is yerinde birinden etkileniyor mu diye kafamda kuruyorum. O hic beni kıskanmıyor. Hic sormuyor kim var calistigin yerde diye. Hep ben soruyorum.işte şimdi anlamaya başladım. bu ereksiyonu boşverin, hiçbir anlam çıkaramazsınız bu fizyolojik tepkiden çünkü yakalayamazsınız ipin ucunu, belki sevgiliniz bile saptayamaz neye/neden kalktığını. siz sizi daha önce aldatmaya yeltenmiş, değersiz hissettiren biri ile sevgilisiniz, cidden eğer pipisini başkasına kaldırdığını öğrenince mi ayrılacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?