sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

Canim erkek anlamaz o cok seviyorum buyuk askim diyenler bile zamani gelince basina kakinc olur annanemin cok guzel bi sozu gelir aklima kizim koca dedigin baldirinin dostu basinin dusmani der gercektende oyle lutfen pembe hayaller kurmayin hayatin gercek akisi boyle surmuyo ayrica erkek arkadasin gercekteb cok yanlis bi insan buda bariz belli demekki cocugun olmasa seni kapi onune kpyacak hastalikta saglikta olabilecek bi tip degil kesin ve kesin yollarini ayirmanin vakti gelmis diye dusunuyorum

İlginç birincisini yaptınız ikincisi kalmış gibi sacma sapan bir konu nerelere gitmiş neyse çok sevildiğini sandığın adamın gerçek yüzünü görmüş oldun

Ben de esimden 1 yas buyugum. Ve bu hic problem olmadi aramizda. Henuz cocugumuz yok. Hele birincisini bi yapalim da ikinciyi düşünürüz.
Diger arkadaslarin dedigi gibi bence kendinize guvenin. Nolmus ondan buyukseniz? Bunu hiiic aranizda problem etmeyin bence. Zaten siz bu durumu kendinize kondurmaz ve takmazsaniz sevgilinizde cevrenizdeki diger insanlar da umursamaz. Tecrubeyle sabittir.

Ayrica bazen "aaa sen x'den buyuk musun" diye sasirip soran olunca, "evet, ben çıtır aldim" diyorum. Bunu soylemek de cok hosuma gidiyor. Gadami alsinlar

Çok erken muhabbetler değil mi daha evlilik bile yok birinci çocuk yok ikinci çocuk için tartışıyorsunuz.Bence hiç üzülmeyin bir silkenelip kendinize gelin, gerçek yüzünü de görmüş oldunuz sevgilinizin.Evlilik ihtimalinde bi süre çocuk olmasa boşayacak galiba densiz, ayrıca 2 yaş nedir ya sanki 12 yaş gibi çıtır bulurum filan ergence sözler, muhabbetler ..

Şimdiden sizi yaşlı görüyorsa evlenince neler söyler düşünün hem ozelinizi evlenmeden paylaşmayin.

Yazdıklarınızda bir şey anlamadım sanki 1 çocuğunuz var gibi bir şeyler oldu. Yorumlardan anladığım kadarıyla da evli bile değilsiniz çocukta yok. Kuzum sen iyi misin bu adamla ömür mü geçer. Resmen ergen.

Sizinki doğmamış çocuğa don biçmek olmuş... Ne gerek var ki daha evlenmeden, o yola girmeden sözleşme yapar gibi konuşmak? Allah’ın takdiri böyle şeyler. Çocuk yapmak isteyen kimi çift yıllarca uğraşır kimi de beklenmedik anda hamile kaldığını öğrenir. Önce bir evlenin ondan sonra çoluk çocuk meselesini konuşun. Hani çocuk istiyor musun diye konuşsanız neyse de siz onu geçip ikinci çocuk konusuna gelmişsiniz. Ne denir bilemedim...

Şimdi sen evlendin 1.çocuğu yaptın 2.yı yapmama derdındesın 4 senedir evliyim bebeğim dogal yolla olmuyo çok şükür rabbim nasip ettı şimdi hamileyim seninki resmen olmayan çocuğa don biçmek(bozde öyle derler) bılıyomusunkı Allah hemen bebek nasip edecek her şey nasip kısmet

Sanki dert sizin ikinci çocuğu istememenize dönmüş. Siz de bazı gerçekleri görmek istemiyorsunuz sanırım ki konunun bu kısmına odaklanıp kalmışsınız. Size daha şimdiden yaşlı genç hesabı yapan biriyle evlenilir mi? İki yaş büyüksünüz diye size evlendiktdn sonra yaşlı muamelesi yapar mı? Yaşlı kadınlar ptoblemli oluyor aynı benimki gibi diyen birinden eş olur mu? Ben de o potansiyel var istesem 23’lük sevgili bulurum diyen adamdan eş olur mu? ( Bu arada niye 23? Hiç düşündünüz mü?) Zaten ailesine maddi yardımda bulunan maaşı da iyi olmayan biri sizi gelir kaynağı olarak görüyor olabilir mi? Tüm anlattıklarınıza göre size sadece sevgisini verebilecek bu adamın sevgisinden emin misiniz? Ailenizin durumunu bildiği için sanki yaşlı olduğunu düşündüğü biriyle, maddi çıkar uğruna evlenmeyi düşünen biri gibi bu adam.

Yaw ilki oldu da ikincisi kaldi.
Ikinizde bi tuhafsiniz.

Gördüğüm en sacma ve gereksiz konu .boşmusunuz canınızmı sıkıldı baska bişeymi bulamadınız konusacak.ses kaydıda nasıl alındı bilmiyorum ama suc biliyorsundur insallah

bu kadar sevilmemistim hic demissin de bu adam sevmior ki seni herhalde mantiken uyan biseyler var olgunlugun belki ,belki isinin olmasi...ama bi gorev gibi seninle beraber şu yazdigin cumlelere bakilirsa birak alsin 23yasindayi ugrassim ergen tripleriyle

doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek
evlenmeden 2. çocuk konuları alınan ses kayıtları
belki çocuğunuz olmıcak ne saçma kavgalar bunlar

SES KAYDINI KATMA BIKERE. sonra özel hayattı ses kaydıdydı derken ayrılıgınız da çirkefleşip onu kullanır ıs mahkemeye kadar gıder. sen de keske kendı dengınle olsaydın canım yanı boyle kucuk veletlerın sonra kendılerıne bı ozguven gelıyor sızınle olgunlasıp kendılerınden kucuk kızları tercıh ederler.ve bıyerde okumustum erkekler kendılerınden buyuk kızları cekıcı bulurlar ama kendılerınden kucuk kızları severler (o sevginin nasıl tutuklu vazgecılmez ve olması gereken oldugunu anlamıssınzdır ) yanı bırkere kendısınden buyuk bırını aılelerıne kabullendırmekte zorluk cekerler . cok uzuldu madınıza boyle dusunupte sızı 9 ay oyaladıgı ıcın. ve ayrıca erkekler kadınalrın sorunlarından co ksıkılırlar. sureklı bırsorundan bahsedıyorsanız bu zaten erkegı sıkar sununda hıc sorunu bıtmıyor ne akdr problemlı dıye aksıne sızden sogur yanı. sızıanlaamasını beklemeyın. umarım sonununz hayırlı olur cnam sen ses kaydını katmadan denk olamdıgımızı dusunuyorum gelecek hayatımzdada sorun yasayacagımzı dusunyorum de. bır bebek neyıne yetmıyor 2.sı ıcın sankı kendısı bakacakmıs gıbı bırde mahkemede solugu alırsın dıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…