• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim başka bir kızla aynı tabaktan yemek yemiş

Benim için bu söylediğiniz gayet normal, bir tabak patatesi ya da bir pilavı ikiye bölüp yemenin çok büyük yakınlık gerektirdiğini düşünmüyorum. Biz de iş arkadaşlarımla yaparız
Aslında burada sevgili kısmından daha çok midenin alması önemli şahsen ben herkesle aynı tabaktan yemek yiyemem midem almaz.

Aslında burada sevgili kısmından daha çok midenin alması önemli şahsen ben herkesle aynı tabaktan yemek yiyemem midem almaz.
Sizin asıl derdiniz mide değil şu an, ayrıca mide onun bu tamamen onun sorunu. Çorba ortak içilmez sulu yemek ortak yenilmez evet ama bir pilavı ya da kızartmayı pekala ikiye bölüp yiyebilirler.

Aslında adam seni düşünmüş, kızın tabağındaki yemekleri yiyerek tasarruf yapmış, hepsi seni daha iyi yaşatabilmek için. Açsana kızım gözünü, adam sel sefil olmuş senin için

İçime su serpiştirdin teşekkürler.....
Rica ederim canım sen düşünme bunları, adam sana mesaj vermiş, bundan sonra siz de aynı tabaktan yiyeceksiniz. Hem tasarruf etme hem de sevişip öpüşme aradan çıkmış olacak

Back