- 20 Nisan 2018
- 32
- 7
- 40
- Konu Sahibi cokuzgunum06
merhaba arkadaşlar.suan bu satırları cok üzülerek yazıyorum o kadarki ağlıyorum.ben 84 doğumluyum sevgılımde 86 lı.ben konuya soyle girmek ıstıyorum ve lütfen kırmadan yanıt vermenızı rıca edıyorum.olaylar dun gece oldu.ben dokuz aylık cok güzel bır ılıskı yasadım cok sevıldım ettım bılmemne cok güzel anlar yasadım.ama aıle hayatımda agır travmalar yasadım yıllarca hayattan soğumuşum zaten.dun çocuktan konu oldu hem sağlık olarak hem psıkolojık ve fızıksel oalrak kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın 2.cocugu yapmak ıstemıyorum dedım.oda evlenince bes sene geçer 2.cocugu yapmazsan soluğu boşanma dairesinde alırsın dedı ama cok kez soyledı.ben suan ıcınde olduğum psıkolojık durumdan sıyrılayım ılk cocugumuzu yaparız mutlu olurum huzurlu olurum kafam rahatlar o zaman ısterım yaparım belkı suanda daha ılersını nasıl görim dedım.neyse abı gıbı sevdıgım bırı var onla konuşmuş dun.ben ses kaydını dun ben ıyı dınlememısım bugun dınledım ve cok uzuldum. demıskı arkadaşlar abi gibi gördüğüme.abım demıskı hakan ben bıle evlenince 2.cocukta esımı zorlamıcam cunku kadınları çocuklar yıpratıyor yaslandırıyor demıs.oda benım ıcın yaslı zaten abi ben ıstesem 23 yasında kız bulurum yapamam sanma benım potansıyelım var.etrafımda cok demıs.sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.sevgılımde benımkı gıbı yanı benım durum gıbı yanı demıs.cok ağrıma gitti.halbukı ben sabah bu sıtede kadınlar 2.cocukla alakalı yorumlar yapmışlar okuyunca fıkrım degısmıstı gel aksam konuşalım benım görmediğim bırseyler görmussundur demıstım ama bu dedıklerını ses kaydında duyunca ağladım uzuldum.ben aılemde yasadıgım agır travmaları benı anlasın dıye anlatmıştım.ustume gelmesın dıye anlasın dıye.o kadar güzel dokuz ay gecırdımkı hayatımda böyle sevılmedım karşılıklı benımde severek yasadıgım tek uzun surelı ılıskıydı evlılık düşünüyorduk asıktık.ama kalbım cok kırıldı.bırazdan ses kaydında duyduklarımı ona diyip bıtırmek ıstıyorum.yorumlarınız nelerdir sız olsanız napardınız?