- Konu Sahibi EU1
:dilcikar: sen kocandan ayrıldığın gün, ben de sevgilimle ayrılmayı düşünebilirim
klava:
nasılsa bir ilişkin 2.5. ay sürüyormuş boşvir pinti bi adamla ömür gecmezsırnaşık şeydelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:dilcikar: sen kocandan ayrıldığın gün, ben de sevgilimle ayrılmayı düşünebilirim
klava:
ehueueuue evet okypetem kapıştırıyoz adamları
naniknanik
Yavrucum sevgiliden ayrılmak bir saniye ama kocadan ayrılmak için avukat tutçan ,sebep göstercen vs vs...Bir sürü işlemi var..Bazan ayrılamayabilirsin de..Uzadıkça uzayabilir..Medeni kanunumuz da saniyede karar verip boşanılma olmuyor işte...
Sevgiliye ayrılmak istiyorum der arkanı döner çeker gidersin..Ama boşanma bu kadar kolay değil....sositososito
kız benim vücüt sankim balon:mymeka:
inceciğin bee 175 cm 55 kilo hıh:dilcikar:
yiyipde almayanlardanım ama benimki bukadar yememe rağmen beni bir gün olsun yemeksiz bırakmadı doy sen der hep:lepi:
bence seninki senin de dediğin gibi pinti böle yedirmeyen adammı olur torbayla erzak taşımalı gerektiğinde sana:içelim:
Yavrucum sevgiliden ayrılmak bir saniye ama kocadan ayrılmak için avukat tutçan ,sebep göstercen vs vs...Bir sürü işlemi var..Bazan ayrılamayabilirsin de..Uzadıkça uzayabilir..Medeni kanunumuz da saniyede karar verip boşanılma olmuyor işte...
Sevgiliye ayrılmak istiyorum der arkanı döner çeker gidersin..Ama boşanma bu kadar kolay değil....sositososito
nasılsa bir ilişkin 2.5. ay sürüyormuş boşvir pinti bi adamla ömür gecmezsırnaşık şeydelikafadulden
hıh kolay degıl, bı taraf ıstemıyosa zordur ama bı taraf degıl ıkı taraf ıstıyosa kolay olur ama dıyosan kı adam benı ıstemese de ben sürüne sürüne kalırım
eee ozaman dediğin gibi zor :lepi:
Yaptım diyosun ortaya karışık bişeyler ama ben yemem
ahha ahh bu topik sevdim ama gitmeliyim yarın sınavım var:))
patiska bak bu adam sana yaramaz benden sölemesi lokmanı bila sayar bu yemeğe götürmeyi bırak boşver elini sallasan ellisi kolunu sallasan delisi sen en iyisi kolunu salla:))
Psikolojik açıdan çok bir fark yok aslında. Karşı taraf itiraz etmezse tek celsede biter bu iş:) Medeni kanundaki boşanma sebeplerini saydırtma şimdi bana, bkz: MK 161-167 :))
Mahkemeye gitmek,avukat tutmak vs için zaman gerek tatlım..
Sevgiliden ayrılmak için presedure gerek yok..Hadi yolun açık olsun der çeker gidersin ya da gider..Ama eşin olsa hemen o an boşanamazsın...Eğer bu adamla evlenebilirsen ve anlaşamayıp boşanma aklına gelirse ki inşallah hiç bir evlilikte söz konusu bile olmasın...şutarafagitti
muhalefet olmazsa iktıdar neye yarar :lepi:
söle bacım söyle, herkes benden yana olunca zaten sohbetın tadı cıkmıo
hıırrr kötükedihüso
nıspet mı yapıyon bakıyım sen hıııı!!!!
kız burda baslık acmıs ne yapcam ühüüyy dıyo sen ooh benım sevgılım süper süreklı yemek alır gelır dıyosun klava:
Biliyom hepsini bitanem :))
Mahkemeye gitmek,avukat tutmak vs için zaman gerek tatlım..
Sevgiliden ayrılmak için presedure gerek yok..Hadi yolun açık olsun der çeker gidersin ya da gider..Ama eşin olsa hemen o an boşanamazsın...Eğer bu adamla evlenebilirsen ve anlaşamayıp boşanma aklına gelirse ki inşallah hiç bir evlilikte söz konusu bile olmasın...şutarafagitti
anam yeek alınır mı delü-tatlicadiarzu-
yemeğe götürür beni yerim yerim benden mutlusu yok ben mutlu olunca da ondan mutlusu yok zincirleme mutluluk durumu bizdeki:asigim:
ama biliodu benimki beni daha çıkmadan okul yemek hanesinde yemeklerini aşırırdım onun gönüllü veriodu beni tavlamak için benle olmasaydı ozaman hıh:dilcikar:
5 yıl bitti kız batmadı daha seninkine söle bak de yemekten batmazsın pinti de
arkadaşın tekişukadar yiyomuş adam gene batmamaış de
cok mu yıyon cıdden ?
burcun ne cocugun burcu ne ?
ya asıl konumuz birinin birinden daha uzun sürmesi değil, sen ''ama onun nikahlı kocası'' falan demiştin, tamam tabii ki biraz daha uzun sürer, ama sonuçta boşanılabilir mi boşanılamaz mı onu söyle sen bana:) kaldı ki boşanmak için mahkemeye gitmek gerekmiyor, gıyabında da hüküm verilebilir, tarafların hazır bulunması gerekmez. bilgilerinizekaydirigubbakcemile2