• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana paragöz dedi

arkadaşlar tamam artık karışmıyacağım hayatta parasına puluna..benim param senin paran olucam hep ama.ben gerçekten çok kötüyüm bana bu lafları çok dokundu çok üzgünüm o günder beri...çok ağır konuştu şimdi nekadar pişman gibi davransada olmuyo.inanın çok üzgünüm

anladıgım kadarıyla karşınızdaki kişi çok kırıcı ve kadın ruhundan anlamıyor.. sizi sürekli kırmış.. onun burnunu sürtün derim.. bir süre burnundan getirin. haddini bilsin kıymetinizi anlasın :)

çok üzgünüm çok moralim bozuk..erkek arkadaşım ile tartiştık ve bana senin dünyan para olmuş dedi.senin yüzünden ailem ile sen arasında kalıyorum dedi...tek derdin kendin dedi bencilsin ve aileme si...ri çekiyim ne halleri varsa görsünler deyim istiyosun dedi...beni çok yanlış anlamış beni tanımamış bile.laflarını duyunca şok oldum hemen arabaya binip çektim gittim yanından.. 5 dk sonra aradı söylediklerine bin pişman oldu ağladı yalvardı ayrılmayalım diye.O lafları bana öyle dokundu ki ayrılmadım ama çok mesafeliyim ona çok kırıldım
Benim sevgilimde para biriktiriyor.Ailesine para verdiğini de bana söylüyor.Daha ben söylemeden ki sormam da zaten banane benim param değil ki istediğini yapabilir.sana söylediği sözler saçma geldi boş yere kavga çıkarmış

Back