sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

cokuzgunum06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
32
7
40
merhaba arkadaşlar.suan bu satırları cok üzülerek yazıyorum o kadarki ağlıyorum.ben 84 doğumluyum sevgılımde 86 lı.ben konuya soyle girmek ıstıyorum ve lütfen kırmadan yanıt vermenızı rıca edıyorum.olaylar dun gece oldu.ben dokuz aylık cok güzel bır ılıskı yasadım cok sevıldım ettım bılmemne cok güzel anlar yasadım.ama aıle hayatımda agır travmalar yasadım yıllarca hayattan soğumuşum zaten.dun çocuktan konu oldu hem sağlık olarak hem psıkolojık ve fızıksel oalrak kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın 2.cocugu yapmak ıstemıyorum dedım.oda evlenince bes sene geçer 2.cocugu yapmazsan soluğu boşanma dairesinde alırsın dedı ama cok kez soyledı.ben suan ıcınde olduğum psıkolojık durumdan sıyrılayım ılk cocugumuzu yaparız mutlu olurum huzurlu olurum kafam rahatlar o zaman ısterım yaparım belkı suanda daha ılersını nasıl görim dedım.neyse abı gıbı sevdıgım bırı var onla konuşmuş dun.ben ses kaydını dun ben ıyı dınlememısım bugun dınledım ve cok uzuldum. demıskı arkadaşlar abi gibi gördüğüme.abım demıskı hakan ben bıle evlenince 2.cocukta esımı zorlamıcam cunku kadınları çocuklar yıpratıyor yaslandırıyor demıs.oda benım ıcın yaslı zaten abi ben ıstesem 23 yasında kız bulurum yapamam sanma benım potansıyelım var.etrafımda cok demıs.sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.sevgılımde benımkı gıbı yanı benım durum gıbı yanı demıs.cok ağrıma gitti.halbukı ben sabah bu sıtede kadınlar 2.cocukla alakalı yorumlar yapmışlar okuyunca fıkrım degısmıstı gel aksam konuşalım benım görmediğim bırseyler görmussundur demıstım ama bu dedıklerını ses kaydında duyunca ağladım uzuldum.ben aılemde yasadıgım agır travmaları benı anlasın dıye anlatmıştım.ustume gelmesın dıye anlasın dıye.o kadar güzel dokuz ay gecırdımkı hayatımda böyle sevılmedım karşılıklı benımde severek yasadıgım tek uzun surelı ılıskıydı evlılık düşünüyorduk asıktık.ama kalbım cok kırıldı.bırazdan ses kaydında duyduklarımı ona diyip bıtırmek ıstıyorum.yorumlarınız nelerdir sız olsanız napardınız?

Pek bir şey anlamadım. Keşke anlaşılır yazsanız da kendimizi zorlamasak. Yanlış anlamadıysam 9 aylık ilişkide, daha evlilik bile yokken “2.çocuk” konusunu konuşup, tartışmak nedir Allah aşkına?

Azıcık güvenin kendinize yahu adam size “yaşlı” dedi diye öyle misiniz? “Halt etmişsin” de, çık git

Son olarak; hala o insanla işiniz ne ve neden öyle bir insan için üzülüyorsunuz?

Ne gereksiz muhabbetler.Adamla evlendiniz de o sizi 2.çocuğu yapmadınız diye boşuyor, siz 2.yi düşünmüyosunuz da yok kararınız değişiyo da bilmem ne.Burdan bakınca çok komik ve saçma gerçekten.Ama belki bu sayede ders alma niyetiniz varsa karşınızdakinin gerçek yüzünü görmüş olursunuz...

Ya Allah nasip edecek mi bakalim ya bu neyin ısmarlamasi. Ben 2 gün önce hamile kaldığımı öğrendim değerlerim artsin diye dua ederken şimdi kimyasal gebelik yaşadım düşsün diye dua ediyorum.ortada evlilik yok millet 2.çocuğu düşünüyor ohooo.

Evlendiniz de,ilk cocugunuz oldu da simdi ikinciyi konusuyorsunuz. Ustelik ses kaydiyla vs. Paragraf falan olmayinca bu kadar anlayabildim.
Evli değiller henüz, 9 aylık sevgililer. Ama şimdiden 2.çocuk mevzusu konuşup, tartışıyorlar. Güçlü kalamıyorum :işsiz:

Ses kaydı yapan kişi ne amaçla yapmış onu anlamadım?

9 ayda güzel şeyler yaşadım demişsiniz demek ki gerçek yüzünü göstermeden yaşatmış. Şimdi görmüş oldunuz. Sizinle sırf üremek için evlenmek isteyen ve duygulariniza saygı göstermeyen, boşarım seni diyen bu angut ile ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

merhaba arkadaşlar.suan bu satırları cok üzülerek yazıyorum o kadarki ağlıyorum.ben 84 doğumluyum sevgılımde 86 lı.ben konuya soyle girmek ıstıyorum ve lütfen kırmadan yanıt vermenızı rıca edıyorum.olaylar dun gece oldu.ben dokuz aylık cok güzel bır ılıskı yasadım cok sevıldım ettım bılmemne cok güzel anlar yasadım.ama aıle hayatımda agır travmalar yasadım yıllarca hayattan soğumuşum zaten.dun çocuktan konu oldu hem sağlık olarak hem psıkolojık ve fızıksel oalrak kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın 2.cocugu yapmak ıstemıyorum dedım.oda evlenince bes sene geçer 2.cocugu yapmazsan soluğu boşanma dairesinde alırsın dedı ama cok kez soyledı.ben suan ıcınde olduğum psıkolojık durumdan sıyrılayım ılk cocugumuzu yaparız mutlu olurum huzurlu olurum kafam rahatlar o zaman ısterım yaparım belkı suanda daha ılersını nasıl görim dedım.neyse abı gıbı sevdıgım bırı var onla konuşmuş dun.ben ses kaydını dun ben ıyı dınlememısım bugun dınledım ve cok uzuldum. demıskı arkadaşlar abi gibi gördüğüme.abım demıskı hakan ben bıle evlenince 2.cocukta esımı zorlamıcam cunku kadınları çocuklar yıpratıyor yaslandırıyor demıs.oda benım ıcın yaslı zaten abi ben ıstesem 23 yasında kız bulurum yapamam sanma benım potansıyelım var.etrafımda cok demıs.sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.sevgılımde benımkı gıbı yanı benım durum gıbı yanı demıs.cok ağrıma gitti.halbukı ben sabah bu sıtede kadınlar 2.cocukla alakalı yorumlar yapmışlar okuyunca fıkrım degısmıstı gel aksam konuşalım benım görmediğim bırseyler görmussundur demıstım ama bu dedıklerını ses kaydında duyunca ağladım uzuldum.ben aılemde yasadıgım agır travmaları benı anlasın dıye anlatmıştım.ustume gelmesın dıye anlasın dıye.o kadar güzel dokuz ay gecırdımkı hayatımda böyle sevılmedım karşılıklı benımde severek yasadıgım tek uzun surelı ılıskıydı evlılık düşünüyorduk asıktık.ama kalbım cok kırıldı.bırazdan ses kaydında duyduklarımı ona diyip bıtırmek ıstıyorum.yorumlarınız nelerdir sız olsanız napardınız?
Hiç bir sevgiliye, arkadaşa ailemin iç yapısını anlatmam. Anlatırsam ya birgün başa kakarlar yada başkalarına anlatırlar. Senin ailen hakkında anlatıkların hem aileni, hem seni değersizleştirir. Adamın sana değer vermediği çıkmış ortaya. Vereceğin ayrılık kararını doğru buluyorum. 45 yaşında bile doğuru kadınlar, merak etme. Madem 23 lükler ona bakıyormuş, bulsaymış. Yalnız ses kaydını kim neden aldı, onu anlayamadım. açıklarsan...

Ben çiftlerin çocuk konusunda farklı düşünceleri varsa evli bile olsalar ayrılmalarından yanayım..
Adam iki çocuk istiyor, siz istemiyorsunuz. Bunun orta yolu yok.

Basit hesap...
34 yaşındasınız, evlenene kadar 35-36, hamilelik 37 yaşında muhtemelen her şey yolunda giderse/ anne olacaksınız.. belki daha geç. Siz 5-6 sene beklemek istiyorum 2. Ye dediğinizde, biraz matematik biliyorsa hesap yapıyor diye düşünüyorum.

Kırmak için söylemiyorum, sadece hayattan beklentileriniz farklı. Onun hayali biraz daha geniş bir aile demekki, sizin ki değil.

Siz ona aile travmalarınızı dayatarak isteklerinden vazgeçmesini bekleyemezsiniz.

O da sizden beklemesin.

Dediğim gibi, orta yolu yok..

Evlenmeden ikinci cocugun mevzusunu mu yaptiniz? Cok enteresan.

Hayattan nasibini alamamis bu erkek musveddesi, ikinci cocuk olmazsa sizi bosanmakla tehdit ediyor ve siz hala konu acip ne yapsam diye soruyorsunuz.

Bayiliyoruz kirocuklara.

Ses kaydi meselesini de anlayamadim.

X